تنقلات پنیر تیکا – پیش غذای خوشمزه پانیر


Paneer Tikka برای یک میان‌وعده هندی لذیذ ترشی شده و به سرعت در قیمه سرخ می‌شود. می توان آن را به تنهایی یا با سس ها و دیپ های دیگر به صورت خوشمزه سرو کرد. یک پیش غذای پنیر کم کربوهیدرات و کتو پسند برای دوستانی که از سلامتی شما آگاه هستند لذت می برند.

پانیر تیکا

پرش به:

چه چیزی پانیر تیککا را اینقدر عالی می کند؟

از پنیر چه تنقلاتی می توان درست کرد؟

این کربوهیدرات کم است پانیر تیکا هر دو را ساده می کند بنرنویس به تنهایی یا یک افزودنی خوش‌آمد به سایر سس‌ها و دیپ‌ها.

وقتی فهمیدم چگونه بدون نیاز به نگهداری از بچه پانیر را در یک گلدان فوری درست کنم، به کارهای سریع و آسانی فکر کردم که می توانم با بشقاب انجام دهم.

اگر عاشق مهمانی های پیش غذا هستید (و چه کسانی که دوست ندارند!) من یک منو برای شما دارم. می‌توانید از مهمانان خود استفاده کنید یا از آن‌ها بخواهید که اپلیکیشنی بیاورند.

این را خدمت کنید پانیر تیکابا مرغ تنوری، نعناع و کباب آغشته به پستو گشنیز و با یک لیوان طراوت آگوا د جامائیکا سرو می شود. دوستان شما هرگز ترک نمی کنند.

پنیر چه نوع غذایی است؟

پنیر خامه ای و شور پنیر هندی. این بسیار همه کاره است زیرا ذوب نمی شود، امکانات پخت و پز با پنیر بی پایان است.

می توانید پنیر آماده را از فروشگاه های مواد غذایی هند خریداری کنید زیرا معمولاً در قسمت فریزر یافت می شوند. در خواربارفروشی پنیر را یا ساده یا سرخ شده می فروشند. شما همچنین می توانید با استفاده از این دستور پخت پنیر زودپز فوق العاده آسان، خودتان درست کنید.

اگر به دنبال جایگزینی هستید یا نمی توانید Paneer را پیدا کنید، نقاشی دیواری queso را امتحان کنید. قوام و طعم مشابهی دارد.

آیا پنیر تیکا برای سلامتی مفید است؟

بسیاری از مردم تعریف متفاوتی از معنای سلامتی برای آنها دارند. بنابراین، اگرچه ممکن است این دستور غذا در نگاه اول یک دستور غذای سالم به نظر نرسد، اما با بررسی بیشتر متوجه می‌شوید که ویژگی‌های سالم زیادی دارد.

این هست دستور پخت دارت پانیر آنها چربی بالایی دارند، اما چربی های سالمی هستند. اگر رژیم کم کربوهیدرات دارید، چربی‌های سالم شما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه می‌دارند و از خوردن میان وعده‌های بین وعده‌های غذایی جلوگیری می‌کنند.

علاوه بر این که یک پیش غذای رضایت بخش است، همچنین فاقد گلوتن، وگان و سرشار از پروتئین است.

آیا می توانید پنیر را به تنهایی بخورید؟

آره! پنیر فقط یک لقمه خوشمزه پنیر است، بنابراین احساس نکنید که فقط برای امتحان یک ماده جدید نیازی به پریدن از حلقه ها ندارید.

در حالی که من از پنیر به عنوان افزودنی به دستور غذا بسیار لذت می برم، می توانید آن را به تنهایی بخورید.

موادی که نیاز خواهید داشت

طرز تهیه اسنک پنیر

آیا باید پنیر را سرخ کرد؟

پنیر هر طور که بپزید خوشمزه است. با این حال، برای این خوشمزه است تنقلات پنیرمی‌خواهید ماهیتابه مورد علاقه‌تان را با کمی روغن بگیرید و به صورت سرخ شده از آن لذت ببرید.

طرز تهیه پنیر سرخ شده

۱. پنیر را در ظرفی بریزید و روغن و همه ادویه ها را اضافه کنید.

عکس کناری چاشنی روی پنیر در یک کاسه همزن شیشه ای.

۲. همه چیز را به آرامی مخلوط کنید، مراقب باشید تخته شکسته نشود. انجام این کار با دست خودم راحت تر بود.

تاپ شات پنیر مخلوط با ادویه جات.

۳. بگذارید این مخلوط به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورد.

۴. ماهیتابه را گرم کنید و وقتی داغ شد ۲ قاشق غذاخوری قیمه به آن اضافه کنید.

یک شات قیمه روی سر که در ماهیتابه آب می شود.

۵. مکعب های پنیر را به صورت یک لایه روی سینی قرار دهید.

پنیر تیکا را به صورت تک لایه در تابه آتش بزنید.

۶. اجازه دهید ۱-۲ دقیقه بجوشد، سپس با استفاده از انبر، تکه ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. پس از قهوه ای شدن کناره ها، می توانید حرارت را کمی کم کنید تا تخته گرم شود.

عکس کناری چرخاندن پنیر با فورسپس.

۷. درست قبل از سرو آب لیمو بپاشید.

یک دوز جانبی از فشار دادن آب لیموی تازه روی پنیر تیکا پخته شده.

چه ظروفی از پنیر ساخته شده است؟


رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/