کدو حلوایی پوره شده با کره افرا قهوه ای


به دستور غذا بروید – چاپ کنید

طعم بسیار زیادی در این کدو حلوایی پوره سیب زمینی شیرین، با کره مغزی قهوه ای غنی، شربت افرای شیرین و رزماری تازه وجود دارد! این تعادل عالی بین شیرینی و شور است که طعم طبیعی خوشمزه کدو تنبل و سیب زمینی شیرین را تکمیل می کند. سبزیجات از وسط پوست کنده و تفت داده می شوند، بنابراین نیازی به پوست کندن و حبه کردن سبزیجات نیست که به معنای آماده سازی و زمان کمتری است.

عکس بالا از یک کاسه کدو حلوایی له شده و سیب زمینی شیرین با کره قهوه ای و قاشق.

یکی از بهترین بخش‌های این دستور پخت، بی‌دردسر بودن آن است. تفت دادن سبزیجات قبل از له کردن، طعم و بافت بسیار خوبی را ایجاد می کند. و در حالی که کباب شدن کدو و سیب زمینی در فر زمان می برد، زمان آماده سازی این دستور پخت بسیار سریع و آسان است.

در تئوری، پوست کندن و خرد کردن سبزیجات قبل از تفت دادن، فضای بیشتری را برای کاراملی شدن و چاشنی در حین تفت دادن ایجاد می کند و در نتیجه طعم بیشتری را به همراه خواهد داشت. اما من تقریباً هر کاری انجام می دهم تا از پوست کندن سبزیجات خودداری کنم، مخصوصاً سبزیجاتی که پوست کندن آنها سخت است مانند کدو. مصالحه اینجاست: نیمی از کدو حلوایی و سیب زمینی شیرین قبل از چاشنی و تفت دادن به صورت ضربدری روی سطح می‌ریزند، پوست آن‌ها را می‌گیریم، گوشه‌ها و شکاف‌های بیشتری را برای عطر و طعم ایجاد می‌کنند و بدون نیاز به پوست کردن، سطح را کاراملی می‌کنند. وو هو!

شما در تمام پاییز و زمستان این غذای جانبی غنی و خوشمزه را می خواهید، و این غذای عالی برای میز شکرگزاری یا تعطیلات شما خواهد بود.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین

  • کدو حلوایی کامل، حدود ۲.۵ پوند.
  • سیب زمینی شیرین دو تا بزرگ، حدود ۲ پوند. مجموع
  • گیلاس – من از نمک استفاده کردم، اما بدون نمک هم جواب می دهد.
  • رزماری تازه – یا یک سوم مقدار خشک کن. پونه کوهی یا آویشن نیز ممکن است موثر باشند، یا اگر ترجیح می دهید می توانید گیاهان را حذف کنید.
  • شربت افرا – چیزهای واقعی!
  • خامه غلیظ – یا نصف و نصف یا شیر کامل را در یک پیمانه.

طرز تهیه پوره کدو حلوایی با سیب زمینی شیرین با کره قهوه ای و افرا

۱. فر را از قبل گرم کنید و روی آن را با فویل قالبی در سینی فر بپوشانید. در حین گرم شدن فر، کره سرخ کردنی. کره را روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید و مرتب هم بزنید تا کف کند و قهوه ای رنگ شود و بوی آن به مشام برسد. بلافاصله کره را از روی حرارت بردارید وگرنه ممکن است کره بسوزد.

کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید.
کره سرخ کردنی.

۲. سیب زمینی و کدو حلوایی را خرد کنید از وسط نصف کنید و دانه ها و پالپ آن را از کدو حلوایی جدا کنید. با یک چاقوی تیز کناره های سبزیجات را برش داده و روی سینی فر قرار دهید. برس را با مخلوط کره قهوه ای و شربت افرا بزنید و با نمک، فلفل و رزماری تازه خرد شده مزه دار کنید. منال به طوری که گوشت سبزیجات نرم شده و به راحتی با چنگال سوراخ می شود.

کلاژی که نقاط، ادویه ها و برشته شدن سیب زمینی شیرین و نیمی از کدو حلوایی را نشان می دهد.
کدو و سبزیجات را خرد کنید، چاشنی بزنید و تفت دهید.

۳. گوشت سبزیجات را بردارید پوست آن را با قاشق جدا کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. کره قهوه ای، شربت افرا و خامه غلیظ را به آن اضافه کنید و با همزن برقی یا پوره با پوره سیب زمینی مخلوط کنید. مزه دار کنید.

کدو حلوایی را با قاشق خارج کنید و در ظرفی با سایر مواد مخلوط کنید.
گوشت را با قاشق بریزید و با هم مخلوط کنید.

۴ – در نهایت انتقال پوره به بشقاب سرو منتقل کنید و از کاردک برای صاف کردن سطح استفاده کنید و شکاف و پرچ ایجاد کنید. بقیه کره قهوه ای را بپاشید در بالا و خدمت!

لطفاً برای دستور پخت کامل از جمله مقادیر مواد و دستورالعمل های دقیق به انتهای پست بروید.

پرسش و پاسخ

آیا می توانم فقط از کدو حلوایی یا فقط از سیب زمینی شیرین استفاده کنم؟

ترکیبی از گردو و سیب زمینی شیرین نشاسته ای بافتی عالی ایجاد می کند، اما اگر می خواهید از یکی یا دیگری استفاده کنید، این نیز مفید است. کدو حلوایی را دوبرابر کنید و دستور غذا را طبق دستور درست کنید – نتیجه ممکن است کمی آبکی تر باشد. یا مقدار سیب زمینی شیرین را سه برابر کنید – باید مقدار خامه را افزایش دهید یا شیر کامل بیشتری را جایگزین کنید، زیرا نتیجه غلیظ تر می شود، من به جای همزن برقی از پوره سیب زمینی استفاده می کنم، در غیر این صورت نشاسته دست و پاگیر ممکن است باعث شود یک بافت چسبناک

آیا می توانم آن را بدون لبنیات درست کنم؟

من آن را امتحان نکردم، اما احتمالا می توانید به جای خامه از کره گیاهی و شیر گیاهی استفاده کنید.

آیا می توانم از آرام پز برای پخت کدو و سیب زمینی استفاده کنم؟

مسلما! با تفت دادن آنها در فر و تبدیل شدن به قهوه ای خوب که اتفاق می افتد، آن طعم اضافی را دریافت نمی کنید، اما اگر واقعاً می خواهید، تمام سبزیجات خرد شده را در یک اجاق گاز آهسته بریزید و سطح را با کره قهوه ای افرا و چاشنی بمالید. با حرارت زیاد به مدت ۴ ساعت یا با حرارت کم به مدت ۲ دقیقه بپزید ۸ سپس پوست آن را بردارید و طبق دستور ادامه دهید.

آیا می توانم کدو حلوایی را زودتر درست کنم؟

بهتر است از این دستور غذا بلافاصله لذت ببرید، اما اگر واقعاً می خواهید می توانید آن را از قبل تهیه کنید. به سادگی همه چیز را طبق دستورالعمل بدون ریختن کره قهوه ای اضافی در انتها مخلوط کنید. پوره و کره قهوه ای را جداگانه تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید. وقتی آماده سرو شد، پوره را دوباره گرم کنید (من قصد داشتم از آن در مایکروویو استفاده کنم، اما اگر واقعاً بخواهید می توانید آن را بپزید!) سپس آب کرده و کره قهوه ای را روی آن بریزید تا سرو کنید.

سایر دستور العمل های آجیل کدو تنبل

  • کدو تنبل آلفردو با کره قهوه ای و رزماری
  • کدو حلوایی بو داده مراکشی با ادویه جات ترشی جات
  • آب گردو مراکشی، نخود و اسفناج
  • سوپ کدو حلوایی زنجبیل، زردچوبه و گردو

سایر دستور العمل های سبزیجات پوره شده

  • پوره سیب زمینی و گل کلم
  • گل کلم له شده با کره و سبزی
  • پوره سیب زمینی کلاسیک

آیا می دانستید که نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست می‌کنید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious به اشتراک بگذارید یا @bowlofdelicious را تگ کنید!

عکس مربعی از یک کاسه پوره کدو حلوایی و سیب زمینی شیرین با کره قهوه ای، رزماری و افرا.

کره قهوه ای، افرا، کدو تنبل، پوره سیب زمینی شیرین

کدو حلوایی و سیب زمینی شیرین را از وسط نصف کنید، کره قهوه ای و شربت افرا بمالید، با رزماری تازه مزه دار کنید و کباب کنید. نیازی به پوست کندن و خرد کردن نیست – فقط آنها را با پوست کباب کنید! سپس گوشت پخته شده را در ظرفی ریخته و با کره قهوه ای بیشتر، شربت افرا و خامه غلیظ له کنید. نم نم نم نم از کره قهوه ای اضافی، استخرهای غنی و خوش طعمی را برای سرو روی سطح ایجاد می کند!

دستگاه چاپ
سنجاق
متوسط

یک مسیر: صفحه جانبی

ظرف ها: آمریکایی

زمان آماده سازی: ۱۵ دقایق

زمان پخت و پز: ۴۵ دقایق

زمان کل: ۱ ساعت

سهام: ۸ سهمیه ها

کالری: ۲۴۵کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

عناصر

  • ۱ کدو حلوایی حدود ۲.۵ پوند
  • ۲ سیب زمینی شیرین بزرگ حدود ۲ پوند مجموع
  • ۶ قاشق های بزرگ کره شور
  • ۴ قاشق های بزرگ شربت افرا
  • ۱ قاشق سوپخوری رزماری تازه ریز خرد شده به علاوه موارد بیشتری برای تزئین
  • نمک کوشر و فلفل سیاه چشیدن
  • ۱/۲ فنجان خامه غلیظ

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی فر که با فویل آلومینیومی تا شده است قرار دهید (بسیار توصیه شده).

  • در حالی که فر از قبل گرم می شود، کره را سرخ کنید. در یک قابلمه کوچک یا متوسط، کره را آب کنید (۶ قاشق غذاخوری) روی حرارت متوسط ​​بالا. مرتب هم بزنید یا هم بزنید تا کره شروع به کف کردن کند و قهوه ای شود و بوی گردو بدهد. بلافاصله از روی حرارت بردارید. بنشین کنار.

  • مخلوط کردن ۲ قاشق غذاخوری کره قهوه ای در یک کاسه کوچک با ۲ قاشق غذاخوری از شربت افرا بنشین کنار.

  • سیب زمینی شیرین را از طول نصف کنید. کدو حلوایی را از طول نصف کرده و با قاشق دانه ها و تفاله آن را از مرکز جدا کرده و دور بریزید. از یک چاقوی کوچک استفاده کنید (من عاشق دندانه دار هستم) برای برش دادن دو طرف کدو و سیب زمینی به صورت ضربدری به عمق حدود ۱/۴ اینچ. طرف برش را در ظرف پخت آماده شده قرار دهید.

  • مخلوط کره قهوه ای و شربت افرا را روی دو طرف برش خورده سیب زمینی و کدو حلوایی بمالید. مقدار اضافی را در حفره های مهره بریزید. ادویه زدن با نمک و فلفل (نه خیلی – همیشه می توانید موارد بیشتری اضافه کنید). رزماری تازه خرد شده را بپاشید (۱ قاشق غذاخوری).

  • در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه یا در صورت نیاز بیشتر کباب کنید. باید بتوانید هسته سیب زمینی ها را سوراخ کنید و به راحتی با چنگال له کنید. بگذارید چند دقیقه خنک شود.

  • با قاشق، کدو و سیب زمینی ها را از پوست جدا کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. پوست ها و چیپس ها را دور بریزید. اضافه کردن ۲ بیشتر قاشق غذاخوری کره قهوه ای باقی مانده است ۲ قاشق غذاخوری شربت افرا و خامه غلیظ (نصف فنجان). از یک همزن برقی برای مخلوط کردن با هم استفاده کنید، یا از پوره سیب زمینی برای بافت روستایی تر استفاده کنید. در صورت لزوم مزه دار کنید.

  • آن را به ظرف یا بشقاب سرو منتقل کنید. از کاردک برای حک کردن فرورفتگی ها و لبه های صاف در قسمت بالا استفاده کنید. قاشق باقی مانده ۲ قاشق غذاخوری کره قهوه ای روی پوره با مقداری فلفل سیاه تازه. خدمت.

یادداشت

  • در صورت تمایل، می توانید کدو و سیب زمینی شیرین را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید، سپس با قلم مو با کره افرای قهوه ای بمالید تا بپوشانید، نمک، فلفل و رزماری را مزه دار کنید و تفت دهید. در نهایت برای زمان کمتری برشته می‌شوید (حدود ۲۵-۳۰ دقیقه) اما زمان و تلاش بیشتری را صرف آماده سازی خواهید کرد.
  • حرکت رو به جلو: بهتر است این غذا را تازه مصرف کنید، اما می توان آن را از قبل نیز خورد. همه چیز را طبق دستور آماده کنید به جز یک قطره کره قهوه ای در انتها. پوره و کره قهوه ای را به طور جداگانه در ظرف در بسته به مدت ۳ روز در یخچال قرار دهید. پوره را در مایکروویو گرم کنید تا گرم شود، هر ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه یا بیشتر با هم هم بزنید تا به طور یکنواخت گرم شود، سپس پوره گرم شده را به ظرف سرو منتقل کنید. همچنین، می‌توانید له را در یک ظرف پخت با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید تا کاملاً گرم شود. ۲ قاشق غذاخوری کره قهوه ای رزرو شده را آب کرده و درست قبل از سرو روی آن بریزید.
  • جایگزین، گزینه ها: رزماری را می توان حذف کرد یا با پونه کوهی یا آویشن جایگزین کرد، کره گیاهی و شیر گیاهی را می توان به جای کره و خامه برای نسخه گیاهی استفاده کرد و کره بدون نمک را می توان با نمک اضافی برای طعم دادن استفاده کرد.

خوراک

کالری: ۲۴۵کالری | کربوهیدرات ها: ۳۰g | پروتئین: ۲g | چربی: ۱۴g | چربی های اشباع شده: ۹g | چربی اشباع نشده: ۱g | چربی های تک غیر اشباع: ۴g | چربی اشباع نشده: ۱g | کلسترول: ۴۳میلی گرم | سدیم: ۱۱۶میلی گرم | پتاسیم: ۵۵۸میلی گرم | اساسی: ۴g | قند: ۱۰g | ویتامین A: ۱۸۴۷۰IU | ویتامین سی: ۲۱میلی گرم | کلسیم: ۸۶میلی گرم | اهن: ۱میلی گرم

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟ من دوست دارم بشنوم که چگونه گذشت! در زیر نظر دهید و به آن امتیاز دهید 🙂

تعاملات خواننده

این سایت از Akismet برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. با نحوه پردازش داده های نظر خود آشنا شوید.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/