۸ ایده برای تهیه دسرهای آسان برای مهمانی ها


۸ ایده برای تهیه دسرهای آسان برای مهمانی ها

دسرها همیشه یک گزینه در مراسم هستند. بیشتر اوقات دختران واقعاً می خواهند نمونه های غذایی خوشمزه درست کنند. در ادامه این مقاله، چند ایده برای تهیه دسرهای آسان برای مهمانی را بررسی خواهیم کرد. پس به ما بپیوندید

۱. پاناکوتا زعفرانی

مواد لازم برای این دسر عبارتند از: شیر، شکر، خامه، پودر ژلاتین و زعفران. برای تهیه این دسر برای ۴ نفر باید یک و نیم پیمانه شیر را با یک بسته خامه، ۴ قاشق غذاخوری شکر و ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ترکیب کنید. شیر نباید خیلی سرد باشد. این دسر باید ۱۲ ساعت در یخچال نگهداری شود. این دسرها برای پذیرایی های فانتزی و مهمانی های عروسی که به صورت سرد سرو می شوند، انتخابی عالی هستند. برای بهترین طعم دسر زعفرانی می توانید از گلاب استفاده کنید. قیمت گلاب دو آتیشه نیز مانند ربیع یکی از معتبرترین برندهای گلاب می باشد که با توجه به زمان تولید و مقدار آن متغیر است. با استفاده از این گلاب، طعم دسر شما دو چندان می شود.

۲. رولت رنگی

رولت تائه یکی از غذاهای شیرین و گرم است که در جنوب کشور و کشورهای عربی به ویژه در ماه های رمضان از آن برای دسر استفاده می شود. رولت رنگارنگ می تواند به عنوان دسر شب عید انتخاب خوبی باشد. در این رولت می توانید از خرما و مغزهای مختلف استفاده کنید.

۳. افوگاتو

8 ایده برای تهیه دسرهای آسان برای مهمانی ها
۸ ایده برای تهیه دسرهای آسان برای مهمانی ها

آفوگاتو برای دوستداران قهوه عالی است. طعم قهوه این دسر را افراد زیادی با غذای خود میل کرده اند. آفوگاتو یک دسر اصیل و کلاسیک ایتالیایی است که امروزه در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد.

۴. سالاد میوه

یکی از کاربردی ترین و خوش رنگ ترین دسرهای مهمانی که زمان زیادی از شما نمی گیرد، دسر میوه ای است. این غذای خوشمزه را می توان با استفاده از میوه هایی که در خانه موجود است تهیه کرد. طرز تهیه سالاد به این صورت است که ابتدا میوه ها را در خانه پوست بگیرید و به شکل دلخواه برش بزنید. سپس برش های میوه را در ظرفی بریزید و با کمک آب آناناس طعم بسیار شیرینی به این سالاد بدهید.

۵. پنیر شکلاتی

شیرینی های شکلاتی محبوبیت بیشتری نسبت به سایر شیرینی ها دارند، گاهی اوقات از این دسر برای عید یا جشن هایی مانند تولد و غیره نیز استفاده می شود. مواد تشکیل دهنده موس شکلاتی عبارتند از: خامه فرم گرفته، وانیل، ژلاتین، شیر، کاکائو، شکر، شکلات و تخم مرغ. می توانید به جای ژلاتین از نشاسته استفاده کنید. انواع مختلف نشاسته مانند نشاسته ذرت، گندم و برنج قیمت های متفاوتی با یکدیگر دارند و معمولا برای این نوع دسر از نشاسته ذرت استفاده می شود.

۶. تیرامیسو

8 ایده برای تهیه دسرهای آسان برای مهمانی ها
۸ ایده برای تهیه دسرهای آسان برای مهمانی ها

تیرامیسو یک دسر برای کسانی است که طعم قهوه را دوست دارند. تیرامیسو یک دسر ساده است. یک دسر اصل ایتالیایی که بسیار شیرین و معطر است. اولین تیرامیسو برای اولین بار در سال ۱۹۶۰ در منطقه ونتو ایتالیا تهیه شد و بعدها روش تهیه آن به سایر نقاط جهان گسترش یافت زیرا در آن از مواد مختلفی استفاده می شد.

۷. برمه

یک خمیر کنافای لذیذ برمه ای اساس این غذا است. این دسر را می‌توان نوعی باقلوا نامید که کمی ساده‌تر است، برخلاف باقلوا باید گرد و سرخ شود. این طعم در ترکیه و خاورمیانه بیشتر دیده می شود.

۸. دزد

انواع مختلفی از شیرینی ها در ژاپن سرو می شود که یکی از آنها موچی است. موچی یکی از شیرینی‌های ژاپنی است که امروزه در برخی از فروشگاه‌های تخصصی ایران هم می‌توان آن را پیدا کرد. این طعم چسبناک است و به شکل گرد پخته می شود. اغلب با بستنی سرو می شود. ترکیبات مختلف موجود در آن از سنگ های رنگی تشکیل شده است. بنابراین با غذای مهمانی بسیار زیبا به نظر می رسد.

نویسنده: وحیده امینی

تبلیغات در گلونی