کوفته مرغ بوفالو کبابی – کاسه خوشمزه


به دستور غذا بروید – چاپ کنید

کوفته مرغ بوفالو لقمه های خوشمزه ای است که در زندگی خود به آن نیاز دارید، تنقلات بوفالو، تنقلات، سالادها و لذیذ! کوفته های مرغ ساده پخته شده و سپس در سس گاومیش خانگی آغشته می شوند. این یک جایگزین سالم برای بال های سنتی است، و سرگرم کننده است – و همچنین خوردن آن کمتر کثیف است.

تصویر بالای سر یک بشقاب سفید با کوفته مرغ، کرفس و هویج روی آن.

من شبیه هر گاومیش هستم، اما بال های سنتی هزینه دارند. بال ها به خودی خود بسیار چرب هستند و اگر بال های گاومیش را در رستوران سفارش دهید، احتمالاً پخته و سرخ می شوند و سپس در سس گاومیش پر از کره ریخته می شوند.

از طرف دیگر، این کوفته ها از مرغ چرخ کرده بدون چربی تشکیل شده است که پخته شده و در سس گاومیش کمی سبکتر روی کره آغشته شده است. (بدون کاهش طعم). آنها برای سرو در روز بازی به عنوان پیش غذا با سس پنیر آبی برای غوطه ور شدن یا انداختن سالاد عالی هستند.

بیایید طرز تهیه کوفته مرغ شگفت انگیز و آبدار را بیاموزیم (که به تنهایی عالی است!)به علاوه طرز تهیه سس گاومیش خانگی با سس کچاپ برای طعم و ضخامت بیشتر با حذف کره.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین

  • مرغ خرد شده – یا ترکیه
  • پودرهای سوخاری – آرد سوخاری، پانکو یا ساده اشکالی ندارد، به شرطی که معمولی نباشد.
  • لبن – من از شیر کامل استفاده کردم و کوفته ها را نرم و پف دار نگه می دارد، اما می توانید از شیرهای دیگر یا وگان استفاده کنید یا حتی اگر دوست دارید آن را حذف کنید.
  • یک تخم مرغ با این کار کوفته ها کنار هم نگه می دارند.
  • گیلاس – یا روغن برای یک نسخه بدون لبنیات.
  • پودر سیر
  • پودر فلفل قرمز
  • سس تند – من فرانک رد هات را برای هر چیزی که با طعم گاومیش باشد دوست دارم.
  • سس گوجه – اگر دوست دارید حذف کنید

لطفاً برای دستور پخت کامل از جمله مقادیر مواد و دستورالعمل های دقیق به انتهای پست بروید.

طرز تهیه کوفته مرغ بوفالو

  1. اولین، مقداری کره ذوب کنید در یک کاسه کوچک یا فنجان اندازه گیری شیشه ای. یک لایه روی سینی فر تا شده پهن کنید (اگر می خواهید به راحتی تمیز شود با فویل آستر شده است).
  2. سپس، مخلوط کوفته را درست کنید. پودر سوخاری، شیر، تخم مرغ، مقداری کره آب شده، پودر سیر، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ چرخ کرده را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
    • نکته: از دستان خود استفاده کنید تا همه چیز را با هم مخلوط کنید تا بهترین بافت را به دست آورید، اما اگر نمی خواهید مخلوط را لمس کنید، قاشق هم خوب است.
  3. شکل توپ گوشت آن را در سینی فر که با کره چرب کرده اید قرار دهید. برای این کار می توانید از یک قاشق چای خوری کوکی استفاده کنید. تقریباً ۱ اینچ را هدف بگیرید. بپزید تا کاملا پخته شود (می توانید از دماسنج گوشت برای اطمینان از ۱۶۵ درجه فارنهایت استفاده کنید.)
یک کلاژ که نشان می دهد چگونه کوفته های مرغ را مخلوط کرده و آنها را در سینی فر قرار دهید.
  1. سس بوفالو درست کنید. بقیه کره ذوب شده را با سس تند و مقداری سس کچاپ مخلوط کنید.
  2. دلم کوفته با نصف سس گاومیش. دوباره آن را به مدت چند دقیقه در فر زیر گریل قرار دهید.
  3. سرانجام، کوفته ها را با سس گاومیش باقی مانده بریزید. خدمت!
کولاژ کوفته مرغ با سس بوفالو و نان.

پرسش و پاسخ

آیا می توانم کوفته بدون گلوتن درست کنم؟

مسلما! فقط از پودر سوخاری بدون گلوتن استفاده کنید.

آیا می توانم آن را بدون لبنیات درست کنم؟

آره! به جای کره و شیر گیاهی از قیسی استفاده کنید.

کربوهیدرات کم چطور؟

برای تهیه کوفته مرغ کم کربوهیدرات از یک جایگزین پودر سوخاری کم کربوهیدرات مانند پوست گوشت خوک خرد شده استفاده کنید.

اینها چقدر در یخچال خوب می مانند؟

کوفته مرغ گاومیش به مدت ۲ تا ۳ روز در یخچال در ظرف در بسته نگهداری می شود. آن را در مایکروویو یا سرخ کن هوا قرار دهید تا دوباره گرم شود.

آیا می توانم آنها را فریز کنم؟

در صورت تمایل می توانید کوفته های مرغ را به صورت پخته یا نپخته فریز کنید. فقط از یخ زده پخت (خام) به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت یا (پخته شده) به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت، اگر با فریز پخته شده باشد، قبل از انجماد با سس مخلوط کنید تا زمانی که آماده شوید!

طرز سرو کوفته مرغ بوفالو

  • در یک مهمانی با چوب کرفس، هویج، سس پنیر آبی یا دیپ در مزرعه برای غوطه وری (مناسب برای تماشای مسابقه فوتبال).
  • آن را در سالاد خود بریزید – در سالاد شل و ول خوشمزه خواهد بود.
  • آن را به عنوان غذای اصلی همراه با سیب زمینی پخته شده در فر میل کنید.
  • کوفته های مسطح درست کنید (قبل از پخت با قاشق روی آن را فشار دهید) و یک نوار لغزنده مرغ بوفالو درست کنید.
بشقاب سفید با کوفته مرغ بوفالو، کرفس و هویج با سس پنیر آبی در پس زمینه.

سایر دستور العمل های بوفالو

آیا می دانستید که نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست می‌کنید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious به اشتراک بگذارید یا @bowlofdelicious را تگ کنید!

تصویر مربعی از کوفته مرغ بوفالو با کرفس و هویج در یک بشقاب سفید.

کوفته مرغ بوفالو

کوفته مرغ بوفالو یک پیش غذا، میان وعده یا اصلی است! این فوق العاده به قدرت اضافه شده است. کوفته‌های مرغ ساده پخته می‌شوند، سپس با سس بوفالوی خانگی پر می‌شوند. یک جایگزین سالم تر و کمتر کثیف برای بال ها!

دستگاه چاپ
سنجاق
متوسط

یک مسیر: ورودی ها

ظرف ها: آمریکایی

زمان آماده سازی: ۱۰ دقایق

زمان پخت و پز: ۲۵ دقایق

زمان کل: ۳۵ دقایق

سهام: ۴ سهمیه ها

کالری: ۳۷۹کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ۶ قاشق غذاخوری کره را در یک پیمانه شیشه ای یا کاسه کوچک ذوب کنید. یک لایه کره ذوب شده را روی یک ورقه پخت لبه دار بمالید (اختیاری: ابتدا با تراشه ها خط بکشید).

  • در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را مخلوط کنید (۱)، پودرهای سوخاری (نصف فنجان)، شیر (نصف فنجان)پودر سیر (نصف قاشق چایخوری)، پودر فلفل قرمز (نصف قاشق چایخوری)، نمک کوشر (نصف قاشق چایخوری)، فلفل سیاه (نصف قاشق چایخوری)، و ۲ قاشق غذاخوری از کره ذوب شده

  • مرغ چرخ کرده را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با مخلوط آرد سوخاری مخلوط کنید. من دوست دارم از دستانم برای بهترین بافت استفاده کنم، اما در صورت تمایل از قاشق استفاده کنید.

  • کوفته های ۱ اینچی درست کنید (من دوست دارم برای این کار از اسکوپ کوکی استفاده کنم) روی ورقه پخت آماده شده قرار می گیرد. در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که دمای داخلی ۱۶۵ درجه فارنهایت شود بپزید.

  • در همین حین سس بوفالو را آماده کنید. سس تند را اضافه کنید (نصف فنجان) و سس کچاپ (۱ قاشق غذاخوری) به کاسه ای با کره ذوب شده باقی مانده.

  • کوفته را از فر خارج کرده و با نیمی از سس گاومیش بریزید. دوباره آن را در فر قرار دهید و به مدت ۳-۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید.

  • کوفته ها را با سس باقی مانده هم بزنید. برای غوطه وری با پنیر آبی یا سس رنچ سرو کنید یا به سالاد اضافه کنید.

یادداشت

  • نکته زمان پخت: این دستور غذا حدود ۲۰ ۱ نتیجه می دهد. ½اینچ کوفته، بدهید یا بگیرید. اگر آن را بزرگتر یا کوچکتر کنید، ممکن است لازم باشد زمان پخت را طولانی تر یا کوتاهتر کنید. اینجاست که دماسنج گوشت به کارتان می آید (من Thermoworks Thermapen One را برای خواندن فوق العاده سریع و دقیق توصیه می کنم!)
  • سس گوجه کمی شیرینی و ضخامت به این سس گاومیش که من عاشقش هستم اضافه می کند. اگر سس سنتی بوفالو دوست دارید، آن را کنار بگذارید (و فقط کره ذوب شده و سس تند است!).
  • باقی مانده ها آنها برای ۲-۳ روز در یک ظرف در بسته در یخچال معتبر هستند. به سادگی آن را در مایکروویو یا سرخ کن هوا قرار دهید تا دوباره گرم شود.
  • می توانید این کوفته های مرغ را از قبل درست کنید و آن را به صورت خام یا پخته فریز کنید. از فریز و خام با دمای ۴۰۰ درجه به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه یا از فریزر بپزید و ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید.
  • آن را فاقد گلوتن کنید استفاده از پودر سوخاری بدون گلوتن آن را بدون لبنیات بسازید استفاده از قیسی به جای کره و شیر گیاهی.

خوراک

سرویس: ۵کوفتا | کالری: ۳۷۹کالری | کربوهیدرات ها: ۱۱g | پروتئین: ۲۳g | چربی: ۲۸g | چربی های اشباع شده: ۱۴g | چربی اشباع نشده: ۳g | چربی های تک غیر اشباع: ۹g | چربی اشباع نشده: ۱g | کلسترول: ۱۶۳میلی گرم | سدیم: ۱۱۴۹میلی گرم | پتاسیم: ۶۷۴میلی گرم | اساسی: ۱g | قند: ۱g | ویتامین A: ۶۶۶IU | ویتامین سی: ۱۵میلی گرم | کلسیم: ۴۳میلی گرم | اهن: ۲میلی گرم

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟ من دوست دارم بشنوم که چگونه گذشت! در زیر نظر دهید و به آن امتیاز دهید 🙂

تعاملات خواننده

این سایت از Akismet برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. با نحوه پردازش داده های نظر خود آشنا شوید.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/