بیماریهای کلیوی و فعالیتهای تغذیه ای و تغذیه ای


رژیم غذایی برای بیماران کلیوی

محدودیت های غذایی بسته به درجه بیماری کلیوی متفاوت است. به عنوان مثال ، افرادی که در مراحل اولیه بیماری مزمن کلیوی هستند محدودیت های غذایی متفاوتی نسبت به افرادی که در مراحل بعدی نارسایی کلیه یا کلیه هستند دارند. کسانی که در مراحل بعدی بیماری کلیوی هستند و نیاز به درمان دارند نیز محدودیت های غذایی متفاوتی دارند. اسهال درمانی است برای آب اضافی و دفع زباله. اکثر افراد مبتلا به بیماری کلیوی و یا پایان بیماری این است که برای جلوگیری از جمع آوری برخی مواد شیمیایی در خون یا مواد مغذی ، از لوگوی کلیه مناسب استفاده کنند. در افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه ، کلیه ها نمی توانند سدیم ، پتاسیم یا فسفر کافی دریافت کنند. در نتیجه ، آنها در معرض خطر بالای افزایش سطح این مواد معدنی در خون هستند.

در اینجا 17 ماده غذایی است که باید در رژیم غذایی کلیه خود از آنها اجتناب کنید:

1- نوشیدنی های تیره

نوشیدنی های سیاه علاوه بر کالری و قندهای موجود در نوشیدنی های گازدار ، دارای افزودنی هایی مانند فسفر هستند. بسیاری از تولیدکنندگان مواد غذایی و نوشیدنی برای بهبود طعم ، طول عمر مفید و جلوگیری از تغییر رنگ ، فسفر را در طول فرآیند اضافه می کنند. بدن این فسفر اضافی را بیشتر از فسفر طبیعی ، حیوانی یا گیاهی جذب می کند.

در رژیم غذایی کلیوی باید از نوشیدنی های گازدار اجتناب شود ، زیرا حاوی فسفر به شکل مواد افزودنی با جذب بالا هستند.

دیدگاهتان را بنویسید