ویژگی های لوبیا سفید


لیبی بزرگ

تهران (پانا) – لوبیا سفید یکی از محبوب ترین دامن های دنیاست که ویژگی های شگفت انگیز زیادی دارد، از تقویت حافظه و قلب گرفته تا رفع طرد شدن برای بدن.

به گزارش نمناک، این لوبیا با انواع لوبیاهای موجود در دنیا متفاوت است. بر اساس دانش، نام آن Phasillus vulgaris است. این لوبیا در سرتاسر جهان بسیار محبوب است و به دلیل تنوع و سهولت رشد و ارزش غذایی مورد تحسین قرار می گیرد. لوبیا سفید معمولا در دریا استفاده می شود. این لوبیا به عنوان بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم برای ملوانان استفاده می شود. به دلیل ارزش غذایی بالا و محتوای پروتئین، در بسیاری از فرهنگ ها به یک غذای اصلی تبدیل شده است و برخلاف بسیاری از سبزیجات و میوه ها می توان آن را بدون از دست دادن ارزش غذایی برای مدت طولانی نگهداری کرد. اگرچه همه لوبیاها شبیه به هم هستند، اما این درست نیست، لوبیا سفید حاوی یک ماده شیمیایی خاص مانند فسفاتیدیل سرین است.

فواید لوبیا سفید برای سلامتی

لوبیا سفید نسبتا رایج است، اما فواید زیادی برای سلامتی دارد، مانند تقویت هوش و حافظه، محافظت از قلب، تقویت هضم، کاهش خطر بیماری قلبی، تحریک رشد و کاهش خطر ابتلا به دیابت.

۱. لوبیا سفید برای تقویت و تقویت حافظه و درک

فولات به دلایل زیادی یک ماده مغذی کلیدی و مهم برای بدن است، زیرا از نقص لوله عصبی و کم خونی جلوگیری می کند و تأثیر مثبتی بر سیستم عصبی بدن دارد. کمبود اسید فولیک با افزایش هموسیستئین همراه است که اغلب با بیماری های عصبی مانند پارکینسون همراه است. علاوه بر این، یکی از ویتامین های B موجود در لوبیا سفید تیامین است که به افزایش برخی انتقال دهنده های عصبی که برای حافظه و هوش به آن نیاز داریم کمک می کند. بنابراین این لوبیای کوچک می تواند خاطرات ما را با افزایش سن حفظ کند.

۲. لوبیا سفید برای کمک به سرطان

مطالعات اخیر نشان می دهد که خوردن لوبیا سفید خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد. علاوه بر این، یک مطالعه منتشر شده در مجله پزشکی و غذا نشان داد که فیبر رژیمی از لوبیا در پیشگیری از سرطان روده بزرگ بسیار موثر است.

علاوه بر این، مطالعات انجام شده توسط موسسه ملی سرطان نشان می دهد که ترک خوردگی و بدون چربی موجود در لوبیا سفید به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می کند. مطالعات انجام شده در گذشته نشان می دهد که وجود لوبیاهای معمولی مانند لوبیا سفید در رژیم غذایی شما راه خوبی برای محافظت از شما در برابر سرطان روده بزرگ، سینه و پروستات است.

۳. لوبیا سفید برای راحتی

منیزیم و اسید فولیک موجود در لوبیا از سلامت قلب محافظت می کند. فولات سطح هموسیستئین را کاهش می دهد که عامل اصلی بیماری قلبی است. حتی منیزیم به شکل مشابه، تنش و استرس را در رگ های خونی کاهش می دهد تا فشار و جریان خون را کاهش دهد و از حملات قلبی و سکته جلوگیری کند.

۴. لوبیا سفید برای پیشگیری از دیابت

غذاهای با فیبر بالا به دلیل توانایی آنها در تثبیت سطح قند خون و بهبود جذب مواد مغذی از روده مورد ستایش قرار می گیرند. با داشتن قند خون و انسولین سالم، کمتر به دیابت مبتلا می شوید و اگر از این بیماری رنج می برید، فیبر بالای لوبیا می تواند به کاهش علائم شما کمک کند.

۵. لوبیا سفید برای بهبود هضم

به قول معروف لوبیا سفید دارای فیبر بسیار بالایی است که برای سلامت معده و روده مهم است. فیبر می تواند یبوست را کاهش دهد و از علائم یبوست و اسهال جلوگیری کند. علاوه بر این، فیبر باعث تحریک و تنظیم حرکات روده می شود. یک رژیم غذایی فیبر خوب روده ها را تمیز می کند و از عفونت های جدی مانند زخم معده جلوگیری می کند.

۶. لوبیا سفید سرشار از آنتی اکسیدان است

منگنز ماده اصلی بسیاری از آنزیم های آنتی اکسیدانی است که می تواند از گسترش و تاثیر رادیکال های آزاد جلوگیری کند و این به کاهش خطر بیماری های مزمن کمک می کند. مس همچنین نقش مهمی به عنوان آرام بخش دارد و می تواند جریان خون، حرکت همراه با انعطاف بدن را با کاهش استرس اکسیداتیو در آن نواحی تحریک کند.

۷. لوبیا سفید برای کمک به رشد و ترمیم

یکی از مهمترین مزایای لوبیا سفید، پروتئین بالای آن است. پروتئین‌ها رشد مداوم سلول‌ها، بافت‌ها، ماهیچه‌ها، استخوان‌ها، رگ‌های خونی و سایر قسمت‌های بدن را که به آن نیاز داریم، فراهم می‌کنند. پروتئین برای رشد طبیعی مهم است، اما برای ترمیم قسمت های آسیب دیده بدن و تسریع روند بهبود نیز مهم است. برای گیاهخواران، لوبیا سفید منبع خوبی از پروتئین است، بیش از ۱۵ گرم پروتئین در هر فنجان لوبیا سفید.

۸. لوبیا سفید برای بهبود جریان خون

جریان خون در بدن برای سیستم های اندام و عملکرد طبیعی مهم است. آهن جزء مهم گلبول‌های قرمز است و اگر آهن به‌درستی جذب نشود، جریان خون به خطر می‌افتد و از کم‌خونی، ضعف، از دست دادن مواد معدنی استخوان، خستگی و جریان ضعیف رنج می‌برید. مس نیز در این زمینه مهم است، زیرا برای سنتز هموگلوبین ضروری است. به عبارت دیگر، بدون آهن و مس، بدن همیشه آسیب خواهد دید. خوشبختانه، لوبیا حاوی سطوح بالایی از هر دو است.

لوبیا سفید در طب سنتی

باعث تقویت و افزایش میل جنسی می شود.

این منجر به چرخه قاعدگی منظم در زنانی می شود که خونریزی منظم ندارند.

ادرارآور است. ادرار در افرادی که سرماخوردگی دارند یا از نظر جسمی ضعیف هستند جریان دارد.

باعث تقویت قوای جنسی و افزایش تولید اسپرم و شیردهی می شود.

فواید و ویژگی های لوبیا سفید برای زنان باردار

لوبیا سفید حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است که برای سلامتی مفید است. فولات موجود در لوبیا سفید برای زنان باردار موثر است و خوردن لوبیا سفید در دوران بارداری از آسیب دیدن لوله عصبی معده جلوگیری می کند. همچنین این لوبیا سرشار از ویتامین B1 (تیامین) است. این ویتامین نقش مهمی در سلامت مغز و عملکردهای ذهنی دارد.

ویژگی های لوبیا سفید برای نرها

لوبیا سفید در گرم و سرد شبیه به هم است. خوردن لوبیا سفید باعث افزایش طول عمر مردان، افزایش آمادگی جسمانی و بهبود تعادل قند می شود زیرا حاوی پروتئین است. این خواصی که به صورت لوبیا سفید ذکر شده مخصوص نرها بوده و در ماده ها یافت نمی شود. پروتئین یک ترکیب گیاهی متعلق به گروهی از ایزوفلاون ها است.

چگونه لوبیا سفید بپزیم؟

اگر از حبوبات کنسرو شده استفاده می کنید، قبل از استفاده آن ها را بشویید و مرطوب کنید و اگر از لوبیا خشک استفاده می کنید، قبل از پخت روی آن ها را بپوشانید. برای این کار یک سانتی متر آب سرد بپوشانید و بگذارید یک شب در دمای اتاق بماند.

قبل از استفاده بشویید.

لوبیای کاشته شده حدود ۶۰ دقیقه طول می کشد تا برسد.

برای هر فنجان لوبیا لخت می توانید تا سه فنجان آب استفاده کنید. همچنین می توانید لوبیاها را سبک کنید تا طعم آنها بهتر شود.

از برگ بو، حبه سیر یا گیاهان معطر برای پخت و پز استفاده کنید.

می توان کمی نمک نیز به حبوبات اضافه کرد.

فواید خوردن زیاد لوبیا سفید چیست؟

از آنجایی که لوبیا سفید سرشار از فیبر است، خوردن زیاد آن به معده آسیب می زند زیرا فیبر دیگر فعال نیست. از این رو تورم، اسهال و پس زدن.

اثرات مصرف زیاد لوبیا سفید

روزی چند لوبیا می توانید بخورید؟

خوردن حدود نصف فنجان لوبیا کافی خواهد بود. بیشتر نه.

آیا لوبیا سفید را می توان خام خورد؟

خیر در مخمر لکتین وجود دارد، این مواد شیمیایی برای مواد غذایی خام سمی هستند.