طرز تهیه هالیبات کبابی ۲۰ دقیقه – وبلاگ دستور العمل های سالم


در این دستور، هالیبات کبابیو ادویه های گرم از جمله پاپریکا و زیره یک لایه طعم جالب به ماهی ملایم می بخشد.

با زمان آماده سازی حدود ۱۰ دقیقه و زمان پخت ۱۰ دقیقه دیگر، این دستور غذای فوق سریع در کمتر از ۲۰ دقیقه روی میز شما خواهد بود!

دو فیله هالیبات کبابی در بشقاب سفید با چنگال سرو می شود.

اگرچه من به طور کلی ماهی های چرب مانند سالمون را ترجیح می دهم، اما از طعم ملایم هالیبوت و به خصوص بافت قوی و گوشتی آن لذت می برم. اما مانند بسیاری از ماهی های سفید، می تواند کمی ملایم باشد.

بنابراین در این دستور پخت آسان ۲۰ دقیقه ای، ادویه های گرم مانند پاپریکا و زیره را اضافه می کنم. آنها به زیبایی طعم ماهی را بدون غلبه بر آن افزایش می دهند.

پرش به:

عناصر

برای تهیه این دستور پخت هالیبات کبابی فقط به چند ماده ساده نیاز دارید. اندازه گیری های دقیق در کارت دستور غذا در زیر گنجانده شده است. در اینجا یک نمای کلی از آنچه شما نیاز دارید آورده شده است:

مواد لازم برای تهیه هالیبوت کبابی.

روغن زیتون: من عاشق طعم این روغن خوشمزه هستم. اگر ترجیح می دهید از روغنی با نقطه دود بالاتر استفاده کنید، می توانید به جای آن از روغن آووکادو استفاده کنید.

سیر: بهتر است از سیر تازه خرد شده استفاده کنید.

پوست لیموزمانی که لیمو را رنده می کنید، حتما از قسمت زرد پوست آن استفاده کنید و از قسمت سفید آن که ممکن است تلخ باشد، اجتناب کنید.

فصل کردنمن از نمک کوشر، فلفل سیاه، پاپریکا دودی و زیره آسیاب شده استفاده می کنم.

فیله هالیبوت: پوست یا پوست. هر دو کار می کنند، اگرچه من شخصاً پوست ماهی را دوست دارم.

دستورالعمل ها

پختن هالیبات روی گریل آسان است! برای دستورالعمل های دقیق، به کارت دستور غذا بروید. در اینجا مراحل اساسی وجود دارد:

اولین قدم شما این است که روغن زیتون، سیر، پوست لیمو و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.

کلاژ مراحل 1 تا 4 ساخت هالیبوت کبابی را نشان می دهد.

سپس کل فیله ماهی را در مخلوط روغن زیتون بپوشانید. می توانید از برس شیرینی پزی یا دستان خود استفاده کنید.

ماهی هالیبات را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به مدت ۲ دقیقه در هر طرف کباب کنید، سپس حرارت را کم کنید و به پخت ادامه دهید تا ماهی پخته شود و با چنگال به راحتی پوسته پوسته شود، در هر طرف حدود ۲ دقیقه دیگر.

کلاژ مراحل 5 تا 8 کباب کردن هالیبات را نشان می دهد.

مشاوره تخصصی

من عاشق کباب هستم، اما مهم است که به یاد داشته باشیم که باید از مصرف غذاهای ذغالی شده خودداری کنیم. دو راه مطمئن برای جلوگیری از زغال‌شدن، جلوگیری از داغ شدن بیش از حد گریل و چرخاندن ماهی در حین پختن است.

سوالات متداول

آیا قبل از کباب کردن پوست آن را جدا می کنید؟

فیله هالیبوت معمولا بدون پوست می آید. اما اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که هنوز پوست ماهی خود را دارید، ادامه دهید! پوست ترد هالیبوت خوشمزه است.

آیا باید ماهی را روی گریل برگردانم؟

آره. برای اطمینان از پخت یکنواخت، باید ماهی را به مدت ۲ دقیقه در هر طرف روی حرارت متوسط ​​رو به بالا کباب کنید، سپس حرارت را به حد متوسط ​​کاهش دهید و به پختن ادامه دهید تا کاملا پخته شود، حدود ۲ دقیقه دیگر در هر طرف.

پوست لیمو زرد است یا قسمت سفید پوست؟

پوست لیمو قسمت بیرونی زرد رنگ پوست آن است. پوست داخلی آن که به رنگ سفید است تلخ است، بنابراین هنگام پوست کندن لیمو باید از مصرف آن پرهیز کرد.

آیا می توانید این دستور غذا را با ماهی دیگری غیر از هالیبوت درست کنید؟

آره. هالیبوت به دلیل بافت سفتش برای کباب کردن مناسب است. اما هر ماهی سفید گوشت سفت تا زمانی که به اندازه کافی غلیظ باشد کار خواهد کرد. ماهی کاد انتخاب خوبی است و باید ارزانتر از ماهی حلزون باشد.

تفاوت

من این دستور را همانطور که هست دوست دارم و همیشه آن را همانطور که نوشته شده نگه می دارم. اما اگر می‌خواهید دستور غذای اصلی را تغییر دهید، در اینجا چند ایده برای شما وجود دارد:

  • به جای روغن زیتون از گیلاس استفاده کنید. عطر و طعم فوق العاده ای به آن اضافه می کند.
  • سعی کنید ادویه های بیشتری اضافه کنید. آویشن خشک گزینه خوبی است.
  • پاپریکا دودی جایگزین خوبی برای پاپریکا در این دستور پخت است. من عاشق طعم دودی آن هستم.

خدمات پیشنهادی

این یک غذای اصلی همه کاره است که با بسیاری از مواد غذایی همراه است. من دوست دارم آن را با گل کلم له شده سرو کنم. آنها همچنین با لوبیا سبز سرخ شده، اسفناج خامه ای، کلم بروکلی کبابی و رشته فرنگی کدو سبز عالی هستند.

ذخیره سازی باقی مانده

باقیمانده غذا را می توانید تا ۳ روز در یخچال و در ظرف در بسته نگهداری کنید. به آرامی در مایکروویو با قدرت ۵۰% گرم کنید.

فیله هالیبات کبابی در بشقاب سفید سرو می شود.

👩🏻‍🍳 من معمولا یک فایل جدید یا به روز شده ارسال می کنم دستور تهیه یک بار در هفته. آیا این دستور العمل ها را در صندوق پستی خود می خواهید؟ شرکت کردن! در هر زمان می توانید اشتراک خود را لغو کنید.

کارت دستور غذا

هالیبات کبابی

دستور پین پست در فیس بوک دستور چاپ اضافه کردن به علاقه مندی ها

هالیبات کبابی به مدت ۲۰ دقیقه

ادویه های گرم از جمله پاپیکا و زیره، رنگ و طعم فوق العاده ای به این هالیبات کبابی می دهند.

زمان آماده سازی۱۰ دقیق

زمان پخت و پز۱۰ دقیق

کل زمان۲۰ دقیق

یک مسیر: صفحه مین

ظرف ها: آمریکایی

سهام: ۲ سهمیه ها

کالری: ۳۲۰کالری

دستورالعمل ها

  • در یک کاسه کوچک، از یک چنگال روغن زیتون، سیر، پوست لیمو، نمک کوشر، فلفل سیاه، پاپریکا دودی و زیره را مخلوط کنید.

  • فیله هالیبات را با دستمال کاغذی خشک کنید. آن را کاملا با مخلوط روغن زیتون بپوشانید. می توانید از برس شیرینی پزی یا دست خود استفاده کنید.

  • تابه گریل را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و کمی چرب کنید.

  • ماهی هالیبات را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به مدت ۲ دقیقه در هر طرف کباب کنید، به آرامی هر فیله را فشار دهید تا مطمئن شوید که ماهی در تماس کامل با ماهی تابه است.

  • حرارت را تا حد متوسط ​​کاهش دهید و به پخت ادامه دهید تا ماهی کاملا پخته شود و به راحتی با چنگال پوسته پوسته شود، حدود ۲ دقیقه دیگر در هر طرف.

یادداشت

پوست لیمو قسمت بیرونی زرد رنگ پوست آن است. پوست داخلی آن که به رنگ سفید است تلخ است، بنابراین هنگام پوست کندن لیمو باید از مصرف آن پرهیز کرد.

یادداشت های خود را اضافه کنید

مسئولیت تخلیهبسیاری از دستور العمل های ما کم کربوهیدرات (یا کتو) و بدون گلوتن هستند، اما برخی از آنها اینطور نیستند. لطفاً قبل از استفاده بررسی کنید که دستور غذا با نیازهای شما مطابقت دارد. محصولات توصیه شده و مرتبط بدون گلوتن تضمین نمی شوند. اطلاعات تغذیه تقریبی است و تعداد کربوهیدرات ها شامل الکل قند نمی شود. اطلاعات تغذیه ممکن است حاوی خطا باشد، بنابراین لطفاً آنها را به طور مستقل بررسی کنید. دستور العمل ها ممکن است حاوی خطا باشند، بنابراین لطفاً هنگام دنبال کردن آنها از عقل سلیم استفاده کنید. لطفاً قبل از استفاده از هر یک از دستور العمل های ما، شرایط استفاده ما را به دقت بخوانید.

تغذیه در هر وعده

سرویس: ۱برش ها | کالری: ۳۲۰کالری | کربوهیدرات ها: ۲g | پروتئین: ۳۵g | چربی: ۱۸g | چربی های اشباع شده: ۲g | سدیم: ۳۷۴میلی گرم | اساسی: ۱g | قند: ۱g

یک دستور غذا را از دست ندهید! من معمولاً هفته ای یک بار دستور پخت جدید یا به روز شده را ارسال می کنم. آیا آنها را در صندوق ورودی خود می خواهید؟ شرکت کردن!

نماد پینترست نماد فیس بوک نماد یوتیوب آیکون اینستاگرام نماد توییتر

❤️ بیا ادامه بدهیم! من را در پینترست، فیس بوک، یوتیوب، اینستاگرام یا توییتر.



رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/