بیسکویت کدو تنبل (تکه های شکلات و کرن بری)


به دستور غذا بروید – چاپ کنید

اینها کوکی‌های جو دوسر کدو حلوایی رویایی شما هستند که با چیپس شکلات و کرن بری خشک شده، با شربت افرا شیرین شده و با دارچین گرم و ادویه کدو تنبل پر شده‌اند. به عنوان یک امتیاز اضافی، این کوکی ها سالم هستند (!)، ساخته شده با ۱۰۰% غلات کامل و بدون شکر تصفیه شده در مخلوط شما حتی نیازی به همزن برقی ندارید. فقط ۱ کاسه و هم بزنید و شما خوب هستید که بروید!

نمای نزدیک از یک کوکی بلغور جو دوسر سالم با چیپس های شکلات و کرن بری های خشک که از وسط نصف شده اند.

من عاشق درست کردن یک دسته از کوکی‌های جو دوسر کدو تنبل هستم که هر هفته در پاییز انجام می‌شود. اگر دوست دارید می توانید آنها را در فریزر بگذارید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند، البته در خانه من آنقدرها ماندگاری ندارند!

این فقط دستور پخت کیک پاییزی عالی است. بین کدو تنبل، دارچین گرم و ادویه جات دیگر، شربت افرا و کرن بری، تقریباً همه چیزهایی که در مورد افتادن در یک کلوچه دوست دارید، دارید.

و چون با جو و آرد سبوس دار درست می شود، کاملاً غلات کامل است. به غیر از شکلات‌های تخته‌ای، این کوکی‌ها بدون شکر تصفیه‌شده نیز هستند زیرا با شربت افرا شیرین می‌شوند. کدو تنبل نیز یک سبزی سالم است. بنابراین با خوردن آن کلوچه ها احساس بدی نخواهید داشت… فرض کنید… صبحانه تمام هفته!

اگر آنها نمی توانند بهبود پیدا کنند، آنها همچنین می توانند حداقل کاسه ها را درست کنند و از آنها استفاده کنند، زیرا همه آنها در یک کاسه ریخته می شوند و خمیر آنقدر بی سروصدا است که شما حتی به برق نیاز ندارید. همزن – فقط یک لیسک و یک قاشق چوبی.

مواد تشکیل دهنده کوکی های جو دوسر کدو حلوایی (و جایگزین ها)

  • پوره کدو تنبل – من از مواد کنسرو استفاده کردم. مطمئن شوید که از کدو حلوایی خالص استفاده می کنید نه از فیلینگ پای کدو تنبل!
  • تکه های شکلات – یا چیپس، تیره یا نیمه شیرین برای طعمی که خیلی شیرین نیست ترجیح داده می شود، اما شکلات شیری نیز موثر است.
  • زغال اخته خشک – شیرین یا بدون شیرینی خوب است
  • جو از مد افتاده همچنین سریع کار می کند، اما فولاد را برش نمی دهد.
  • آرد گندم کامل – یا آرد غلات کامل دیگری مانند اسپلد. برای استفاده از آرد همه منظوره ۲ قاشق غذاخوری اضافه کنید.
  • گیلاس – من دوست دارم از نمک استفاده کنم اما بدون نمک هم خوب است.
  • شربت افرا – اتفاق خوب! برای داشتن بیسکویتی شیرین تر و جویدنی تر، از شکر قهوه ای استفاده کنید.
  • یک تخم مرغ
  • عصاره وانیل
  • جوش شیرین
  • نمک هر نوع نمک دانه ریز مانند نمک دریا، نمک خوراکی یا نمک صورتی
  • دارچین آسیاب شده
  • مخلوط ادویه پای کدو تنبل من دوست دارم مخلوط ادویه کدو تنبل خودم را مخلوط کنم!

لطفاً برای دستور پخت کامل از جمله مقادیر مواد و دستورالعمل های دقیق به انتهای پست بروید.

طرز تهیه کوکی بلغور جو دوسر کدو با شکلات و کرن بری

  1. اولین، فر را از قبل گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی چرب کنید. حتما می خواهید از کاغذ روغنی استفاده کنید تا نچسبد، در غیر این صورت ظرف را چرب کنید!
  2. سپس، هم زدن کره ذوب شده، شربت افرا، تخم مرغ، پوره کدو تنبل و عصاره وانیل.
  3. اضافه کردن دارچین، ادویه پای کدو تنبل، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده و با همزن بزنید.
  4. جو و آرد گندم کامل را اضافه کنید و هم بزنید، و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.
  5. برای تمام کردن خمیر، تکه های شکلات و کرن بری را داخل آن بریزید. کلاژ مخلوط کردن خمیر برای کوکی‌های بلغور جو دوسر کدو را نشان می‌دهد.
  6. خمیر را اسکوپ کنید روی ورقه پخت آماده شده (یک اسکوپ کوکی با این خمیر شل خوب کار می کند)
  7. انتخاب من: در صورت تمایل، می‌توانید قبل از پخت، تکه‌های شکلات و کرن بری‌های خشک بیشتری را به بالای هر کوکی اضافه کنید، بنابراین می‌توانید رویه‌های بیشتری را مشاهده کنید.
  8. سرانجام، نان، بگذارید خنک شود و لذت ببرید!کلاژی که نشان می دهد خمیر کدو حلوایی جمع شده و شکلات چیپسی و زغال اخته قبل از پخت اضافه می شود.

لطفاً برای دستور پخت کامل از جمله مقادیر مواد و دستورالعمل های دقیق به انتهای پست بروید.

پرسش و پاسخ

چرا کلوچه های کدو حلوایی من کرکی هستند؟

می توانکوکی‌های Mpkin جالب هستند زیرا نسبت به کوکی‌های معمولی کمی پف‌تر و شبیه‌تر هستند. یعنی موقع پخت زیاد پخش نمیشه و کمی غلیظ تر میشه. هنوز هم خوشمزه است، اما نگران نباشید اگر این دستور برای شما اتفاق افتاد، اشتباهی در این دستور انجام دادید!

آیا می توانم این شیرینی ها را کمی شیرین تر کنم؟

من برای شیرین کردن معدن از شربت افرا استفاده می شود. این مخلوط با شکلات تلخ و زغال اخته خشک آن را شیرین می کند اما نه خیلی شیرین. اگر می خواهید دسر شیرین تری داشته باشید، به جای شربت افرا از شکر قهوه ای استفاده کنید. این کار باعث جویدن بیشتر آنها نیز می شود.

ماندگاری کوکی های بلغور جو دوسر کدو تنبل چقدر است؟

این کوکی ها حدود ۳ روز در دمای اتاق در یک کیسه یا ظرف دربسته نگهداری می شوند. یا می توانید آنها را به مدت ۴ ماه در یک کیسه دربسته برای مدت طولانی تری فریز کنید – فقط کافی است آنها را به مدت ۱۵ ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا شیرینی های تازه گرم!

عکس بالا از کوکی های جو دوسر با شکلات و کرن بری کدو حلوایی.

سایر دستور العمل های کدو تنبل – شیرین و خوشمزه!

از آنجایی که در این دستور العمل های کوکی بلغور جو دوسر کدو تنبل فقط از ۱/۲ فنجان پوره کدو تنبل استفاده می شود، در اینجا چند ایده دیگر برای استفاده از آنچه از قوطی باقی مانده است وجود دارد!

آیا می دانستید که نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست می‌کنید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious به اشتراک بگذارید یا @bowlofdelicious را تگ کنید!

عکس مربعی از کوکی بلغور جو دوسر کدو حلوایی که با تکه های شکلات و کرن بری از وسط شکسته شده است.

بیسکویت جو کدو تنبل با تکه های شکلات و کرن بری

این کوکی‌های جو دوسر ساده و نرم با چیپس شکلات و کرن بری با شربت افرا (خمیر بدون شکر تصفیه شده است!) و ۱۰۰% غلات کامل، با جو کهنه و آرد گندم کامل شیرین می‌شوند. بسته بندی شده با دارچین گرم و ادویه پای کدو تنبل، این کیک پاییزی خوشمزه و سالم است که می خواهید در تمام فصل درست کنید!

دستگاه چاپ
سنجاق
متوسط

یک مسیر: بیسکویت

ظرف ها: آمریکایی

زمان آماده سازی: ۱۰ دقایق

زمان پخت و پز: ۱۵ دقایق

زمان کل: ۲۵ دقایق

سهام: ۲۴ بیسکویت

کالری: ۱۳۹کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و یک سینی (یا دو) فر را با یک مات پخت سیلیکونی یا کاغذ روغنی بپوشانید.

  • در یک کاسه متوسط ​​یا بزرگ، کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید (۱/۲ فنجان – من دوست دارم آن را مستقیماً در کاسه یخ زدایی کنم تا ظروف را حفظ کنم)شربت افرا (۱/۲ فنجان)و ۱ تخم مرغ، پوره کدو تنبل (۱/۲ فنجان)و عصاره وانیل (۱/۲ قاشق چایخوری).

  • جوش شیرین را اضافه کنید (۱/۲ قاشق چایخوری)، دارچین (۱ قاشق چایخوری)ادویه پای کدو تنبل (۱/۲ قاشق چایخوری)و نمک (۱/۴ قاشق چایخوری). با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند.

  • جو را اضافه کنید (۳/۴ فنجان) آرد گندم کامل (۱ فنجان) و با قاشق چوبی هم بزنید تا یکدست شود.

  • تکه های شکلات را اضافه کنید (۱ فنجان) و زغال اخته خشک (۱ فنجان) با قاشق چوبی.

  • با قاشق گرد روی ورقه(های) پخت آماده شده بریزید. اختیاری: قبل از پخت، تکه های شکلات و کرن بری های خشک بیشتری را به بالای مافین ها اضافه کنید. به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید، بگذارید ۳ تا ۵ دقیقه در سینی فر خنک شود، سپس به توری سیمی منتقل کنید تا خنک شود.

یادداشت

  • کوکی‌های کدو تنبل نسبت به کوکی‌های معمولی کمی لطیف‌تر و «شبیه کوکی» هستند. یعنی موقع پخت زیاد پخش نمیشه و کمی غلیظتر و نرمتر میشه. نگران نباشید اگر اشتباهی در این دستور انجام دادید اگر این اتفاق برای شما افتاد – باید!
  • این کوکی ها را می توان در کیسه یا ظرف دربسته تا ۳ ماه منجمد کرد. ۱۵-۲۰ ثانیه در مایکروویو یخ زدایی کنید تا کیک گرم کاملی درست شود.
  • من از شربت افرا برای شیرین کردن شربتم استفاده کردم. این مخلوط با شکلات تیره یا نیمه شیرین و زغال اخته خشک آن را شیرین می کند اما نه خیلی شیرین. اگر می خواهید دسر شیرین تری داشته باشید، به جای شربت افرا از شکر قهوه ای استفاده کنید. این کار باعث جویدن بیشتر آنها نیز می شود.
  • خمیر کمی سبکتر از خمیرهای شیرینی دیگر خواهد بود، مانند خمیر کیک غلیظتر. اشکالی ندارد و وقتی خمیر را روی یک ورقه پخت می‌چینید، ممکن است یک قاشق کوکی زندگی شما را کمی آسان‌تر کند.
  • اطلاعات تغذیه ای ارائه شده شامل هیچ گونه سدیم اضافه شده از چاشنی به طعم، هیچ گونه مواد اختیاری نیست و برندها را در نظر نمی گیرد. با استفاده از این ماشین حساب یا با اضافه کردن دستور غذا به Yummly، خودتان آن را محاسبه کنید.

خوراک

سرویس: ۱بیسکویت | کالری: ۱۳۹کالری | کربوهیدرات ها: ۱۸g | پروتئین: ۲g | چربی: ۷g | چربی های اشباع شده: ۴g | چربی اشباع نشده: ۱g | چربی های تک غیر اشباع: ۲g | چربی اشباع نشده: ۱g | کلسترول: ۱۴میلی گرم | سدیم: ۸۴میلی گرم | پتاسیم: ۹۸میلی گرم | اساسی: ۲g | قند: ۱۰g | ویتامین A: ۹۲۲IU | ویتامین سی: ۱میلی گرم | کلسیم: ۱۹میلی گرم | اهن: ۱میلی گرم

این پست در ابتدا در ۳ اکتبر ۲۰۱۵ در The Bowl of Delicious منتشر شد. با عکس های جدید، دستورالعمل ها، دستور العمل های بهبودیافته و اطلاعات مرتبط بیشتر بازنشر شده است.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/