تغذیه موقت – غذای بدون چربی


تغذیه موقت
تغذیه موقت

زمان: چگونه هنگام برنامه ریزی وعده غذایی خود وزن کم کنیم

سه رکن برای کاهش وزن و تغذیه سالم وجود دارد: آنچه می خورید (با کیفیت) ، چقدر می خورید (مقدار) و هنگامی که می خورید (زمان). در حالی که دو مورد اول همیشه مورد توجه زیادی قرار گرفته اند ، ما اغلب از مورد سوم غفلت می کنیم.

چه در محل کار باشیم و چه به مهمانی برویم ، تأخیر غذا بر بدن تأثیر می گذارد.

تغذیه موقت چیست؟

تغذیه تغذیه شامل ایجاد تعادل بین الگوهای غذا و ساعت بیولوژیکی شما است. بدن علاوه بر ساعت تولید مثل ، ریتم ها و چرخه های زیادی را دنبال می کند ، مانند چرخه چرخه خواب ، ضربان هورمونی ، ضربان عصبی و الگوها. غذا خوردن (به یاد داشته باشید وقتی هر روز میان وعده می خورید چه احساسی دارید؟).

تغذیه موقت توسط یک متخصص تغذیه فرانسوی به نام Dr. آلن دلبوس و پروفسور ژان روبرت راپین در سال 1986 و ریشه در آیورودا و طب قدیم چین دارد.

آیورودا زمان غذا را یک ابزار مهم برای سلامتی می داند. ایده این دارو این است که بدن ما بر اساس چرخه های موزون روز کار می کند ، به همین دلیل بدن ما را مجبور می کند هر روز به طور همزمان غذا بخوریم ، بخوابیم و ورزش کنیم.

طب چینی می گوید هر قسمت از بدن ما ریتم خاص خود را دارد (به همین دلیل است که متخصصان طب چینی توصیه می کنند درمان های خاصی در ساعات خاصی از روز انجام شود).

دو رژیم درمانی یک چیز را می گویند: اگر از ریتم بدن خود پیروی کنیم و غذا بخوریم ، سلامت ما بهبود می یابد.

ساعت بیولوژیکی چگونه در بدن کار می کند؟

مطالعات نشان می دهد که مغز ما دارای یک ساعت بزرگ به نام هسته سوپراکیاسماتیک (SCN) است که ساعت بدن ما را زیر نظر دارد و پیوسته از تغییرات بدن ، طبیعت و محیط خارجی ما مطلع است. این ساعت اصلی همچنین ساعت محیطی در کبد ، بافت چربی ، قلب ، ماهیچه ، معده و ریه ها را کنترل می کند.

با توجه به مطالعه صبحانه بزرگ ، تغذیه موقتی بر مصرف انرژی و وزن بدن تأثیر می گذارد. این مطالعه ادعا می کند که خوردن غذای مناسب در زمان مناسب باعث می شود حداکثر استفاده را از مواد مغذی خود ببرید. این مطالعه همچنین اشاره کرد که صبحانه شما باید سنگین و پر از غذاهای غنی از انرژی باشد ، در حالی که صبحانه شما باید کم کالری باشد.

مطالعه دیگری نشان می دهد که وعده های غذایی عصرانه سنگین منجر به افزایش وزن و چاقی می شود. همچنین ، حذف صبحانه می تواند ژن های تنظیم کننده ساعت بیولوژیکی بدن را تغییر دهد که در نهایت منجر به افزایش قند خون بعد از غذا می شود.

اگر تصمیم دارید ارزان قیمت شوید و حجم کم را به خطر بیندازید ، فقط خودتان را فریب می دهید. فاصله بین صبحانه و ناهار و شام باید 4 تا 5 ساعت باشد. اما بین شام و صبحانه روز بعد باید حداقل 12 ساعت طول بکشد تا چربی ذخیره شده تجزیه شود.

کارگران انتقال به دلیل اختلال در چرخه بیولوژیکی (خواب / بیداری و چرخه غذا / ناشتایی) در معرض افزایش وزن و اختلالات متابولیک هستند.

تغذیه به موقع چه مزایایی دارد؟

تغذیه طولانی مدت می تواند چندین اثر مثبت بر بدن داشته باشد ، مانند:

هضم خوب و جذب مواد مغذی

مزایای اصلی مواد مغذی جذب شده

مدیریت وزن

کاهش چربی

کلسترول تنظیم شده

کاهش خطر بیماری های قلبی

کاهش خطر ابتلا به دیابت

تقویت سیستم ایمنی بدن

هورمون های متعادل

دیدگاهتان را بنویسید