خوردن زیاد دارچین چه عوارضی دارد؟


از دارچین گلیب نشوید

تهران (پانا) – مصرف زیاد دارچین مضرات و مضراتی از جمله واکنش های آلرژیک به همراه دارد و باید با احتیاط مصرف شود.

به گزارش نمناک، همیشه درباره خواص دارچین صحبت کرده ایم اما این بار اثرات مصرف زیاد دارچین را به شما نشان می دهیم. اگرچه دارچین فواید زیادی دارد، بیایید نگاهی به ۱۲ اثر دارچین بیندازیم، از کاهش سطح قند خون گرفته تا افزایش دمای بدن. دارچین به خودی خود ادویه بدی نیست اما مشکلات و مضرات خوردن زیاد دارچین به شرح زیر است.

۱. تجمع سموم

مصرف زیاد دارچین در مدت زمان طولانی می تواند سطوح سمی را در بدن ایجاد کند. مقدار دارچین توصیه شده توسط وزارت بهداشت ۶ گرم در ۶ روز در هفته یا کمتر است، سطح دارچین که برای اکثر افراد بی خطر است.

توصیه می کنیم یک روز از هفته مصرف دارچین را استراحت کنید و ۶ روز دیگر هفته را ادامه دهید. این کار سموم را از سیستم شما خارج می کند یا می توانید ۵ روز در هفته دارچین مصرف کنید و ۲ روز آن را ترک کنید.

۲. تحویل زودهنگام

زنان باردار نباید دارچین بخورند. دلیل آن این است که دارچین (به خصوص روغن آن) می تواند باعث زایمان زودرس یا انقباضات رحمی شود. اگر چه دارچین می تواند به درد معده، گاز و بی اختیاری کمک کند، اما در دوران بارداری از این ماده استفاده نکنید.

شاید نوشیدن هر چند وقت یک فنجان چای دارچین خوب باشد، اما چرا؟ استفاده از قرص دارچین به خصوص بوی روغن دارچین را باید کاملا از زندگی خود حذف کنید.

۳. کومارین و سایر محصولات سمی

افرادی که روزانه دارچین را به دلیل مواد غذایی و سایر دلایل سلامتی مصرف می کنند، باید از دارچین سیلان استفاده کنند که تنها حاوی ۰.۰۳-۰.۰۴ درصد کومارین است.

سایر انواع دارچین حاوی سطوح بالایی (حدود ۰.۴-۰.۸٪) کومارین هستند که در صورت مصرف روزانه یا در دوزهای بالا ممکن است باعث آسیب کبدی شود.

اروپایی ها برای مدتی دارچین کاسیا را ممنوع کردند، زیرا می تواند روی کبد تأثیر بگذارد. دارچین کاسیا حاوی بنزن، ۱،۱ اینچ (۲-بوتن-۴،۱-دییل) بیس بنزن، ۱،۱ اینچ (۱،۲-، سیکلوبوتان دییل) بیس، اسید پالمیتیک، اسید استئاریک، ۴- فنیل بوتیل است. کلرید و متیل فنیل سولفوکسید (۲، ۳-دی فنیل سیکلوپروپیل) در دارچین سیلان به مقدار کم وجود دارد.

۴. قند خون

دارچین همچنین می تواند سطح قند خون را کاهش دهد، اگرچه ۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین سیلان و چوب دارچین پخته شده در چای تأثیر قابل توجهی بر سطح قند خون ندارند، روغن قوطی دارچین سیلان به شدت ریزش می کند. دارو مصرف می کند

خیلی مراقب باش. اگر بیش از ۲ تا ۳ قطره عصاره روغن دارچین سیلان را به چای یا قهوه اضافه کنید، ممکن است ناراحت شوید. اما وقتی درست استفاده شود طعم شگفت انگیزی دارد.

این ممکن است یکی از دلایلی باشد که کوکاکولا از دارچین سیلان در کوکاکولاهای خود استفاده می کند، حتی اگر حاوی قند زیادی باشد.

۵. خونریزی

به نظر می رسد دارچین خون را پاک می کند. دارچین کاسیا سرشار از این خواص رقیق کننده خون است، اما دارچین سیلان خون را رقیق نمی کند.

به نظر می رسد این خاصیت رقیق کنندگی خون دارچین به آن کمک می کند تا به عنوان رقیق کننده خون عمل کند، به خصوص برای افراد مبتلا به بیماری قلبی.

بنابراین باید مراقب باشید که دارچین را با سایر داروهای رقیق کننده خون مصرف نکنید، به همین دلیل است که پزشکان مصرف دارچین را هنگام مصرف دارو توصیه نمی کنند.

۶. ترس

تعداد کمی از افراد به دارچین حساسیت دارند، حتی اگر در گذشته بدون هیچ بیماری جدی از آن استفاده کرده باشند. علائم شایع عبارتند از آبریزش بینی، آبریزش یا درد چشم، تنگی نفس (اغلب با بوی روغن دارچین)، معده درد، گرفتگی بینی، گیجی، بی حالی، کاهش ناگهانی فشار خون و حالت تهوع.

در بیشتر موارد، حساسیت به دارچین کشنده نیست. در حالی که بزرگسالان اغلب به دارچین حساسیت دارند، کودکان خردسال، به ویژه نوزادان و کودکان نوپا، ممکن است واکنش نشان دهند که گاهی به مادری که دارچین می خورد منتقل می شود.

اگر مشکوک به آلرژی دارچین هستید، تمام علائم را از خانه خود حذف کنید. دارچین در بسیاری از غذاها یافت می شود، بنابراین مطمئن شوید که بدون دارچین غذا می خورید. تست های آلرژی می توانند مشخص کنند که شما به کدام نوع دارچین حساسیت دارید.

۷. تحریک پوست

اگر با روغن دارچین رقیق نشده تماس پیدا کنید، پوست شما را تحریک کرده و باعث احساس سوزش می شود. پودر فلفل قرمز. اگر بعد از تماس با روغن دارچین خالص به اندام تناسلی دست بزنید بسیار حاد است. پس بهتر است دستکش بپوشید و مواظب باشید هیچکدام از آن ها را روی دست خود نگذارید.

۸. ضربان قلب را افزایش می دهد

دارچین بیش از حد برای مبتلایان به بیماری قلبی خطرناک است، زیرا دارچین ضربان قلب را افزایش می دهد. به همین ترتیب، روغن دارچین رقیق شده می تواند ضربان قلب را به ویژه در کودکان افزایش دهد. توجه داشته باشید که روغن دارچین بسیار قوی است و باید قبل از استفاده رقیق شود.

۹. دارچین می تواند خطرناک باشد

این روزها نوجوانان و حتی والدین بازی می کنند تا ببینند چه کسی می تواند یک قاشق یا بیشتر از پودر دارچین را ببلعد. مصرف پودر دارچین بدون آب می تواند باعث تحریک و مرگ شود.

پودر دارچین می تواند وارد ریه ها شود، باعث احتقان قفسه سینه و مشکلات تنفسی شود. اگر فرصتی برای راه رفتن نداشته باشید، لوله ها فرو می ریزند و می توانند کشنده باشند. کلیه های شما ممکن است بعداً دوباره آسیب ببینند. البته هر پودری می تواند این مشکلات را حل کند.

۱۰. چوب دارچین

ما معتقد نیستیم که قرص یا کلاه دارچین به دلیل موادی مانند دی اکسید سیلیکون به کار رفته در تولید این قرص ها بی خطر است.

۱۱. مقاومت آنتی بیوتیکی

دارچین از طرق مختلف می تواند به عنوان یک آنتی بیوتیک عمل کند که همگی طبیعی هستند. استفاده از آنتی بیوتیک های تجاری با دارچین می تواند باعث ناسازگاری شود. مثل مصرف دوز دوز آنتی بیوتیک است.

بهتر است در حین مصرف آنتی بیوتیک از دارچین خودداری کنید و با پزشک خود مشورت کنید. FDA می گوید دارچین هیچ فوایدی برای سلامتی ندارد. اگر چنین است چرا فروش آن به عنوان دارو ممنوع است!

۱۲. گرمای بدن

طب چینی توصیه می کند در صورت لزوم از هر چیزی که گرمای بدن را افزایش می دهد اجتناب کنید. دارچین، فلفل سیاه، فلفل قرمز، گل کلم، میخک، سیر، زنجبیل، برنج قهوه ای، کیمچی، پیاز و کدو تنبل دمای بدن را افزایش می دهند.

با گرمای بیش از حد بدن یا التهاب، بدن سعی می کند گرمای اضافی را دفع کند. اینها عبارتند از زخم زیر زبان، لب های ترک خورده، جوش ها و مخاط غلیظ یا سفت که از چشم ها می آید.

ممکن است در زمستان این احساس را نداشته باشید، اما در تابستان اگر دارچین بخورید احساس بیشتری خواهید داشت. برای مثال، اگر در دوران یائسگی هستید، از مصرف دارچین خودداری کنید.