وقتی می گوییم کربوهیدرات ها ، چربی ها و پروتئین ها به ترتیب 4 ، 9 ، 4 کیلو کالری در گرم دارند ، آیا TEF قبلاً محاسبه شده است؟ : تغذیه


از ویکی پدیا:

اثر حرارتی غذا انرژی لازم برای هضم ، جذب و دور ریختن مواد مغذی مصرف شده است. اندازه آن بستگی به ترکیب غذای خورده شده دارد:

اجازه دهید میانگین را در نظر بگیریم زیرا مقدار دقیق آن بستگی به نوع ماکروی که می خورید دارد: اگر TEF در نظر گرفته نشود ، مصرف کربوهیدرات یا پروتئین یکسان از لحاظ فنی کالری یکسانی دارد ، اما به لطف پروتئین های TEF آنها به طور متوسط تفاوت 15 energy انرژی کم (22.5 – – 7.5).

بنابراین:

آیا این درست است؟

دیدگاهتان را بنویسید