سوپ رشته Miso – Kath غذای واقعی بخورید


سوپ رشته Miso آسان تهیه می شود و پر طعم است! این غذای شیرین ، راحت و مغذی در هوای سرد است و همچنین گیاهی و فاقد گلوتن است.

فصل رسمی است؟ من هم اینچنین فکر میکنم! این یکی برنده است زیرا پر از سبزیجات رنگارنگ ، پروتئین کامل گیاهی و میوه است. خوب: دارای لایه هایی روی لایه های مزه است. این راز تهیه سوپ های با کیفیت خانگی در خانه است!

مواد

در این ستاره چیزهای زیادی در همه ستاره ها وجود دارد. در اینجا کاری است که باید انجام دهید:

  • میسو. من یاد می گیرم که این یک موضوع بسیار پیچیده است. من قبلاً نیز از ماهی استفاده کرده ام – پخت و پز Smarts Miso Salmon خوشمزه است!
  • سوپ سبزیجات + مقداری آب
  • قارچ خشک شده شما تا طعم امامی بسیار قوی بدست آید
  • توفو، که ممکن است ترسناک باشد ، اما این بهترین راه برای شکست در آزمون است.
  • هویج ، فلفل دلمه ای و اسفناج. من در مورد رنگین کمان سوپ سبزیجات صحبت می کنم
  • تون طعم لایه اضافی
  • نوری با نام مستعار برای بسته بندی سوشی این جلبک های دریایی مقداری نمک اضافه می کنند و واقعا مغذی هستند.
  • ماکارونی سوبا. آنها در بسته های کوچک زیبا و از گندم سیاه ساخته شده اند (که برای کسانی که به آن نیاز دارند به طور طبیعی فاقد گلوتن است!)
  • روغن کنجد، که طعم مغذی و خوشمزه ای دارد.
  • تکمیل: دانه های آووکادو ، سیراچا و / یا کنجد.

مواد تشکیل دهنده آب نودل

این یکی از آن دستور العمل های سریع است ، بنابراین دوست دارم قبل از شروع همه چیز آماده و آماده شود. این واقعا به پخت سبزیجات ، افزودن مایع (جوشاندن) ، پخت ماکارونی و پایان دادن به چیزهای سرگرم کننده برمی گردد.

اگر تا به حال با بطری میسو کار نکرده اید ، فکر می کنم از عمق طعم آن شگفت زده خواهید شد. اکثر مردم سوپ میسو را که از پخت غذاهای ژاپنی دریافت می کنید ، می شناسند. اعتقاد من ، سوپ رشته فرنگی میسو ، غذای اصلی است.

میسو

تبادل مواد سبک

به طور معمول ، شما می توانید این سوپ را به هر میزان یا هر چقدر که می خواهید تهیه کنید.

  • سبزیجات مختلف را امتحان کنید (مانند کلم ، کلم یا کلم بروکلی)
  • پاستا soba را عوض کنید برای اسپاگتی گندم کامل (یا از برنج قهوه ای پخته استفاده کنید)
  • از قارچ تازه خود استفاده کنید به جای خشک شدن
  • نوری را نادیده بگیرید اگر نمی توانید آن را پیدا کنید
  • مرغ را امتحان کنید اگر پروتئین حیوانی توفو را ترجیح می دهید

پاستا soba

طرز تهیه سوپ با خمیر میسو

در این دستور غذا ، افزودن رب miso در واقع یکی از آخرین مراحل است. توصیه می کنم میزو را با افزودن مقداری آبگوشت داغ و سپس افزودن آن به بقیه آبگوشت صاف کنید. این به اطمینان حاصل می شود که کل گلدان بدون شکستگی توزیع شده است.

نتیجه نهایی چرب به نظر می رسد حتی اگر کاملاً بر اساس گیاهان دارویی باشد.

آبگوشت را با استفاده از چنگال به یک کاسه تقسیم کنید تا ماکارونی و آبگوشت را نگه دارد. با یک تکه آووکادو ، سس سریراچا (اگر کمی حرارت را ترجیح می دهید) ، کنجد یا حتی کمی نوری خرد شده سرو کنید.

شکلات برای خوردن عالی عمل می کند و یک قاشق بزرگ به شما کمک می کند تا هر قسمت از آبگوشت را پایین بیاورید. به من اعتماد کن ، می خواهی!

میسو سوپ رشته فرنگی در یک کاسه با شکلات

به من بگویید چگونه دوست دارید از آن برای آشپزی خود استفاده کنید!

غذاهای توفو بیشتر:

سس نودل میسو

سوپ رشته Miso آسان تهیه می شود و پر طعم است! این غذای شیرین ، راحت و مغذی در هوای سرد است و همچنین گیاهی و فاقد گلوتن است.

کلمه کلیدی ساده ، توفو ، وگان

مواد

  • 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • 1 هویج ژولیند
  • 1/2 بسبااس داوان ژولیند
  • 2 xabo تون له شده
  • 4 فنجان ها آب سبزیجات
  • 16 اونس توفو بسیار سخت است فیلتر و زندانی شد
  • 6 اونس پاستا soba
  • 1 ورق نوری خشک جارجار
  • 1/2 فنجان قارچ خشک شده لا جارجاری
  • 3 اونس اسفناج کوچک
  • 1 قاشق غذاخوری تمبرهندی
  • 1/4 فنجان میسو
  • 1 آووکادو جرجاران

دستورالعمل ها

  • توفو را آبکش کرده و در یک حوله تمیز بزرگ روی یک جسم سنگین (مانند یک ماهیتابه چدنی یا دیگ بخار!) بپیچید. حدود 10 دقیقه استراحت کرده و سپس به مکعب های کوچک برش دهید.

  • در همین حین ، روغن کنجد را در قابلمه یا فر بزرگ با حرارت متوسط ​​بریزید. سبزیجات را اضافه کرده و 2-3 دقیقه سرخ کنید. سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بپزید تا معطر شود.

  • آبگوشت + دو فنجان آب بریزید و بجوشانید. پاستا را در قابلمه بریزید و هم بزنید. 2-3 دقیقه بپزید.

  • مکعب های توفو ، قارچ ، اسفناج ، نوری و انرژی را اضافه کنید. 2-3 دقیقه دیگر بپزید تا پاستا بپزد. حرارت را خاموش کنید.

  • ظرف را با 1/4 فنجان آبگوشت داغ بپوشانید و آبگوشت را هم بزنید.

  • در یک کاسه بریزید و در صورت تمایل تکه های آووکادو ، سریراچا و نوری اضافی را روی آن بریزید.

توجه داشته باشید

  • سوپ بلافاصله بهترین است. باقی مانده را در ظرف دربسته در یخچال تا یک روز نگهداری کنید.

تصاویری از Leanne Ray of Healthyish Appetite



دیدگاهتان را بنویسید