کدو حلوایی تفت داده شده با پنیر بز


به دستور غذا بروید – چاپ کنید

این دستور العمل ساده کدو حلوایی برشته حاوی کدو حلوایی است که با شربت افرا، روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط شده و برشته شده و سپس قبل از سرو با پنیر بز خرد شده و دانه های انار پوشانده شده است. پنیر بز کاملاً روی کدو حلوایی گرم ذوب می شود و ترکیب طعم آن از این دنیا خارج است! این یک غذای جانبی چشمگیر و رنگارنگ است که برای یک تعطیلات آخر هفته به اندازه کافی آسان است، اما برای یک شام تعطیلات به اندازه کافی زیبا است – و بهترین از همه، کدو حلوایی بدون مربع!

کدو حلوایی تفت داده شده در بشقاب سفیدی که روی آن پنیر بز و دانه های انار است.

شما به تازگی با یک غذای جانبی لحظه آخری مناسب برای روز شکرگزاری یا هر جشن پاییز یا زمستان آمده اید. وقتی در مزرعه محلی خود کدو حلوایی را دیدم، نتوانستم مقاومت کنم. با پوست نازک می توانید غذا بخورید (بدون لایه برداری – وو هو!)کدو حلوایی شیرین و پفی که در دهان شما آب می شود، یکی از کدو حلوایی های مورد علاقه من برای پختن است.

کدو حلوایی خوشمزه بو داده شده با شربت افرا برای لبه های کاراملی عالی (می توانید از عسل هم استفاده کنید). سپس روی آن را با پنیر بز خرد شده اضافه کنید (یا فتا) و با شیرینی انار و مقداری سبزی تازه تزیین شده است. می‌توانید این غذا را به‌عنوان غذای جانبی میل کنید یا حتی آن را روی سبزیجاتی مانند آرگولا یا اسفناج، برای سالادی که جوراب‌هایتان را بلند می‌کند، میل کنید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین

  • کدو حلوایی نازک – همچنین می توانید از کدوی زمستانه دیگری مانند کدو حلوایی مکعبی استفاده کنید.
  • شربت افرا – یا عزیزم، یا اگر دوست داشتی حذفش کن (اگرچه کارامل خوبی به آن اضافه می کند).
  • پنیر بز – نوع نرم (شیفر)پنیر فتا خرد شده، یا پنیر نرم و خرد شده دیگری مانند queso fresco، یا حتی پنیر آبی برای طعمی منحصر به فرد.
  • دانه های انار – اگر چیزی پیدا نکردید، آنها را دور بریزید یا از کرن بری خشک به عنوان جایگزین استفاده کنید.
  • جعفری تازه – و/یا گیاه دیگری مانند نعناع، ​​شوید، ریحان یا آویشن.

طرز تفت دادن کدو حلوایی

  1. اولین، فر را از قبل گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی چرب کنید. اگر دوست دارید می توانید پوسته پوست را نادیده بگیرید اما تمیز کردن آن آسان است! کدو حلوایی را آماده کنید با برش دادن آن به دو نیم، دانه ها را بیرون بیاورید، آن ها را به قطعاتی به ضخامت ۱/۲ اینچ خرد کنید و روی یک ورقه پخت قرار دهید.
  2. افشانه کدو حلوایی را با روغن زیتون و شربت افرا بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. پرتاب به کت.
  3. منال کدو تنبل تا قهوه ای طلایی در خارج و نرم در داخل (یک چنگال در آن قرار دهید تا آماده بودن آن را آزمایش کنید).
  4. کدو حلوایی را در بشقاب یا بشقاب سرو قرار دهید. روی آن پنیر بز خرد شده، دانه های انار و جعفری تازه بپاشید. همه چیز خوب است!
کلاژ نشان دهنده برش، بذر، له کردن و برشته کردن.

لطفاً برای دستور پخت کامل از جمله مقادیر مواد و دستورالعمل های دقیق به انتهای پست بروید.

نکات و ترفندها

  1. برای صرفه جویی در زمان، خرید انار پیش دانه شده را توصیه می کنم. اگر می خواهید خودتان این کار را انجام دهید، در اینجا یک راهنمای عالی در مورد نحوه برش دادن انار وجود دارد. همچنین می توانید کدو حلوایی را از یک یا دو روز قبل آماده کنید، بنابراین بریده شده و آماده مصرف است.
  2. برای دریافت اعتبار اضافی، می توانید دانه های کدو حلوایی خوشمزه را تفت دهید و به عنوان میان وعده میل کنید یا روی کدوهای برشته قرار دهید!
  3. سالاد درست کن! مقداری آرگولا یا سبزی مخلوط را با سس مورد علاقه خود مخلوط کنید، سپس این کدو حلوایی را روی سبزیجات سرو کنید.

پرسش و پاسخ

آیا می توانم این را بدون لبنیات یا وگان درست کنم؟

مسلما! به سادگی پنیر را حذف کنید یا از یک جایگزین گیاهی استفاده کنید.

آیا می توانم این کار را زود انجام دهم؟

سبزیجات کبابی بهتر است بلافاصله سرو شوند، اما این غذا در دمای اتاق نیز بسیار خوشمزه است. در صورت تمایل می توانید کدو حلوایی را یک ساعت یا زودتر تفت دهید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود. سپس پنیر، انار و جعفری را درست قبل از سرو اضافه کنید. باقیمانده ها نسبتاً خوب ذخیره می شوند. فقط در مایکروویو برای گرم کردن مجدد.

نمای نزدیک از کدو حلوایی سوخاری با انار، پنیر بز و سبزی.

سایر مخلفات سبزیجات سرخ شده

آیا می دانستید که نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست می‌کنید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious به اشتراک بگذارید یا @bowlofdelicious را تگ کنید!

عکس مربعی از کدو حلوایی سوخاری.

کدوی افرا تفت داده شده با پنیر بزی و انار

این کدو حلوایی که به راحتی برشته می شود با شربت افرا با پنیر بز ذوب شده، انار شیرین و گیاهان تازه پر شده است! یک غذای جانبی که به اندازه کافی برای یک شام شب هفته آسان است، اما برای یک میز تعطیلات به اندازه کافی عالی است. با سرو کردن آن روی سبزیجات پخته شده، آن را به صورت سالاد درست کنید.

دستگاه چاپ
سنجاق
متوسط

یک مسیر: صفحه جانبی

ظرف ها: آمریکایی

زمان آماده سازی: ۱۰ دقایق

زمان پخت و پز: ۲۵ دقایق

زمان کل: ۳۵ دقایق

سهام: ۴ سهمیه ها

کالری: ۱۹۹کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

عناصر

  • ۲-۳ کدو حلوایی ظریف به ضخامت ۱/۲ اینچ نصف شده، دانه شده و برش داده شده است
  • ۲ قاشق های بزرگ روغن زیتون اضافی
  • ۱ قاشق سوپخوری شربت افرا
  • ۱/۲ قاشق کوچک نمک کوشر کم و بیش به سلیقه
  • ۱/۴ قاشق کوچک فلفل سیاه کم و بیش به سلیقه
  • ۲ اونس. پنیر بز (شور) فرو ریخت
  • ۱/۴ فنجان دانه های انار
  • ۲ قاشق های بزرگ جعفری تازه خرد شده یا گیاهان دیگر مانند نعناع، ​​شوید، ریحان و/یا آویشن

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. روی یک سینی فر تا شده کاغذ کره قرار دهید (اختیاری برای تمیز کردن آسان). کدوهای نازک برش خورده را به صورت نصف، دانه دانه و برش داده شده را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید.

  • کدو تنبل را با روغن زیتون بپاشید (۲ قاشق غذاخوری)شربت افرا (۱ قاشق غذاخوری)و با نمک کوشر چاشنی کنید (۱/۲ قاشق چایخوری)و فلفل سیاه (۱/۴ قاشق چایخوری). روی هم بچرخانید تا پوشانده شود، تکه های کدو حلوایی را در یک لایه بچینید و به طور یکنواخت پخش کنید.

  • کدو حلوایی را در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تفت دهید تا بیرون قهوه ای طلایی و داخل آن نرم شود. اگر می خواهید نیمه راه را پشت سر بگذارید، آن را برگردانید، اما این لازم نیست.

  • کدو حلوایی پخته شده را در بشقاب یا بشقاب سرو قرار دهید. با پنیر بز رنده شده بپاشید (۲ اونس).دانه های انار (۱/۴ فنجان)جعفری تازه خرد شده (۲ قاشق غذاخوری). خدمت.

یادداشت

  • انتخاب منتخمه کدو تنبل خوشمزه را تفت داده و به عنوان میان وعده میل کنید یا به عنوان تزیین دیگری برای کدو تنبل برشته استفاده کنید.
  • برای صرفه جویی در زمان، انار و/یا دانه های آماده را بخرید و کدو را از قبل خرد کنید.
  • بهتر است این غذا را بلافاصله سرو کنید اما می توان آن را در دمای اتاق نیز سرو کرد. کدو حلوایی را تفت دهید، بگذارید در دمای اتاق خنک شود، سپس روی آن را با پنیر بز، انار و جعفری درست قبل از سرو بریزید.
  • آن را بدون لبنیات وگان کنید با حذف پنیر یا استفاده از یک جایگزین گیاهی.
  • سالاد درست کن! روی بچه آروگولا یا هر سبزی دیگری را با سس دلخواهتان پر کنید و کدو را روی سبزیجات سرو کنید.
  • تفت دادن کدو حلوایی ممکن است بیشتر یا کمتر طول بکشد. این بستگی به اندازه آنها و میزان آب موجود دارد (کدوهای تازه معمولاً حاوی آب بیشتری هستند). بنابراین اگر مطمئن نیستید، حتما زمان کافی را برای کباب کردن در نظر بگیرید!

خوراک

کالری: ۱۹۹کالری | کربوهیدرات ها: ۲۵g | پروتئین: ۵g | چربی: ۱۰g | چربی های اشباع شده: ۳g | چربی اشباع نشده: ۱g | چربی های تک غیر اشباع: ۶g | کلسترول: ۷میلی گرم | سدیم: ۳۵۴میلی گرم | پتاسیم: ۸۴۵میلی گرم | اساسی: ۴g | قند: ۱۰g | ویتامین A: ۳۴۱۲.IU | ویتامین سی: ۳۲میلی گرم | کلسیم: ۹۳میلی گرم | اهن: ۲میلی گرم

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟ من دوست دارم بشنوم که چگونه گذشت! در زیر نظر دهید و به آن امتیاز دهید 🙂

تعاملات خواننده

این سایت از Akismet برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. با نحوه پردازش داده های نظر خود آشنا شوید.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/