نحوه کباب کردن استیک: 5 نکته در آشپزی


آیا می خواهید نحوه پخت کامل استیک را بیاموزید؟ تعداد کمی از چیزها گوشت آبدار و نرم را با یک پوسته نازک می زنند.

بیشتر به دنبال آن نباشید ، ما نکاتی را در مورد پخت و پز و به راحتی گوشت کبابی با گوشت کبابی آماده می کنیم.

مرحله 1: برش گاو را با مرمرینگ انتخاب کنید

به گفته بریتانی کرامپ ، MPH ، RD of Savor Nutrition ، “بهترین برش برای گوشت گاو سرخ شده باید با مقدار زیادی مرمر ، که خز چربی سفید موجود در سراسر گوشت است ، نرم باشد. چربی مرمر در حالی که کوفته های شما بیرون می آیند ذوب می شود و طعم آن را به گوشت می بخشد و آن را آبدار و نرم می کند. ”

استیک خام گاه به گاه

اگر مراقب میزان مصرف چربی خود هستید ، هالی مک کی کلارک ، متخصص غذای Beachbody Beach ، می گوید: “بالاترین سنبل الطیب باعث ایجاد یک برش خوشمزه اما بدون چربی برای پخت می شود.”

سایر برش های گوشت گاو با کباب مرمر کافی عبارتند از:

  • ستون های فرمان (به عنوان مثال ، نیویورک یا نوار کانزاس سیتی)
  • گوشت ریبیه
  • آویشن گوشتی برتر
  • ثبت نام یا فاکتور
  • دامن یا گوشت شانه

اندازه گوشت گاو شما باید حدود یک تا دو اینچ ضخامت داشته باشد تا پوسته خوبی تولید شود که به گوشت نچسبد.

استثناء تیغه ها یا دامن هایی است که باید بعد از پخت نازک بر روی ذرت بریده شوند تا رشته های ماهیچه ای سخت جدا شوند.

این خورش ها را بهتر است با تاکو ، فجیتا ، ساندویچ یا سالاد سرو کنید.

مرحله 2: آماده سازی و شرط بندی فصل

قبل از چشیدن ، گوشت خود را با یک حوله کاغذی پاک کنید تا یک سطح خشک و ترد ایجاد شود.

مک کی کلارک توصیه می کند: “برای اینکه طعم بهتر روی گوشت بنشیند ، استیک خود را قبل از افزودن خمیر یا ماریناد به صورت منحنی از هر دو طرف بچسبانید.”

برای طعم دادن ، می توانید گوشت را به راحتی با نمک و فلفل بپزید.

یا بیسکویت چاشنی را به فروشگاه مواد غذایی بیاورید. شما همچنین می توانید این کار را با ترکیب موارد زیر انجام دهید:

  • کازبو
  • فلفل
  • پودر سیر یا پیاز
  • فلفل قرمز
  • فلفل قرمز یا فلفل قرمز خرد شده
  • پونه کوهی
  • چای های گیاهی
  • زیره
  • کوریندر

دامن های جانبی ، جامد یا گوشتی ، توصیه می کنیم از ماریناد مرطوب – معمولاً از روغن و اسید – لوگوی گوشت گاو برای بازیافت چالش برانگیزتر استفاده کنید.

اجازه دهید گوشت شما حداقل 30 دقیقه مزه دار شود تا طعم آن مرطوب شود.

ماریناد اولیه گوشت شما معمولاً شامل موارد زیر است:

  • روغن
  • لیمو یا سرکه
  • سس سویا یا سوپ Worcestershire
  • سیر یا پیاز را خرد کنید
  • گیاهان و ادویه جات مورد علاقه

مرحله 3: اجازه دهید برچسب ها به دمای اتاق برسند

گوشت خود را از فریزر خارج کرده و بگذارید به مدت 20 تا 30 دقیقه روی درب ، روی میز بماند تا به دمای اتاق برسد.

پختن گوشت در زمان سرد به این معنی است که داخل گوشت باید به مدت طولانی پخته شود ، که می تواند منجر به پخت بیش از حد در خارج شود.

مرحله 4: استیک کبابی داغ ، جوراب تمیز

پختن گوشت سرخ کرده

اکنون که آماده اید ، وقت آن است که نحوه پخت گوشت گاو را بیاموزید. شروع با آتش تمیز به گوشت کبابی شما شخصیتی زیبا و منحصر به فرد می بخشد.

“روغن را روی آتش فشار دهید تا گوشت به بطری های شما نچسبد. استیک یک گوشت سریع پخته است که به حرارت از قبل گرم شده تا 450-500 درجه فارنهایت نیاز دارد. “کرامپ توصیه می کند.

چه مدت باید گوشت را روی گریل بپزید؟ در هر طرف چطور؟

دادن زمان برای پخت گوشت دشوار است زیرا این بستگی به اندازه ، ضخامت و بافت دلخواه شما دارد.

  • می توانید با تفت دادن گوشت روی آتش به مدت 2-3 دقیقه شروع کنید و سپس آن را از طرف دیگر تکرار کنید.
  • یک استیک غلیظ تر باید بیشتر پخته شود ، اما بهتر است آن را بپزید ، ترکیب را بررسی کنید و در صورت نیاز به پخت ادامه دهید.

آیا هنگام پختن گوشت ساندویچ می پوشید؟

اگر گوشت شما حدود ¾ اینچ ضخیم تر است ، درب آن را ببندید تا فر ایجاد شود. اگر یک شانه نازک یا یک تکه گوشت است ، ماهیتابه را رها کنید. در غیر این صورت ، شما قبل از پختن گوشت آن اثر خوب را از هر دو طرف دریافت نخواهید کرد. “

برای اطمینان از اتحاد خود ، می توانید گوشت را خرد کنید ، اما خطر از دست دادن مقداری آب میوه را دارید.

مک کی کلارک می گوید: “دماسنج های گوشتی بهترین دوست مشتری هستند ،” قبل از اینکه فکر کنید گوشت شما آماده شده است و سپس هر یک یا دو دقیقه بعد از آن ، گوشت خود را بررسی کنید. وقتی درجه حرارت 5 درجه فارنهایت کمتر از دمای مطلوب پخت است ، گوشت را از روی حرارت بردارید ، سپس به مدت 10 دقیقه در فر بپوشانید. هنگام استراحت گوشت به پخت خود ادامه می دهد. ”

اگر دماسنج گوشت دارید ، از نمودار زیر برای اندازه گیری میزان اهدایی استفاده کنید و گوشت خود را بپزید تا به شکل دلخواه شما درآید.

ظروف گوشتی دمای داخلی (درجه فارنهایت)
متوسط-کمیاب 145 درجه فارنهایت
خوب 165 درجه فارنهایت

مقاله ویژه نحوه سرخ کردن گوشت شانه یا دامنمک کی کلارک می گوید: “توجه داشته باشید که این برش نازک تر از گوشت معمولی است و به زمان کمتری نیاز دارند تا به سخاوت مورد نظر خود برسند.”

پس مراقب آن آتش باشید!

مرحله 5: در مرحله پیش برش خود استراحت کنید

گوشت پخته شده با سبزیجات بریده شده در یک بشقاب

اگر گوشت را بلافاصله پس از اتمام برش دهید ، آب آن می چکد و یک تکه کوچک آب برای شما باقی می ماند.

در عوض ، گوشت خود را روی یک بشقاب آلومینیومی بگذارید و بگذارید 10 دقیقه خیس بخورد تا آب آن جا بیفتد.

همانطور که در بالا ذکر شد ، این همچنین کوفته ها را قادر می سازد تا پخت خود را به پایان برسانند.

توصیه می کنیم ذرت را خرد کنید زیرا ماهیچه را به قطعات کوچکتر می شکند و گوشت شما کمتر خشک می شود – این مرحله برای برش های سخت مانند گوشت شانه ضروری است!

در مورد سایر برش ها ، از کوفته ها هرطور که دوست دارید لذت ببرید.

به دنبال اطلاعات بیشتر در مورد تغذیه هستید؟ به BODNutrition.com بروید و نحوه تغذیه سالم را با کمک دو برنامه تغذیه ، 2B Mindset و Portion Fix بیاموزید.

دیدگاهتان را بنویسید