آیا دانه ها پس از پخت در فر هنوز ارزش غذایی خود را دارند؟ : تغذیه


من نان تهیه شده از کتان ، چیا ، تخمه آفتابگردان و کدو تنبل (به اضافه یک تخم مرغ ، روغن زیتون ، بادام آسیاب شده و کمی شکر قهوه ای) تهیه کردم. من آن را ایجاد کردم تا من و شریکم بتوانیم هر روز “فوق میوه” خود را دریافت کنیم. یک قرص نان به مدت یک هفته ما را در اختیار داشت. با این حال ، من هرگز مطمئن نبودم که اگر دانه ها را اینطور بپزم ، مواد مغذی آنها را از بین می برم. آیا شنیدن ایده ها خوب خواهد بود؟

دیدگاهتان را بنویسید