نحوه زغال چوب ذغال سنگ: 9 نکته و ترفند


امسال یک چالش جدید برای خود ایجاد کنید. نحوه مدیریت آتش سوزی زغال سنگ به جای مدل گاز قدیمی را بیاموزید.

در حالی که بسیاری از چیزهای رایج در مورد نحوه درست پختن زغال وجود دارد ، اما برای شروع ایمن باید نکاتی را بدانید.

نحوه استفاده از زغال چوب ، نحوه پخت همه چیز از کوفته و همبرگر گرفته تا سبزیجات و اشتباهات رایج برای اجتناب از آن را بخوانید و بیاموزید.

حتماً در این راهنما نکات مفید اقدام تابستانی ما را وارد کنید که باعث می شود مهمانان شما فکر کنند سالهاست این کار را انجام می دهید.

1. از روش اجاق گاز برای روشن کردن آن استفاده کنید

مردی از دود آتش برای روشن کردن آتش زغال استفاده می کند

این راهی است که وسایل روشنایی توسط مایکل هاس ، RD و بنیانگذار Angry BBQ ، تا حد ممکن ساده ترجیح داده می شوند.

شما باید دود را بردارید و سپس چند قدم با روشن شدن چراغ فاصله دارید:

  • زغال سوز مورد علاقه خود را نصب کنید.
  • یک تکه کاغذ را زیر دود زیر آتش بگذارید.
  • کاغذ سبک.

و بس گرمای کاغذ بالا می رود و ذغال را به سمت بالا مشتعل می کند.

هاس توصیه می کند که به ذغال 10-15 دقیقه فرصت دهید تا کاملاً بسوزد.

سپس ، هنگامی که آنها سفید هستند ، شما آماده هستید که ذغال خود را روی آتش بگذارید.

2. تابه خود را سریع گرم کنید

هنگام کار روی زغال باید کمی بیشتر وقت بگذارید. این جایی است که راه های هوایی کار می کنند.

Jeanette Kimszal ، RDN ، از Radiant Root توضیح می دهد: “در هوای گرم ، آتش داغ تر می شود.” “مطمئن شوید که راه های هوایی را باز کرده اید تا هوا جریان داشته باشد.”

هاس افزود: “اکثر معادن زغال سنگ حاوی یک حفره زیرین و یک سوراخ بالا هستند.”

او توضیح می دهد که قسمت پایینی راه هوایی است که بیشتر راه های هوایی را کنترل می کند ، بنابراین “هنگامی که می خواهم تورم به سرعت گرم شود ، راه هوایی پایینی کاملاً باز و نیمه بالایی آن باز است”.

3. دمای ثابت را حفظ کنید

شما می خواهید گرما ثابت باشد تا بهترین نتایج سرخ شده را بدست آورید ، و این به راه های هوایی شما نیز برمی گردد.

هاس می گوید: “وقتی به دمای مطلوب رسیدم ، من شروع به بسته شدن دریچه پایینی خود می کنم ، بنابراین دمای من ثابت می ماند.”

4. به مطالب نگاه کنید

هاس توضیح می دهد: “دمای باد و بیرون نیز باعث کاهش تولید گرما از زغال چوب شما می شود که می تواند باعث ماندگاری بیشتر اجاق گاز شود.”

وی افزود: “اگر از زغال استفاده می کنم ، همیشه 30 دقیقه اضافی در برنامه پخت خود برنامه ریزی می کنم.”

5. از آشپزی دو منطقه ای استفاده کنید

این ممکن است پیچیده به نظر برسد ، اما شما به سرعت آن را مدیریت خواهید کرد: ذغال خود را در یک طرف شبکه قرار دهید به طوری که “یک طرف شبکه بسیار گرم است در حالی که طرف دیگر دارای درجه حرارت پایین است.”

کیمزال می گوید: “غذاهایی که سریع پخته می شوند باید مستقیماً روی زغال چوب قرار گیرند.” این شامل گوشت خوک یا استیک طرفدار سویا زنجبیل ما می شود.

در حالی که “غذای پخته را می توان برای مدت طولانی در کنار ذغال قرار داد تا حرارت غیرمستقیم دریافت کند.” این روش را با استفاده از سالاد رومین و سالاد گردو امتحان کنید.

خطاها ذغال سنگ Kaarinta از لوگو جلوگیری می کند

بستن همبرگر ، غذاهای دیگر در زغال

این اشتباهات رایج هستند اما اجتناب از آنها آسان است. مطمئن شوید که از تجربه خوب پخت اجتناب می کنید.

6. درب را نبندید

هاس هشدار داد: “فقط درب را باز کنید تا به غذای خود اضافه شود یا نحوه پخت و پز را ببینید.” اگر آن را بالا ببرید ، “هنگام بازکردن پوشش آتش گرمای زیادی را از دست خواهید داد و بازگرداندن آتش به دمای اتاق زمان می برد.”

7. سرعت بخشیدن به روند

به یاد داشته باشید ، برای زغال سنگ به زمان بیشتری نیاز خواهید داشت – اما نتیجه آن ارزشش را دارد!

اگر درپوش را چندین بار بالا آورده اید ، بروید و دقیقه بیشتری به زمان پخت خود اضافه کنید.

8. سرقت روی زغال

هاس می گوید به راحتی می توانید از راه های هوایی برای بالا بردن یا پایین آوردن دمای ذغال استفاده کنید – به شرطی که ذغال کافی داشته باشید.

فقط به این دلیل که شما به دنبال یک روش کندتر هستید ، به این معنی نیست که می توانید از زغال سنگ کمتر استفاده کنید.

9. خاکسترهای قدیمی را در گرمای خود رها کنید

قبل از تلاش برای سوزاندن زغال یا توده های جدید ، باید خاکستر قدیمی را خاموش کنید. کیمزال توضیح می دهد که “ممکن است خاکستر زیادی در آتش باشد تا زغال را بسوزاند”.

دیدگاهتان را بنویسید