شگفتی های انگور


خواص انگور

تهران (پانا) – انگور میوه ای با طعمی بی نظیر و تنوع و خواص شگفت انگیزی است که به عنوان یکی از محبوب ترین میوه های جهان شناخته می شود. بیش از ۲۰ هزار نوع انگور در جهان وجود دارد. این میوه خوشمزه و زیبا که در مناطق معتدل دنیا می روید سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.

به گزارش جامعه ۲۴، انگور محصولی است که هزاران سال است تولید می شود و از زمان های بسیار قدیم جشن گرفته می شده است. گیاهان انگور؛ به صورت خوشه ای روی درختی به نام مو رشد می کند. محصولات فرآوری شده زیادی در این محصول زیبا وجود دارد. ویژگی های انگور و طعم بی نظیر آن، آن را به یکی از محبوب ترین میوه ها در جهان تبدیل کرده است.

ویژگی های انگور

انگور میوه مفیدی است و خواص زیادی دارد. به دلیل وجود تعداد زیادی مواد معدنی مهم، همیشه یک چیز خوب است.

خوب است بدانید که یک فنجان یا ۱۵۰ گرم انگور حاوی: کالری: ۱۰۴، کربوهیدرات: ۲۷.۳ گرم، پروتئین: ۱.۱ گرم، چربی: ۰.۲ گرم، فیبر: ۱.۴ گرم، ویتامین C: 27 درصد است. : ۲۸ درصد از مصرف روزانه، تیامین: ۷ درصد از مصرف روزانه، ریبوفلاوین: ۶ درصد از دریافت روزانه، ویتامین B6: 6 درصد از دریافت روزانه، پتاسیم: ۸ درصد از دریافت روزانه، مس: ۱۰ درصد از دریافت روزانه. منگنز: ۵ درصد از مصرف روزانه. در ادامه با برخی از این موارد آشنا خواهید شد.

گریپ فروت و تقویت استخوان

یکی از ویژگی های انگور تقویت استخوان هاست. انگور منبع بی نظیری از ریزمغذی ها مانند مس، آهن و منگنز است و وجود همه این ریزمغذی ها برای ساختار و استحکام استخوان مهم است. افزودن غلات کامل به رژیم غذایی روزانه می تواند به پیشگیری از مشکلات مرتبط با افزایش سن از جمله پوکی استخوان کمک کند. وجود منیزیم در بدن ضروری است و به متابولیسم پروتئین، تولید کلاژن و عملکرد سیستم عصبی کمک می کند.

انگور سرشار از آنتی اکسیدان است

خواص گریپ فروت به دلیل فراوانی ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی است. آنتی اکسیدان های موجود در آن به فواید انگور می افزایند و از شما در برابر بیماری های قلبی محافظت می کنند، قند خون را کاهش می دهند و از بروز یا توسعه سرطان جلوگیری می کنند.

انگور؛ مرطوب کننده و ملایم است

خوب است بدانید انگور می تواند به عنوان یک نرم کننده و مرطوب کننده از پوست دست و صورت محافظت کند. عصاره گریپ فروت منبع عالی ویتامین E است که به دلیل وجود این ویتامین در انگور به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی شناخته می شود.

انگور برای کبد و کبد چرب مفید است

انگور قرمز برای کبد بسیار مفید است و می تواند کبد را از سموم پاک کند. انگور قرمز به عنوان یک ادرارآور قوی و طبیعی عمل می کند و به بهبود عملکرد کبد کمک می کند. علاوه بر این، خوردن انگور قرمز برای درمان کبد چرب نیز مفید است.

درمان میگرن با انگور

بهبود دردهای میگرنی یکی دیگر از خواص گریپ فروت است. آب انگور رسیده یک درمان خانگی عالی برای سرطان است. برای درمان میگرن باید آب انگور خالص را صبح ها بدون مخلوط کردن با آب ساده بنوشید.

آب گریپ فروت و عصاره هسته انگور می تواند درد میگرن را درمان کند. سردردهای میگرنی علل مختلفی دارند، از جمله عدم تعادل شیمیایی در بدن، کمبود خواب، تغییر آب و هوا و کمبود مواد مغذی در بدن. آنتی اکسیدان های موجود در این محصول منجر به درمان دردهای میگرنی می شود.

درمان سفیدک پودری

گریپ فروت یکی از موثرترین درمان های یبوست است. آنها به دلیل داشتن اسید کربنیک، قند و سلولز در دسته غذاهای ملین قرار می گیرند. آنها همچنین با تنظیم عملکرد ماهیچه های روده و معده یبوست را درمان می کنند.

انگور سرشار از فیبر نامحلول است که باعث می شود پس از خوردن از روده بزرگ عبور کنند. هرچه فیبر بزرگتر باشد، مدفوع و دفع آن از بدن آسان تر است. اما اگر اسهال یا اسهال دارید، باید از خوردن انگور خودداری کنید. الیاف بی اثر نمی توانند آب را از ملات جذب کرده و آن را خشک کنند. انگور حاوی فیبر محلول زیادی نیست.

با خوردن انگور به کاهش فشار خون کمک کنید

خوردن یک فنجان کشمش یا ۱۵۰ گرم از آن، ۲۸۸ میلی گرم پتاسیم یا ۶ درصد از نیاز روزانه به پتاسیم را به شما می دهد. مصرف کم پتاسیم خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزایش می دهد که می تواند منجر به مشکلات بیماری قلبی و سکته شود.

مطالعات انجام شده بر روی ۱۳۰۰۰ بزرگسال نشان می دهد افرادی که از رژیم غذایی خود پتاسیم بیشتری نسبت به سدیم دریافت می کنند، بیماری قلبی کمتری دارند و نسبت به دیگران عمر طولانی تری دارند.

گریپ فروت و درمان بیماری های کلیوی

انگور حاوی مقدار زیادی آب است، بنابراین به عنوان ادرارآور طبیعی شناخته می شود. به همین دلیل خوردن انگور سموم را از کلیه ها دفع می کند.

انگور و درمان کم خونی

یکی دیگر از خواص انگور این است که می تواند کم خونی را درمان کند. انگور حاوی مقدار زیادی آهن است، بنابراین برای درمان کم خونی و مشکلات مربوط به آن بسیار مفید است.

کاهش خطر ابتلا به آلزایمر با خوردن انگور

رسوراترول، پلی فنول موجود در انگور، سطح پپتید آمیلوئید بتا را در بیماران آلزایمر کاهش می دهد. مطالعات نشان می دهد که انگور می تواند سلامت مغز را افزایش داده و شروع بیماری های دژنراتیو سیستم عصبی را به تاخیر بیندازد.

در یک مطالعه، مشخص شد که آب انگور می تواند عملکرد مغز افراد مسن را که علائم خفیف اختلال شناختی دارند، بهبود بخشد. تحقیقات بیشتر برای تعیین ارتباط دقیق بین ترکیبات انگور و سیستم عصبی در حال انجام است.

کمک به سلامت قلب با خوردن انگور

ثروت انگور قرمز به دلیل مقدار آنتی اکسیدان های موجود در آن است که به سیستم قلبی عروقی کمک می کند. آنتی اکسیدان های موجود در انگور قرمز التهاب را کاهش می دهد و رگ های خونی را شل می کند که همچنین خون را نازک می کند و از تجمع پلاکت ها مانند آسپرین جلوگیری می کند.

این مواد مغذی در پوست و دانه های انگور قرمز وجود دارد. برای بهبود کار قلب می توان از خواص انگور قرمز استفاده کرد; از آن استفاده کنید و در رژیم غذایی خود بگنجانید، اما به یاد داشته باشید که انگور می تواند سطح قند خون را افزایش دهد، بنابراین خوردن زیاد توصیه نمی شود.