راهنمای خرید شیر | بخش دوم


راهنمای خرید شیر

این مقاله از سایت دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان ، ادامه قسمت اول (راهنمای کامل خرید محصولات لبنی | قسمت 1).

جدول قیمت تغذیه:

افزودن ارزش غذایی به برچسب بسته مطابق قوانین کشور ما اختیاری است. با این حال ، تولید کنندگان با وارد کردن این جدول اطلاعات بیشتری را در اختیار مشتری قرار می دهند. نکته مهم مزیت این نمودار است. متأسفانه ، معلوم می شود که تهیه کنندگان در این نمودار موضوعات غیر مرتبطی را که برای شما مفید نیست ارسال می کنند. به عنوان مثال ، درصد افرادی که دارای نقطه خشک هستند مغذی نیستند ، اما استانداردهای غذایی نشان می دهد که میزان رطوبت یا ماده خشک لوگ با کیفیت از هرگونه تقلب جلوگیری می کند ، -saareyaashana نمی تواند محصولاتی با درصد خشک در زیر تولید کند. بودن در این نمودار مفید نیست. همچنین برخی از تولیدکنندگان میزان نمک را به جای سدیم ذکر می کنند که باید اصلاح شود.گاهی جدول به زبان انگلیسی گذاشته می شود که ممکن است برای همه در دسترس نباشد. با این حال ، وارد کردن نمودار ارزش غذایی می تواند راهنمای شما در انتخاب محصول با تغذیه مناسب باشد.

بسته بندی:

بسته بندی نقش مهمی در جذب مشتری و بازاریاب دارد. بسته بندی باید محصولات غذایی را از تأثیرات خارجی محافظت کند و از ورود رطوبت ، گاز و اجسام خارجی جلوگیری کند. اطلاعات موجود در بسته مهم و گاه مهم است. تاریخ تولید و تاریخ انقضا ، شرایط نگهداری و گاهی توصیه های استفاده از بسته ها نکات مهمی هستند که مصرف کننده باید به آنها توجه کند گاهی اوقات سازنده ارزش غذایی را به عنوان راهنمای مصرف کننده برای کنترل غذا روی میز قرار می دهد. شکل بسته بندی و سهولت استفاده از آن عامل مهمی در خرید محصول است. هنگام خرید یک محصول ، مطمئن شوید اندازه بسته بندی و حجم یا وزن محصول متناسب با نیاز شما باشد ، زیرا محصولات لبنی دارای تاریخ انقضای محدودی هستند که ممکن است قبل از استفاده رخ دهد.

راهنمای خرید شیر |  تغذیه را درک کنید

کیفیت:

کیفیت سطحی است که با توجه به ویژگی های خاص محصول ، الزامات را برآورده می کند. الزامات و مقررات مشتری الزامات را مشخص می کند. بنابراین ، محصولات غذایی باید دارای ویژگی ها و ویژگی هایی باشند که یک محصول باید داشته باشد. همه محصولات باید با استانداردهای ملی ایران مطابقت داشته باشند. این امر توسط موسسه استاندارد و وزارت بهداشت نظارت می شود. محصولات لبنی موجود در بازار پخته یا تخمیر می شوند. این محصولات اغلب عاری از باکتری های بیماری جدی هستند. با این حال ، عملکرد دقیق تجهیزات صنعتی ، بسته بندی ، ذخیره سازی ، حمل و نقل و تحویل مشتری بر کیفیت مواد شیمیایی و میکروبی تأثیر می گذارد.

محصولاتی که در معرض نور مستقیم خورشید قرار می گیرند ، ویتامین ها و مواد مغذی را از دست می دهند و چربی را از دست می دهند. بسته بندی محصول باید سالم و عاری از هرگونه آسیب و ضرر باشد. دمای تبرید در مراکز تأمین باید با دمای تولیدکننده یکسان باشد. می توانید صحت این مورد را روی صفحه یخچال که دما را نشان می دهد ، بررسی کنید. برخی صنایع از اصطلاح HACCP در بسته بندی استفاده می کنند. این عبارت به معنای تضمین سلامت و ایمنی غذا از مواد اولیه یا مزارع و حیوانات تا میز است. در ایران برخی از صنایع در برخی از این مراحل این گواهینامه را دریافت کرده اند ، بنابراین سلامت محصول تنها در مراحل خاصی مانند مواد اولیه یا خط تولید تضمین می شود.

بنابراین ، مهم است که اطلاعات لازم را با توضیحات بیشتر به مشتری ارائه دهیم و از گمراه شدن مشتری جلوگیری کنیم.


دکتر. رضا اطمینانانی

تغذیه را درک کنید


دکتر. رضا اطمینانانی می تواند با ارائه تغذیه و کمیت اولیه و عادات غذایی ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر اینستاگرام کلیک کنید رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و تغذیه در اصفهان.


موارد پیشنهادی

حساسیت غذایی

غذاهای مفید که برای حساسیت غذایی مضر هستند

استفاده از هندوانه و چاقی

استفاده بیش از حد از گوشت قرمز ممنوع است

استراتژی های کنترل گرسنگی



دیدگاهتان را بنویسید