گوشت شمارش کالری



با نزدیک شدن به تعطیلات ، تعجب می کنم که چگونه می توان کالری بوقلمون ، ژامبون و غیره را شمرد؟ من قصد دارم ژامبون را طبق معمول در فر بپزم و بعد از استفاده از اندازه خوب ، ژامبون خود را تقسیم کنم. آیا 3oz هنوز هم معادل 120 کالری است یا باید اندازه قسمت من از تفاوت بین وزن پخته شده و وزن پخته نشده را تنظیم کنم؟ شما نتوانسته اید پاسخ روشنی در اینترنت پیدا کنید. ممنون بخاطر وقتی که گذاشتید!

ارسال شده توسط / u / AcanthaceaeOdd1466
[comments]

دیدگاهتان را بنویسید