کیش اسفناج بدون پوست – وبلاگ دستور العمل سالم


این کیش اسفناج فوق العاده خوشمزه برای صبحانه، ناهار یا شام بدون گوشت عالی است.

من دو تا در یک زمان پخت می کنم تا مطمئن شوم باقی مانده های خوشمزه ای دارم! آنها به خوبی گرم می شوند و حتی می توانید سرد آنها را مستقیماً از یخچال میل کنید.

کیش اسفناج بدون پوست، برش داده شده، در بشقاب پای سفید سرو می شود.

کیچ های بدون پوسته عالی. من عاشق پوسته پوسته پوسته هستم – چه کسی اینطور نیست! اما با وجود کیفیت پوسته، بیشتر طعم آن در فیلینگ است.

من به خصوص پای اسفناج بدون پوسته را دوست دارم. درست کردن آنها بسیار آسان است و – به همان اندازه مهم – بسیار خوشمزه است. ترکیب اسفناج، سیر و پارمزان عالی است. اسفناج پخته شده مانند خوردن یک پای است – و کاملاً خوشمزه است.

پرش به:

عناصر

برای درست کردن این کیش خوشمزه فقط به چند ماده ساده نیاز دارید. اندازه گیری های دقیق در کارت دستور العمل زیر گنجانده شده است. در اینجا یک نمای کلی از آنچه شما نیاز دارید آورده شده است:

اسفناج یخ زده خرد شده: من هرگز این دستور را با اسفناج تازه درست نکردم.

تخم مرغ: من از تخم مرغ درشت در اکثر دستور پخت هایم از جمله این دستور غذا استفاده می کنم.

خامه ترشمی توانید به جای آن از ماست یونانی پرچرب استفاده کنید، اما خامه ترش غنی تر و بهتر است.

به فصل: من از نمک کوشر، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و آویشن خشک استفاده می کنم.

رنده شده پارمسانبهتر است از پنیر ریز رنده شده استفاده شود نه ریز رنده شده.

دستورالعمل ها

این کیش آسان را درست کنید! برای دستورالعمل های دقیق، به کارت دستور غذا بروید. در اینجا مراحل اساسی وجود دارد:

اولین قدم شما یخ زدایی اسفناج است. برای انجام این کار، اسفناج را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید. روی آن را بپوشانید و ۴ تا ۵ دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا ذوب شود.

سپس اسفناج را فشار دهید تا خشک شود. اجازه دهید کمی خنک شود، سپس اسفناج آب شده را روی یک حوله آشپزخانه تمیز قرار دهید و آن را به شدت فشار دهید تا مایع اضافی از بین برود. یا آن را در یک آبکش بریزید و با پشت قاشق بزرگ چند بار به آن ضربه بزنید تا مایع آن خارج شود.

حالا در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها، خامه ترش، نمک کوشر، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز و آویشن خشک را با هم مخلوط کنید. سپس اسفناج و پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید.

مرحله بعدی شما این است که مخلوط را در یک بشقاب پای چرب شده بریزید و کیش را بپزید تا کاملا سفت شود و بپزد. این باید ۲۵-۳۰ دقیقه در فر ۴۰۰ درجه فارنهایت طول بکشد.

مرحله آخر این است که کیش را قبل از برش دادن و سرو به مدت ۱۵ دقیقه در تابه روی توری خنک کننده خنک کنید.

مشاوره تخصصی

تنها بخش تا حدودی چالش برانگیز این دستور تهیه اطمینان از خشک شدن اسفناج ذوب شده تا حد امکان است. شما واقعاً باید تا آنجا که ممکن است آب را فشار دهید تا مطمئن شوید که کیش سفت و بدون آب است.

سوالات متداول

آیا اسفناج را قبل از افزودن به کیش باید بپزم؟

باید آن را کمی بپزید تا ذوب شود، سپس تا جایی که ممکن است مایع را فشار دهید.

چرا کیش اسفناج من آبکی است؟

این زمانی اتفاق می افتد که شما مایعات کافی دفع نمی کنید. دفعه بعد، حتما سخت کار کنید تا اسفناج تا حد امکان خشک شود.

تفاوت بین کیش بدون پوسته و فریتاتا چیست؟

آنها بسیار شبیه هستند، درست است. اما نسبت اجزاء کمی متفاوت است. فریتاتا بیشتر بر پایه تخم مرغ است، در حالی که کیش دارای یک ماده لبنی خامه ای مانند خامه ترش یا خامه غلیظ است.

به طور سنتی، شما همچنین می توانید فریتاتا را در یک ماهیتابه بپزید و کیش را در بشقاب پای بپزید.

تفاوت ها و جایگزین ها

من این دستور را همانطور که هست دوست دارم و همیشه آن را همانطور که نوشته شده نگه می دارم. اما اگر می‌خواهید دستور غذای اصلی را تغییر دهید، در اینجا چند ایده برای شما وجود دارد:

  • می توانید به جای خامه ترش از ماست یونانی شیر کامل استفاده کنید، البته خامه ترش بهتر است. استفاده از ماست کم چرب را توصیه نمی کنم.
  • یک مشت گوجه فرنگی خشک شده اضافه کنید.
  • یک مشت تکه بیکن یا ژامبون خرد شده را اضافه کنید.
  • می توانید قبل از پخت، کیش را با ½ فنجان چدار سفید خرد شده بپاشید.

خدمات پیشنهادی

به نظر من کیش اسفناج بدون پوست غذای مناسبی برای یک صبحانه، ناهار یا شام سبک است. مزه آن گرم یا در دمای اتاق است.

من شناخته شده ام که یک برش را مستقیماً از یخچال بیرون می آورم! حتی وقتی سرد است طعم خوبی دارد.

من هم دوست دارم برای شام سرو کنم. به اندازه کافی بزرگ و پر کننده است. من آن را با یک سالاد گوجه فرنگی ساده یا سالاد آرگولا برای یک شام بدون گوشت سریع و آسان جفت می کنم.

ذخیره سازی باقی مانده

من معمولا دو کیک می پزم. ما یکی برای شام داریم و دومی ناهار من برای چهار روز (یا دو روز!).

این کیش در یخچال و در ظرف دربسته تا ۴ روز به زیبایی نگهداری می شود. همچنین می توانید آن را به صورت تک تک برش دهید و برش ها را فریز کنید.

دو عکس از کیش اسفناج بدون پوست، یکی کامل و دیگری به صورت ورقه ای.

👩🏻‍🍳 من معمولا یک فایل جدید یا به روز شده ارسال می کنم دستور تهیه یک بار در هفته. آیا این دستور العمل ها را در صندوق پستی خود می خواهید؟ شرکت کردن! در هر زمان می توانید اشتراک خود را لغو کنید.

کارت دستور غذا

پای اسفناج بدون پوسته

پست در فیس بوک دستور چاپ اضافه کردن به علاقه مندی ها

پای اسفناج بدون پوسته

این کیش اسفناج فوق العاده خوشمزه برای صبحانه، ناهار یا شام بدون گوشت عالی است.

زمان آماده سازی۱۵ دقیق

زمان پخت و پز۳۰ دقیق

وقت فراغت۱۵ دقیق

کل زمان۱ ساعت

یک مسیر: صبحانه

ظرف ها: فرانسوی

رژیم غذایی: بدون گلوتن

سهام: ۸ سهمیه ها

کالری: ۱۳۲کالری

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف و کناره های یک ظرف سرامیکی یا شیشه ای ۹ اینچی را با کره چرب کنید.

  • اسفناج را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید. روی آن را بپوشانید و حدود ۴ دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا ذوب شود. اجازه دهید کمی خنک شود، سپس اسفناج ذوب شده را روی یک حوله آشپزخانه تمیز قرار دهید و آن را به شدت فشار دهید تا مایع اضافی از بین برود. همچنین می توانید اسفناج را در آبکش بریزید و با پشت قاشق بزرگ آن را چندبار فشار دهید.

  • در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، ماست، نمک کوشر، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و آویشن خشک را با هم مخلوط کنید. با قاشق اسفناج و پارمزان را اضافه کنید.

  • مخلوط را در ظرف پای آماده شده بریزید. بپزید تا کیش پف کند، لبه ها قهوه ای و وسط سفت به نظر برسد، خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، ۲۵ تا ۳۰ دقیقه.

  • قبل از برش، کیش را به مدت ۱۵ دقیقه در تابه روی توری خنک کننده خنک کنید.

یادداشت

تنها بخش تا حدودی چالش برانگیز این دستور تهیه اطمینان از خشک شدن اسفناج ذوب شده تا حد امکان است. شما واقعاً باید تا آنجا که ممکن است آب را فشار دهید تا مطمئن شوید که کیش سفت و بدون آب است.

یادداشت های خود را اضافه کنید

مسئولیت تخلیهبسیاری از دستور العمل های ما کم کربوهیدرات (یا کتو) و بدون گلوتن هستند، اما برخی از آنها اینطور نیستند. لطفاً قبل از استفاده بررسی کنید که دستور غذا با نیازهای شما مطابقت دارد. محصولات توصیه شده و مرتبط بدون گلوتن تضمین نمی شوند. اطلاعات تغذیه تقریبی است و تعداد کربوهیدرات ها شامل الکل قند نمی شود. اطلاعات تغذیه ممکن است حاوی خطا باشد، بنابراین لطفاً آنها را به طور مستقل بررسی کنید. دستور العمل ها ممکن است حاوی خطا باشند، بنابراین لطفاً هنگام دنبال کردن آنها از عقل سلیم استفاده کنید. لطفاً قبل از استفاده از هر یک از دستور العمل های ما، شرایط استفاده ما را به دقت بخوانید.

تغذیه در هر وعده

سرویس: ۱تکه | کالری: ۱۳۲کالری | کربوهیدرات ها: ۵g | پروتئین: ۹g | چربی: ۹g | چربی های اشباع شده: ۵g | سدیم: ۲۵۳میلی گرم | اساسی: ۱g | قند: ۱g

یک دستور غذا را از دست ندهید! من معمولاً هفته ای یک بار دستور پخت جدید یا به روز شده را ارسال می کنم. آیا آنها را در صندوق ورودی خود می خواهید؟ شرکت کردن!

نماد پینترست نماد فیس بوک نماد یوتیوب آیکون اینستاگرام نماد توییتر

❤️ بیا ادامه بدهیم! من را در پینترست، فیس بوک، یوتیوب، اینستاگرام یا توییتر.



رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/