رژیم لاغری سریع

کیک پنیر ریکوتا بدون پوسته (گزینه کتو)


این چیزکیک فوق العاده ریکوتا دارای بافتی لطیف و مطبوع و طعم دلپذیر لیمو و وانیلی است.

به اندازه چیزکیک پنیر خامه ای سنگین و متراکم نیست، بنابراین تجربه غذایی کاملا متفاوتی را ارائه می دهد.

چیزکیک ریکوتا در بشقاب سفید با انواع توت ها سرو می شود.

این کیک شگفت انگیز است. فوق العاده سبک است و طعم وانیلی دلپذیری دارد. به علاوه، این یک دستور العمل آسان است! شما به سادگی تمام مواد را در یک کاسه مخلوط کرده و در ظرف پخت بریزید و بپزید.

کیک پنیر یکی از دسرهای مورد علاقه من است. فکر نمی‌کنم هرگز چیزکیکی را چشیده باشم که دوستش نداشته باشم، اگرچه مسلماً برخی از آنها بهتر از بقیه هستند. این یکی؟ این یک نگهبان است. 🥰

پرش به:

عناصر

برای تهیه این چیزکیک ریکوتا فقط به چند ماده ساده نیاز دارید. اندازه گیری های دقیق در کارت دستور غذا در زیر ذکر شده است. در اینجا یک نمای کلی از آنچه شما نیاز دارید آورده شده است:

کره: من ازش برای چرب کردن تابه استفاده میکنم

پنیر ریکوتا: در این دستور حتما از پنیر کامل شیر استفاده کنید.

شیرین کننده: شکر اگر از کربوهیدرات ها مهم نیستید. من از استویا استفاده می کنم.

یک ظرف پنیر ریکوتا با شیر کامل.

عصاره وانیل: سعی کنید از چیز واقعی – عصاره وانیل خالص – استفاده کنید و نه چیزهای طعم دهنده مصنوعی.

نشاسته ذرت: به تثبیت کیک و جذب مایع کمک می کند. می توانید از آرد نارگیل نیز استفاده کنید.

رنده پوست لیمو: واقعا طعم فوق العاده ای اضافه می کند، بنابراین من آن را نادیده نمی گیرم. پوست پرتقال هم خوبه

تخم مرغ: من از تخم مرغ های بزرگ در اکثر دستور العمل هایم استفاده می کنم، این یکی نیز شامل می شود.

دستورالعمل ها

درست کردن این چیزکیک ریکوتا آسان است! دستورالعمل های دقیق در کارت دستور غذا در زیر گنجانده شده است. در اینجا مراحل اساسی وجود دارد:

از کره برای چرب کردن بشقاب پای ۹ اینچی استفاده کنید، سپس مواد را به ترتیب ذکر شده در یک کاسه مخلوط کنید..

مخلوط را در قالب چرب شده بریزید و کیک را بپزید تا بپزد، حدود ۴۵ دقیقه با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت. سرد به طور کامل، سپس در یخچال قرار دهید.

یک کلاژ عکس که مراحل پخت کیک پنیر ریکوتا را نشان می دهد.

نکات تخصصی

در اینجا چند نکته برای موفقیت آمیز کردن این دستور پخت وجود دارد:

  • پوست لیمو ضروری است. گاهی اوقات اختیاری است، اما در این دستور غذا وجود ندارد.
  • در آخر تخم مرغ ها را اضافه کنید و خمیر را زیاد مخلوط نکنید. شما نمی خواهید هوای زیادی به خمیر وارد کنید.
  • خمیر به بالای ظرف پخت می رسد، پس حتماً کناره ها را تا بالای آن چرب کنید.
  • همه مواد باید در دمای اتاق باشند، بنابراین ۲ ساعت قبل از شروع پخت کیک، آنها را از یخچال خارج کنید.
  • از قبل برنامه ریزی کنید: مانند همه چیزکیک ها، این کیک نیز به زمان نیاز دارد تا خنک شود و بعد از پختن آن ببندد، پس بر اساس آن برنامه ریزی کنید. اگر تا عصر به آن نیاز دارید، باید از صبح شروع به تهیه آن کنید. یا روز قبل درستش کنید

سوالات متداول

آیا پنیر خامه ای و ریکوتا قابل تعویض هستند؟

نه دقیقا. ریکوتا یک پنیر آب پنیر ایتالیایی است که از آب پنیر باقی مانده از تولید پنیر تهیه می شود.

از پنیر خامه‌ای سبک‌تر است، و نسبت به کیک پنیر خامه‌ای، کیک خامه‌ای کمتر، اما هوادارتر و لطیف‌تری تولید می‌کند.

من فکر می کنم که این چیزکیک ریکوتا عالی است، اما من دستور کلاسیک خود را برای چیزکیک خامه ای کتو ترجیح می دهم.

از طرفی شوهر من این کیک را ترجیح می دهد. او عاشق بافت هوا و طعم لطیف آن است. او به صورت هفتگی درخواست می کند!

چرا نشاسته ذرت اضافه می کنید؟

پنیر ریکوتا رطوبت زیادی دارد، بنابراین باید چیزی اضافه کنیم تا مقداری از آن رطوبت را جذب کند – نشاسته ذرت یا آرد نارگیل.

افزودن نشاسته ذرت نیز به تثبیت کیک کمک می‌کند و کمی محکم‌تر و راحت‌تر برش آن را می‌دهد.

از چه شیرینی استفاده کنم؟

در این دستور می توانید از شکر سفید گرانول استفاده کنید. یا می توانید شکر را با یک شیرین کننده بدون شکر دانه بندی شده یا با استویا جایگزین کنید. من این کیک رو با عسل درست کردم ولی خوب نبود.

آیا می توانم از پنیر ریکوتا کم چرب استفاده کنم؟

خیر من به شدت توصیه می کنم از پنیر ریکوتا با شیر کامل در این دستور تهیه کنید. من سعی کردم آن را با ریکوتا کم چرب درست کنم، و خیلی خوب نبود.

پنیر با شیر کامل کیک را خامه ای و خوش طعم می کند. پنیر کم چرب هم از نظر طعم و هم از نظر بافت فاقد است.

چگونه بفهمم کیک درست شده است؟

پس از اتمام، کناره ها پف کرده و قهوه ای می شوند. مرکز در لمس محکم است، اما زیر آن خنده دار است.

ارائه پیشنهادات

این کیک را همانطور که هست یا با خامه فرم گرفته کتو و انواع توت ها سرو کنید. همچنین با یک عدد خامه شکلاتی زده شده یا کمپوت زغال اخته نیز خوب است.

ذخیره سازی باقی مانده

باقی مانده را در ظرف در بسته به مدت ۳-۴ روز در یخچال نگهداری کنید. آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا رطوبت را جذب کنند و روزانه دستمال کاغذی را تعویض کنید.

این کیک در واقع بعد از یک یا دو روز ماندن در یخچال بهبود می یابد. دستمال کاغذی مایع اضافی را خیس می کند و خامه تر می شود.

کیک را حدود یک ساعت قبل از سرو کردن از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.

چیزکیک ریکوتا با انواع توت ها سرو می شود.

👩🏻‍🍳 من معمولا یک جدید یا به روز منتشر می کنم دستور غذا هفته ای یکبار آیا این دستور العمل ها را در صندوق پستی خود می خواهید؟ اشتراک در! در هر زمان می توانید اشتراک خود را لغو کنید.

کارت دستور غذا

کیک پنیر ریکوتا.

دستور پین در فیسبوک به اشتراک بگذارید دستور چاپ افزودن به موارد دلخواه برو به موارد دلخواه

کیک پنیر ریکوتا بدون پوسته

این چیزکیک فوق العاده ریکوتا دارای بافتی لطیف و مطبوع و طعم دلپذیر لیمو و وانیلی است.

زمان آماده سازی۱۵ دقیقه

زمان پخت۴۵ دقیقه

زمان استراحت۴ ساعت

زمان کل۵ ساعت

دوره: دسر

غذا: ایتالیایی

رژیم غذایی: بدون گلوتن

خدمات: ۸ برش ها

کالری: ۲۶۱کیلو کالری

دستورالعمل ها

  • فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. روی صفحه پای ۹ اینچی را با قلمو کمی کره بمالید. کف آن را با یک دایره کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن را با قلم مو بیشتر کره بمالید.

  • در یک کاسه متوسط، ریکوتا، شیرین کننده، وانیل، نشاسته ذرت و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید.

  • تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند. بیش از حد مخلوط نکنید.

  • خمیر را داخل بشقاب پای آماده شده بریزید. حدود ۴۵ دقیقه تا زمانی که کیک سفت شود بپزید. پس از اتمام، کناره ها پف کرده و قهوه ای می شوند. مرکز در لمس محکم است، اما زیر آن خنده دار است.

  • کیک را به مدت ۲ ساعت در قالب روی توری خنک کننده خنک کنید، سپس روی آن را بپوشانید و حداقل ۲ ساعت دیگر و ترجیحاً یک شب در یخچال قرار دهید.

  • کیک را برش بزنید. برش ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا رطوبت اضافی جذب شود.

  • باقیمانده آن را در ظرف در بسته به مدت ۳ تا ۴ روز روی دستمال کاغذی در یخچال نگهداری کنید تا رطوبت را جذب کند. دستمال کاغذی را حداقل یک بار در روز تعویض کنید – آنها خیس می شوند.

یادداشت

  • پوست لیمو ضروری است. گاهی اوقات اختیاری است، نه در این دستور غذا.
  • در آخر تخم مرغ ها را اضافه کنید و خمیر را زیاد مخلوط نکنید. شما نمی خواهید هوای زیادی به خمیر وارد کنید.
  • همه مواد باید در دمای اتاق باشند، بنابراین ۲ ساعت قبل از شروع پخت کیک، آنها را از یخچال خارج کنید.
  • خمیر به بالای ظرف پخت می رسد، پس حتماً کناره ها را تا بالای آن چرب کنید.
  • لطفا در این دستور از پنیر با شیر کامل استفاده کنید نه کم چرب.
  • اطلاعات تغذیه فرض می کند که از استویا و نشاسته ذرت استفاده شده است.
  • این کیک در واقع بعد از یک یا دو روز ماندن در یخچال بهبود می یابد. دستمال کاغذی مایع اضافی را خیس می کند و خامه تر می شود.

یادداشت های خود را اضافه کنید

سلب مسئولیتبسیاری از دستور العمل های ما کم کربوهیدرات (یا کتو) و بدون گلوتن هستند، اما برخی از آنها اینطور نیستند. لطفاً قبل از استفاده بررسی کنید که یک دستور غذا با نیازهای شما مطابقت دارد. محصولات توصیه شده و مرتبط بدون گلوتن تضمین نمی شوند. اطلاعات تغذیه تقریبی است و تعداد کربوهیدرات‌ها شامل الکل‌های قند نمی‌شود. اطلاعات تغذیه ممکن است حاوی خطا باشد، بنابراین لطفاً مستقلاً آن را تأیید کنید. دستور العمل ها ممکن است حاوی خطا باشند، بنابراین لطفاً هنگام دنبال کردن آنها از عقل سلیم خود استفاده کنید. لطفاً قبل از استفاده از هر یک از دستور العمل های ما، شرایط استفاده ما را به دقت بخوانید.

تغذیه در هر وعده

خدمت رسانی: ۱تکه | کالری: ۲۶۱کیلو کالری | کربوهیدرات ها: ۶g | پروتئین: ۱۷g | چربی: ۱۸g | چربی های اشباع شده: ۱۱g | سدیم: ۱۳۹میلی گرم

هرگز یک دستور غذا را از دست ندهید! من معمولا یک دستور غذای جدید یا به روز شده را هفته ای یک بار منتشر می کنم. آنها را در صندوق ورودی خود می خواهید؟ اشتراک در!

نماد پینترست نماد فیس بوک نماد یوتیوب آیکون اینستاگرام نماد توییتر

❤️ بیایید وصل شویم! من را در پینترست، فیس بوک، یوتیوب، اینستاگرام یا توییتر.



رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/