رژیم لاغری سریع

سس کره بادام زمینی (با دارچین و کشمش)


به دستور غذا بروید – چاپ کنید

این هست یک دستور العمل آسان برای دیپ کره بادام زمینی ایده آل برای فرو بردن برش های سیب، کراکر، چوب کرفس یا کراکر گراهام. شما فقط نیاز دارید پنج دقیقه و پنج ماده این دستور آسان با دارچین و کشمش طلایی دم کرده است. آنها برای یک میان وعده بعد از مدرسه، قرار دادن در جعبه های ناهار بچه ها، یا به عنوان یک خوراکی خوشمزه برای سرو در یک مهمانی – بدون توجه به سن شما، عالی هستند!

یک تکه سیب را با دست در یک کاسه کره بادام زمینی فرو می برید و کشمش را در یک بشقاب که با چوب شور احاطه شده است فرو می برد.

من عادت دارم وقتی بچه هایم گرسنه هستند قاشق های کره بادام زمینی بدهم. در یک ملاقات خانوادگی اخیر، قدیمی ترین باغ وحش من (۴)خاله ویکی در خود برونگرایانه اش با هیجان پرسید که آیا می خواهد روزی بیاید و یک قاشق کره بادام زمینی بخورد؟ همه ما خیلی خوب خندیدیم

سپس، عمه ویکی دستور پخت کره بادام‌زمینی را با من به اشتراک گذاشت، خوب، فکر نمی‌کنم بچه‌های من بعد از چشیدن این غذای حماسی کره بادام‌زمینی، هرگز یک قاشق معمولی کره بادام‌زمینی را بخواهند. این دستور غذا مستقیماً از آشپزخانه او می آید – و دستور پخت خوبی است!

انواع مختلفی از دستور العمل های فرو بردن کره بادام زمینی وجود دارد. این یکی ساده است، بدون نیاز به ماست، و فقط پنج ماده ای است که احتمالا از قبل در آشپزخانه خود دارید. با طعم گرم دارچین و کشمش، برای پاییز عالی است. این بدون گلوتن است، و سازگاری با گیاهخواری و بدون لبنیات نیز آسان است.

چه چیزی می توانید برای دیپ کره بادام زمینی استفاده کنید؟

این دیپ کره بادام زمینی برای آن زمان شلوغ بازگشت به مدرسه عالی است. این عالی است برای میان وعده بعد از مدرسه، به در جعبه های ناهار بسته بندی کنید، به روی نان تست پخش کنید یا یک کلوچه انگلیسی در صبح برای صبحانه یا برای یک وعده غذایی ساندویچ کره بادام زمینی و موز به سطح بعدی.

اما خود را فقط به میان وعده های مدرسه برای بچه ها محدود نکنید – این غذای خوشمزه برای همه سنین است و عالی است در مهمانی کودک یا بزرگسال سرو کنید، خیلی! من دوست دارم آن را در ظرفی بریزم و چند عدد بادام زمینی بوداده را با عسل خرد شده بپاشم و با برش های سیب و چوب شور سرو کنم. همچنین چوب کرفس با آن خوشمزه است (فکر کنید: مورچه های شیک در کنار چوب)همچنین کراکر گراهام.

تصویر بالایی از کره بادام زمینی آغشته به کشمش در بشقاب با تکه های سیب و چوب شور دور آن.

مواد تشکیل دهنده کره بادام زمینی (و جایگزین ها)

  • کره بادام زمینی – من از نرم استفاده کردم، اما کرانچی هم کار می کند. کره بادام زمینی خانگی یا خریداری شده در فروشگاه عالی عمل می کند. سایر کره های آجیل مانند کره بادام را می توان برای دیپ های بدون بادام زمینی و کره تخمه آفتابگردان به عنوان یک گزینه بدون آجیل استفاده کرد.
  • عسل – یا شربت افرا، یا آگاو برای یک نسخه گیاهی.
  • شیر خالص – یا یک جایگزین گیاهی مانند جو دوسر یا شیر بادام برای اینکه آن را گیاهی/بدون لبنیات کنید. این کار کره بادام زمینی را نرم می کند و غوطه ور شدن آن را آسان می کند.
  • کشمش طلایی – یا کشمش معمولی یا میوه های خشک دیگر مانند زغال اخته یا خرمای خرد شده.
  • دارچین
  • بادام زمینی برشته شده عسلی اختیاری، برای تزئین و کمی ترد اضافی. در دستور اصلی عمه من از بادام برشته شده استفاده شده است که می توان از آن علاوه بر سایر آجیل ها یا تخمه آفتابگردان استفاده کرد.
  • برش ها و شیرینی های سیب – بکار گرفتن (می توانید از چوب کرفس، کراکر گراهام، تکه های موز و غیره نیز استفاده کنید.)

لطفاً برای دستور پخت کامل از جمله مقادیر مواد و دستورالعمل های دقیق به انتهای پست بروید.

طرز تهیه سس کره بادام زمینی

  1. اولین، کره بادام زمینی، عسل و شیر را با هم مخلوط کنید. در ابتدا به آرامی، برای جلوگیری از پاشیدن مایعات بیش از حد!
  2. سپس، کشمش و دارچین را اضافه کنید.
  3. ورودی ها با عسل خرد شده و بادام زمینی بوداده (در صورت تمایل) در ظرف سرو چیزهایی را ترتیب دهید که در آن غوطه ور شوید، و شما آماده هستید!
کره بادام زمینی را مخلوط کرده و با دارچین و سیب در یک کاسه آغشته کنید.

لطفاً برای دستور پخت کامل از جمله مقادیر مواد و دستورالعمل های دقیق به انتهای پست بروید.

پرسش و پاسخ

اگر شیب من خیلی نازک باشد چه؟

قرار است دیپ نسبتاً نازک باشد، بنابراین می‌توانید آن را فرو کنید، اما اگر خیلی نازک به نظر می‌رسد، نگران نباشید – چون عسل و کره بادام‌زمینی در دمای پایین‌تر جامد می‌شوند، حتی بیشتر در یخچال یخ می‌زند. همچنین می توانید از شیر کمتری استفاده کنید (نصف فنجان به جای ۲/۳ فنجان) اگر ترجیح می دهید.

ماندگاری کره بادام زمینی در یخچال چقدر است؟

دیپ کره بادام زمینی باید حداقل یک هفته در یخچال نگهداری شود که در ظرف دربسته نگهداری شود.

آیا می توانم کره بادام زمینی خود را وگان یا بدون لبنیات درست کنم؟

آره! به جای شیر کامل فقط از شیر گیاهی استفاده کنید (با این کار بدون لبنیات می شود)و به جای عسل شربت افرا یا آگاو (یا این دستور العمل شیک کره بادام زمینی وگان را بررسی کنید.)

کاسه سفید کره بادام زمینی که در بشقاب با تکه های سیب و چوب شور آغشته شده است.

دیگر دستور العمل های آسان برای فرو بردن

در اینجا برخی از دستور العمل های دیپ مورد علاقه من برای سرو در مهمانی ها یا استفاده در ساندویچ و موارد مشابه آورده شده است.

آیا می دانستید که نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست می‌کنید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious به اشتراک بگذارید یا @bowlofdelicious را تگ کنید!

تصویر مربعی از یک تکه سیب آغشته به کره بادام زمینی.

کره بادام زمینی را با دارچین و کشمش آغشته کنید

کره بادام زمینی را با دارچین، کشمش و عسل آغشته کنید، مناسب برای سیب، چوب شور، گراهام یا چوب کرفس – دستور غذای ۵ دقیقه‌ای با ۵ ماده مناسب برای میان وعده‌های بعد از مدرسه، بسته‌بندی در جعبه‌های ناهار، سرو در مهمانی، یا استفاده به عنوان رویه. نان تست

دستگاه چاپ
سنجاق
متوسط

یک مسیر: شیب

ظرف ها: آمریکایی

زمان آماده سازی: ۵ دقایق

زمان کل: ۵ دقایق

سهام: ۱۶ سهمیه ها

کالری: ۱۵۰کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

عناصر

  • ۱ فنجان کره بادام زمینی خوب خامه ای یا ترد
  • ۱/۳ فنجان عسل یا شربت افرا
  • ۲/۳ فنجان شیر خالص یا شیرهای گیاهی مانند بادام یا بلغور جو دوسر
  • ۱ فنجان کشمش طلایی
  • ۱/۲ قاشق کوچک دارچین
  • بادام زمینی برشته شده عسلی یا آجیل های دیگر، برای رویه کردن (انتخاب من)
  • برش های سیب، چوب شور، کراکر گراهام و غیره. بکار گرفتن

دستورالعمل ها

  • در یک کاسه بزرگ، کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید (۱ فنجان) عسل ( فنجان) و شیر ( فنجان) تا زمانی که نرم شود (در ابتدا با احتیاط ممکن است پاشیده شود).

  • کشمش را هم بزنید (۱ فنجان) و دارچین (½ قاشق کوچک).

  • آن را به ظرف سرو منتقل کنید. در صورت تمایل، بادام زمینی برشته شده عسلی خرد شده را روی آن قرار دهید. با برش های سیب، چوب شور، کراکر گراهام، کرفس و غیره برای غوطه ور شدن سرو کنید.

یادداشت

  • اگر شیب خیلی نازک به نظر می رسد، نگران نباشید – با سرد شدن در یخچال سفت می شود. اگر می خواهید غلیظ تری داشته باشید، می توانید برنامه ریزی کنید که آن را یک ساعت قبل درست کنید و قبل از سرو در یخچال بگذارید (یا شیر را به نصف فنجان برش دهید).
  • برای نسخه بدون بادام زمینی، از کره بادام استفاده کنید.
  • برای نسخه بدون آجیل، از کره تخمه آفتابگردان استفاده کنید و با تخمه آفتابگردان تزئین کنید.
  • برای یک نسخه گیاهی، به جای عسل از شربت افرا یا آگاوه و به جای شیر کامل از شیرهای گیاهی استفاده کنید.
  • دستور اصلی استفاده شده خلال بادام تفت داده شده به جای عسل، بادام زمینی بوداده برای رویه.
  • اگه کم دوست داری ترد اضافی، ۱/۴ فنجان بادام زمینی برشته شده عسلی را خرد کرده و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری را داخل مخلوط بریزید و با ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری باقیمانده تزئین کنید.
  • باقیمانده: دیپ کره بادام زمینی حدود یک هفته در ظرف دربسته در یخچال دوام خواهد داشت. باقی مانده های خوشمزه برای صبحانه روی کلوچه های انگلیسی یا نان تست پخش می شود. همچنین بهترین چیز برای بسته بندی برای ناهار یا میان وعده ظهر برای بردن به محل کار یا مدرسه با کراکر یا تکه های سیب برای آب خوردن – یا فقط با یک قاشق است!

خوراک

سرویس: ۲قاشق های بزرگ | کالری: ۱۵۰کالری | کربوهیدرات ها: ۱۷g | پروتئین: ۵g | چربی: ۸g | چربی های اشباع شده: ۲g | چربی اشباع نشده: ۲g | چربی های تک غیر اشباع: ۴g | کلسترول: ۱میلی گرم | سدیم: ۸۰میلی گرم | پتاسیم: ۱۹۰میلی گرم | اساسی: ۱g | قند: ۱۳g | ویتامین A: ۱۷IU | ویتامین سی: ۱میلی گرم | کلسیم: ۲۴میلی گرم | اهن: ۱میلی گرم

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/