طرز تهیه آرد سوخاری خانگی (تازه یا خشک)


به دستور غذا بروید – چاپ کنید

درست کردن آرد سوخاری خانگی تقریباً از هر نانی که باقی مانده است بسیار آسان است – نان خمیر ترش ترد، نان هات داگ یا همبرگر، رول شام، نان ساندویچ و موارد دیگر! اجازه ندهید این نان تمام شود یا نان بیات باقی مانده هدر برود. فقط آن را خرد کنید، آن را در غذاساز بریزید و پودر سوخاری تازه دریافت کنید! آرد سوخاری خشک می خواهید؟ کافی است آن را چند دقیقه در فر بپزید و آماده هستید.

قاشق یک قاشق آرد سوخاری خانگی را از یک کاسه بردارید.

وقتی متوجه شدید که آرد سوخاری خانگی چقدر سریع درست می‌شود، بسیاری دیگر هرگز به فروشگاهی که آن‌ها را خریده‌اید باز نمی‌گردند. می توانید در عرض چند دقیقه آرد سوخاری تازه بخورید. و تنها با چند دقیقه، آرد سوخاری خشک خانگی خواهید داشت که برای چند هفته در انبار نگهداری می شود!

و شما فقط به یک مورد نیاز دارید – حدس زدید! تقریباً از هر نوع نان.

چرا باید آرد سوخاری خود را درست کنید؟

وقتی چیزی درست می کنم که بتوانم آن را به راحتی از ابتدا در فروشگاه بخرم، همیشه مزایا و معایب آن را می سنجیم. آیا ارزش این را دارد که فردی پرمشغله مثل شما در خانه خودش آرد سوخاری درست کند؟ تا زمانی که نان باقی مانده ای دارید که می توانید استفاده کنید، به نظر من بله، کاملاً ارزشش را دارد! این دلیل است:

  1. درآمد: اساساً رایگان است، زیرا شما از نانی استفاده می کنید که در غیر این صورت دور ریخته می شود. حتی اگر نان را بیرون نریزید، بسیار ارزانتر از خریدن نان از پیش ساخته شده است.
  2. سبز است! بهتر است آن را از ابتدا بسازید (هیچ هزینه اضافی بسته بندی محصول / حمل و نقل و همچنین کاهش ضایعات مواد غذایی وجود ندارد).
  3. درست ترند: شما می توانید مواد تشکیل دهنده را کنترل کنید (معمولاً موادی که در فروشگاه خریداری می شوند فهرستی به طول یک مایل وجود دارد – اما نان تازه اغلب با آرد، آب و نمک درست می شود!).
  4. طعم بهتر و بسیار سریعی دارد: آرد سوخاری خانگی طعم شگفت انگیزی دارد و بافت آن عالی است، و از آنجایی که فقط چند دقیقه طول می کشد، کاملا ارزشش را دارد!

طرز تهیه آرد سوخاری تازه

  1. اولین، مکعب های نان. از طرف دیگر، می توانید آن را به قطعات کوچکتر خرد کنید. این کمک می کند تا خرده ها یک اندازه یکنواخت شوند.
  2. مکعب های نان را به غذاساز اضافه کنید.
  3. همزن غذاساز چندین بار تا خرده های ریز تشکیل شود!
کلاژ نشان می دهد که نان خرد شده و سپس در دستگاه غذاساز ریخته شده تا آرد سوخاری درست شود.

لطفاً برای دستور پخت کامل از جمله مقادیر مواد و دستورالعمل های دقیق به انتهای پست بروید.

طرز تهیه آرد سوخاری خشک

در صورت تمایل می توانید آرد سوخاری ها را بعد از هم زدن در غذاساز در فر خشک کنید. خرده های تازه ای را که درست کرده اید بردارید و روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی پهن کنید. در دمای ۲۵۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید (یا بیشتر، بسته به میزان رطوبت باقی مانده در نان.) هر از گاهی آنها را هم بزنید تا همه چیز برشته و یکنواخت خشک شود!

یک ورقه پخت را با آرد سوخاری پهن کنید تا خشک شود.

پرسش و پاسخ

آرد سوخاری های خانگی را چگونه نگهداری کنم و ماندگاری آنها چقدر است؟

آرد سوخاری تازه خانگی را می توان در ظرف دربسته در یخچال به مدت حدود یک هفته یا در فریزر حدود ۴ ماه نگهداری کرد. آرد سوخاری خشک شده خانگی را می توان در ظرف دربسته به مدت ۲ هفته در انبار نگهداری کرد و یا حدود ۴ ماه در فریزر نگهداری کرد. (اگر آرد سوخاری خشک شده را در انبار نگهداری می کنید، قبل از نگهداری مطمئن شوید که کاملا خشک و خنک شده است!)

چگونه می توانم بدون غذاساز آرد سوخاری درست کنم؟

اگر غذاساز ندارید، مخلوط کن به خوبی کار می کند. یا می توانید نان بیات یا برشته را بردارید و در یک کیسه زیپ دار قرار دهید و با وردنه یا پتک آشپزخانه نان را خرد کنید. به یک اندازه یکنواخت یا کوچک منجر نمی شود، اما به اندازه کافی کار می کند! همچنین می توانید از آسیاب قهوه یا آسیاب ادویه به صورت دسته ای استفاده کنید.

آیا می توانم آرد سوخاری خشک بدون فر درست کنم؟

اگر بیرون گرم و خشک است، می توانید آرد سوخاری تازه را روی سینی فر قرار دهید و در آفتاب بگذارید تا خشک شود. از طرف دیگر، سعی کنید نان را قبل از هم زدن در غذاساز در یک توستر برشته کنید. این باعث ایجاد آرد سوخاری کاملاً خشک نمی شود، اما طعم لذیذی به آن می دهد و کمی خشک می شود.

چگونه آرد سوخاری بدون گلوتن درست کنم؟

فقط از نان بدون گلوتن استفاده کنید و همان دستورالعمل ها را دنبال کنید!

آیا می توانم آرد سوخاری پانکو خانگی درست کنم؟

آره! آرد سوخاری پانکو آرد سوخاری بدون پوسته است. پوسته های سفت را از نان جدا کنید و طبق دستور العمل از نان استفاده کنید.

چه نوع نانی استفاده شود

من این دستور غذا را دوست دارم زیرا می توانید تقریباً از هر نان باقی مانده ای که دارید استفاده کنید! من بیشتر از هات داگ های باقی مانده از روز کاری برای این دستور استفاده کردم. در اینجا انواع دیگری از نان وجود دارد که به خوبی کار می کنند:

آیا نان هایی وجود دارد که نباید با پودر سوخاری خانگی استفاده کنم؟

سعی کنید از نان شیرین مانند نان شیرینی که حاوی شکر زیاد است یا نان هاوایی خودداری کنید. (مگر اینکه بخواهید آنها شیرین باشند!). نان با دانه ها و آجیل مفید است، اما هنگام استفاده از آن برای بافت کمی ترد آماده باشید. (برای پختن ماهی یا مرغ کار می کند، اما زمانی که می خواهید کوفته سبک و پف دار یا میت لوف می خواهید، عالی نیست.)

یک قاشق چوبی که با آن آرد سوخاری خشک شده خانگی را می‌گیریم.

دستورهایی که از پودر سوخاری استفاده می کنند

آیا می دانستید که نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست می‌کنید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious به اشتراک بگذارید یا @bowlofdelicious را تگ کنید!

کلوزآپ، عکس مربعی از قاشقی که آرد سوخاری‌های خانگی را جمع می‌کند.

آرد سوخاری خانگی (تازه یا خشک)

درست کردن آرد سوخاری خانگی با استفاده از نان باقیمانده (رولت، کیک و غیره) و غذاساز بسیار آسان است! آن را تازه استفاده کنید یا برای بعد خشک کنید.

دستگاه چاپ
سنجاق
متوسط

یک مسیر: ادویه ها

ظرف ها: آمریکایی

زمان آماده سازی: ۵ دقایق

زمان پخت اختیاری/خشک کردن: ۱۵ دقایق

زمان کل: ۵ دقایق

سهام: ۴ سهمیه ها

کالری: ۱۵۱کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

عناصر

  • ۴-۶ فنجان ها نان مکعبی تقریباً هر نوع نگاهی به یادداشت ها بیندازید.

دستورالعمل ها

برای تهیه آرد سوخاری تازه

برای تهیه آرد سوخاری خشک

  • آرد سوخاری تازه را روی سینی فر پهن کنید (در صورت تمایل برای تمیز کردن آسان با کاغذ کره ای آستر شده است). در دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید، هر ۵ دقیقه یا بیشتر بچرخانید تا آرد سوخاری خشک شود. (بسته به مرغوبیت و نوع نان، ممکن است تا ۳۰ دقیقه یا بیشتر طول بکشد تا خشک شود.)

یادداشت

  • دستور پخت: از ۴ فنجان نان مکعبی حدود ۲ فنجان آرد سوخاری بدست می آید.
  • نان مورد استفاده: نان دستی، فوکاچیا، باقیمانده هات داگ، نان همبرگر، رولت شام، نان ساندویچ یا تقریباً هر نان دیگری که برای تهیه این آرد سوخاری دارید. نان بدون گلوتن، نان غلات کامل و نان سفید همگی خوب هستند.
  • نانی که ممکن است نخواهید از آن استفاده کنید: نان شیرین (مانند چال، رول هاوایی و…) اگر نمی خواهید آرد سوخاری طعم شیرینی پیدا کند. نان با دانه – آنها به آرد سوخاری ها ترد می کنند، بنابراین فقط در صورتی استفاده کنید که دستور غذا با کمی ترد مناسب باشد.
  • نحوه نگهداری آرد سوخاری تازه: اگر فوراً از آن استفاده نمی کنید، آرد سوخاری تازه را در ظرف یا کیسه ای دربسته به مدت ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید یا حدود ۴ ماه در فریزر قرار دهید.
  • نحوه نگهداری آرد سوخاری خشک: آرد سوخاری خشک در یخچال به مدت ۲ تا ۳ هفته در انباری در ظرف در بسته نگهداری کنید. (مطمئن شوید که واقعاً خشک و کاملاً خنک است تا دوام داشته باشد!)یا به مدت ۴ ماه فریز کنید.
  • طرز تهیه بدون غذاساز: مخلوط کن بهترین جایگزین است. همچنین می توانید نان خشک یا برشته را در کیسه زیپی قرار دهید و از وردنه یا پتک آشپزخانه برای خرد کردن نان استفاده کنید. جعبه رنده نیز کار خواهد کرد (البته با احتیاط!) روی برش های نان خشک، کهنه یا برشته شده.

خوراک

سرویس: ۰.۵فنجان ها | کالری: ۱۵۱کالری | کربوهیدرات ها: ۲۸g | پروتئین: ۶g | چربی: ۲g | چربی های اشباع شده: ۱g | چربی اشباع نشده: ۱g | چربی های تک غیر اشباع: ۱g | چربی اشباع نشده: ۱g | سدیم: ۲۹۱میلی گرم | پتاسیم: ۱۰۲میلی گرم | اساسی: ۲g | قند: ۳g | ویتامین A: ۱IU | ویتامین سی: ۱میلی گرم | کلسیم: ۷۷میلی گرم | اهن: ۲میلی گرم

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/