نحوه پخت ماهی قزل آلا 8 مرحله آسان


فرصت های زیادی برای به نمایش گذاشتن مهارت های آشپزی با همبرگر ، برت ، و هات داگ وجود دارد ، اما ما پیشنهاد می کنیم امسال نحوه پخت ماهی آزاد را یاد بگیرید.

چیزهای زیادی برای لذت بردن از ماهی قزل آلا وجود دارد.

ماهی قزل آلا ماهی گوشتی است ، به این معنی که گرمای بیشتری را در دمای بالا نسبت به ماهی سفید بسیار نرم حفظ می کند.

همچنین افزودن طعم به ماهی قزل آلا با استفاده از روش های مختلف بسیار آسان است (ما آن را در یک دقیقه دریافت می کنیم).

هر سلیقه ای را که انتخاب می کنید ، باید مراحل را کند کنید.

در اینجا راهنمای شما در مورد نحوه پخت ماهی قزل آلا است که به خوبی مرطوب و ترد است.

1. ماهی قزل آلا مناسب را انتخاب کنید

زنی ماهی قزل آلا خام را برش می دهد

اشلی نادر ، RDN ، بنیانگذار Be Well by Ashley Noelle ، پیشنهاد می کند که برای یافتن ماهی قزل آلا وحشی ، مناسب بازار ماهی محلی ، تلاش کنید.

ماهی قزل آلا معمولاً چربی کمتری نسبت به ماهی آزاد دارد.

در حالی که ماهی قزل آلا دارای مقداری امگا 3 سالم و سالم برای قلب نسبت به ماهی قزل آلا وحشی است ، امگا 6 همچنین مقدار زیادی چربی سالم دارد.

2. نحوه آشپزی را تصمیم بگیرید

ماهی قزل آلا پخته روی تخته سرو.

رژیم های ویژه ماهی قزل آلا نیاز به برنامه ریزی دارد.

هالی مک کی کلارک ، کارشناس غذای Beachbody می گوید ، اگر می خواهید ماهی قزل آلا را در بشقاب بپزید ، فراموش نکنید که حداقل یک ساعت آن را در آب خیس کنید.

اگر به استفاده از تخته علاقه دارید ، Salmon Cedar Plank with Maple Glaze را امتحان کنید.

اگر ماهی قزل آلا شما پوست ندارد و از تخته استفاده نمی کنید ، از فویل استفاده کنید تا ماهی مستقیماً به داخل آتش نرود.

3. ماهی قزل آلا خود را تمیز و خشک کنید

هنگامی که آماده شروع آماده سازی ماهی خود هستید ، نادر توصیه می کند که آن را در ماشین ظرفشویی بشویید و قبل از بو دادن یا چشیدن آن را کاملاً خشک کنید.

اگر با ماهی قزل آلا با پوست کار می کنید ، گامی نیست که بخواهید آن را کنار بگذارید.

او گفت که فایلها باید کاملاً خشک شوند تا پوستی زیبا داشته باشید.

4. گریل خود را تمیز کنید

قبل از وارد کردن ماهی قزل آلا آن را بکشید ، حتی اگر از بسته فلزی استفاده می کنید.

بهتر است کار را زودتر انجام دهید تا پوست خشن ماهی قزل آلا را از دست بدهید یا با یک بسته فلزی مبارزه کنید زیرا به آتش می چسبد.

5. ماهی قزل آلا خود را بچشید

اگر می خواهید ماریناد را تهیه کنید ، باید زمان آماده سازی بیشتری را اضافه کنید.

نادر پیشنهاد می کند که ماریناد ماهی را اضافه کرده و قبل از سرخ شدن چند ساعت در یخچال قرار دهید.

ترکیب ترجیحی آن نارگیل آمون (جایگزین سس سویا بدون گلوتن) و عسل را برای تعادل ترشح اسید آمینه ترکیب می کند.

مک کی کلارک می گوید اما می توانید ماهی قزل آلا نمک بپاشید و روغن بپاشید و سپس بگذارید 30 دقیقه قبل از سرخ شدن در دمای اتاق بماند.

این آماده سازی به پخت یکنواخت ماهی قزل آلا کمک می کند.

6. پوست خود را از قبل گرم کرده و چرب کنید

شما باید مخزن گاز را بین 450 تا 500 درجه فارمون فارنهایت نگه دارید.

اگر با زغال سنگ کار می کنید ، اجازه دهید پوست قبل از قرار دادن ماهی قزل آلا حدود 20 دقیقه گرم شود.

روغن روغنی شما خطر گیر افتادن ماهی در مناطق صخره ای را کاهش می دهد.

7. ماهی خود را سرخ کنید

سرانجام ، اینجاست که جادو اتفاق می افتد. مک کی کلارک گفت: اگر از پوست ماهی قزل آلا استفاده می کنید ، نیازی به چرخاندن ندارد.

با این حال ، شما باید سایت Goldilocks را انتخاب کنید تا بهترین نتایج را بدست آورید.

او پیشنهاد می کند: “مکانی را انتخاب کنید که گرما به طور مساوی در گرمترین و سردترین قسمت زغال توزیع شود.”

شما باید فیله ها را از پوست بیرون بکشید ، اما این بدان معناست که شما فرصتی دارید که ماریناد خوشمزه را از هر دو طرف بکشید.

(من عاشق لیمو و ادویه جات در ماهی قزل آلا کبابی با ماریناد نارنجی هستم.)

زمان پخت بستگی به ضخامت آن دارد ، اما به یک ساعت زمان نیاز ندارید.

نادر توضیح می دهد که می توانید تا زمانی که سیم با چنگال از بین نرود بپزید.

8. اجازه دهید ماهی قزل آلا شما استراحت کند

ماهی قزل آلا و سبزیجات کبابی در یک بشقاب

با این حال ، دوست دارید ماهی خود را پخته کنید ، مک کی کلارک پیشنهاد می کند که بعد از برداشتن از روی حرارت ، آن را در فویل آلومینیومی بچسبانید.

چادرها اطمینان می دهند که گوشت فرصتی برای استراحت دارد و همچنین از سخاوتمندتر است.

وقتی به میزان سخاوتمندی رسیدید که از آن راضی هستید ، می توانید طعم بیشتری به آن اضافه کنید.

مک کی کلارک دوست دارد “یا ترکیبی از شوید تازه و آب لیمو ، یا یک بطری میسو ، سس سویا و زنجبیل تازه” را که قبل از سرو کمی اضافه می کند ، استفاده کند.

آیا به دنبال نکات آشپزی متخصص و اطلاعات مغذی هستید؟

به BODNutrition.com بروید و نحوه تغذیه سالم را در بلند مدت با کمک دو برنامه تغذیه ، 2B Mindset و Portion Fix بیاموزید.

دیدگاهتان را بنویسید