برش های شکم خوک در فر – وبلاگ دستور العمل های سالم


روش ترجیحی برای پختن شکم خوک این است که آن را برش دهید (یا آن را از قبل بریده بخرید)، سپس فیله ها را در فر بپزید.

این نوارهای خوشمزه ترد، چرب و فوق‌العاده خوشمزه هستند و به عنوان غذای اول عالی هستند یا می‌توانید آن‌ها را برای صبحانه به جای بیکن امتحان کنید.

برش های شکم خوک در یک بشقاب سفید سرو می شود.

شکم خوک یکی از غذاهای مورد علاقه من برای سفارش در رستوران است. ترکیب چربی ترد و گوشت بدون چربی باورنکردنی است. اما مدتی طول کشید تا این غذا را در خانه بپزم.

اولین باری که گوشت خوک را خریدم، مطمئن نبودم چگونه آنها را بپزم. همانطور که معلوم شد، ساده ترین راه پختن آن در فر است. مانند پختن بیکن در فر است، اما شما آن را طولانی تر می پزید زیرا غلیظ تر است.

پرش به:

عناصر

برای تهیه این پیش غذای خوشمزه تنها به چند ماده ساده نیاز دارید. اندازه گیری های دقیق در کارت دستور العمل زیر گنجانده شده است. در اینجا یک نمای کلی از آنچه شما نیاز دارید آورده شده است:

برش های شکم خوکآنها حدود یک اینچ ضخامت دارند و وزن هر کدام در حالت خام حدود ۴ اونس است.

نمک و فلفل سیاه: در صورت استفاده از نمک ریز، مقدار مصرفی شما باید کم شود، در غیر این صورت ممکن است ظرف خیلی شور شود.

فلفل قرمز دودیمن عاشق طعم دودی هستم که به این غذا اضافه می کنید. به راحتی در سوپرمارکت در کنار سایر ادویه ها پیدا می شود.

گاهی اوقات از چاشنی های دیگر صرف نظر می کنم و از نمک دودی استفاده می کنم، همانطور که در فیلم زیر نشان داده شده است.

دستورالعمل ها

از آنجایی که ضخیم‌تر از بیکن است، من متوجه شدم که باید فیله‌های گوشت خوک را در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت حدود ۵۰ دقیقه بپزید. برای مقایسه، من بیکن را در فر به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه می پزم.

دستورالعمل های دقیق برای تهیه این دستور غذا در کارت دستور زیر آورده شده است. در اینجا مراحل اساسی وجود دارد:

حرارت در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید و یک ورقه پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرتب سازی برش ها در سینی فر، در یک لایه. آنها را با ادویه بپاشید.

نان تا قهوه ای و ترد شود، طرف اول ۳۰ دقیقه و سمت دوم ۲۰-۳۰ دقیقه دیگر. تابه را با احتیاط در نیمه پخت بچینید.

کلاژی که مراحل پخت فیله شکم خوک را نشان می دهد.

نکات تخصصی

اگر فیله ها بعد از پخت به اندازه کافی سرخ نشدند، می توانید آن ها را به مدت ۶ اینچ زیر گریل (نه مستقیم زیر) برای چند ثانیه قرار دهید. آنها را از نزدیک تماشا کنید! به راحتی می سوزند.

توجه داشته باشید که اگر ورقه ها نازکتر از ½ اینچ باشند، زمان کمتری در فر نیاز دارید. این دستور برای برش های ضخیم نوشته شده است.

سوالات متداول

شکم خوک چیست؟

این برش به معنای واقعی کلمه از معده حیوان می آید. بریدگی استخوانی است که پس از برداشتن کمر و دنده ها باقی می ماند. آنها یک برش بسیار چرب دارند، بنابراین شما قطعا می خواهید آنها را قهوه ای و ترد کنید.

در این نمودار، شکم خوک ناحیه ای به نام بیکن است که ما را به سوال متداول بعدی هدایت می کند.نموداری که تکه های گوشت خوک را نشان می دهد.

آیا گوشت خوک مانند بیکن است؟

نه دقیقا. در حالی که هر دو از شکم حیوان می آیند، شکم خوک یک برش تازه از گوشت است، در حالی که بیکن معمولاً دودی، پخته و نازک برش می شود.

شکم خوک معمولا به صورت کامل فروخته می شود. اما حتی زمانی که برش داده می شود، برش ها معمولا ضخیم تر از نوارهای بیکن هستند. و دوباره، گوشت تازه است – دودی، خشک یا نمکی نیست.

فیله شکم خوک را از کجا بخرم؟

من آن را در Costco و گاهی اوقات در Whole Foods دریافت می کنم. نمی توانید چیپس در فروشگاه پیدا کنید؟ گزینه دیگر این است که شکم کامل خوک را بخرید و خودتان آن را به صورت نوار برش دهید.

شما به یک چاقوی سرآشپز تیز و کمی صبر نیاز دارید، اما این کاملا ممکن است. من چندین بار این کار را انجام داده ام.

اگر پوست شکم داشته اید، ابتدا باید پوست آن را بردارید. این در واقع چالش برانگیزتر است، اما من هم این کار را انجام دادم و سپس از پوست آن برای درست کردن پوست گوشت خوک خانگی خوشمزه استفاده کردم.

تفاوت

این نوارهای مرزه به تنهایی خوشمزه هستند و با نمک و فلفل مزه دار می شوند. من عاشق افزودن پاپریکا دودی هستم که طعم دودی خوشمزه ای به آن اضافه می کند.

همچنین می توانید آن را با مخلوطی از سس سویا یا یک جایگزین بدون گلوتن (۲ قاشق غذاخوری)، عسل (۱ قاشق غذاخوری) و پودر سیر (۱ قاشق چایخوری) قبل از پخت برای یک غذای آسیایی بمالید.

اما به ندرت خودم را اذیت می کنم. می خواهی یک راز را بدانی؟ وقتی فقط با نمک و فلفل مزه دار شوند عالی هستند، بنابراین من معمولا آنها را مزه دار می کنم!

خدمات پیشنهادی

این برش های خوشمزه به وضوح یک برش بسیار چرب هستند و به عنوان اولین غذا مناسب هستند (و معمولا در رستوران ها سرو می شوند). اگرچه من گاهی اوقات آن را به عنوان غذای اصلی برای شام به همراه یک سالاد سبز کوچک سرو می کنم (این سالاد شاهی خوب است).

اگر به عنوان غذای اول سرو می شود، یک برش ضخیم برای هر نفر، که به قطعات اندازه لقمه بریده شده است، ایده آل است. برای غذای اصلی، سه برش کافی است.

همچنین برای صبحانه یا ناهار به عنوان جایگزینی برای بیکن مناسب است. من عاشق سرو آن با تخم مرغ نرم و یک طرف توت تازه هستم.

ذخیره سازی باقی مانده

باقیمانده غذا را می توانید در یخچال، در ظرف در بسته، حدود ۴ روز نگهداری کنید. به آرامی در مایکروویو با قدرت ۵۰ درصد، درپوش را گرم کنید. هرچند باید بگم وقتی تازه از فر خارج شده خیلی بهتر میشن.

برش های شکم خوک در یک بشقاب سفید سرو می شود.

👩🏻‍🍳 من معمولا یک فایل جدید یا به روز شده ارسال می کنم دستور تهیه یک بار در هفته. آیا این دستور العمل ها را در صندوق پستی خود می خواهید؟ شرکت کردن! در هر زمان می توانید اشتراک خود را لغو کنید.

کارت دستور غذا

برش های شکم خوک.

دستور پین پست در فیس بوک متن را به اشتراک بگذارید دستور چاپ اضافه کردن به علاقه مندی ها

برش های شکم خوک در فر

برش های شکم خوک ترد، چرب و بسیار خوشمزه به عنوان غذای اول عالی هستند، یا آنها را به جای بیکن برای صبحانه امتحان کنید.

زمان آماده سازی۱۰ دقیق

زمان پخت و پز۱ ساعت

کل زمان۱ ساعت ۱۰ دقیق

یک مسیر: ورودی ها

ظرف ها: آمریکایی

سهام: ۱۲ سهمیه ها

کالری: ۳۱۰کالری

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را روی یک ورقه پخت بزرگ قرار دهید.

  • برش های شکم خوک را یک لایه در تابه بچینید. آنها را با ادویه بپاشید.

  • تفت دهید تا قهوه ای و ترد شود، طرف اول ۳۰ دقیقه و طرف دوم ۲۰-۳۰ دقیقه دیگر تفت دهید. تابه را تا نیمه پخت بچینید و در صورت تمایل چربی های جمع شده را در شیشه نگه دارید.

یادداشت

۱. اطلاعات تغذیه بر اساس اطلاعات “بیکن، بیکن، پخته، پخته شده” Fitday.com که برای سدیم بیکن کمتر تنظیم شده است. ۲. برای برش‌های نازک‌تر (مانند آنهایی که توسط grasslandbeef.com فروخته می‌شود، که مانند بیکن غلیظ‌تر برش داده می‌شوند)، در دمای ۴۰۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه در کف فر بپزید. چربی را خالی کرده، برگردانید و ۵-۷ دقیقه دیگر بپزید تا ترد شود. ۳. بعضی اوقات از چاشنی های دیگر صرف نظر می کنم و همانطور که در فیلم نشان داده شده است از نمک دودی استفاده می کنم. ۴. اگر فیله ها بعد از پخت به اندازه کافی سرخ نشدند، می توانید آنها را به مدت ۶ اینچ زیر گریل (نه مستقیم زیر) برای چند ثانیه قرار دهید. آنها را از نزدیک تماشا کنید! به راحتی می سوزند.

یادداشت های خود را اضافه کنید

مسئولیت تخلیهبسیاری از دستور العمل های ما کم کربوهیدرات (یا کتو) و بدون گلوتن هستند، اما برخی از آنها اینطور نیستند. لطفاً قبل از استفاده بررسی کنید که دستور غذا با نیازهای شما مطابقت دارد. محصولات توصیه شده و مرتبط بدون گلوتن تضمین نمی شوند. اطلاعات تغذیه تقریبی است و تعداد کربوهیدرات ها شامل الکل قند نمی شود. اطلاعات تغذیه ممکن است حاوی خطا باشد، بنابراین لطفاً آنها را به طور مستقل بررسی کنید. دستور العمل ها ممکن است حاوی خطا باشند، بنابراین لطفاً هنگام دنبال کردن آنها از عقل سلیم استفاده کنید. لطفاً قبل از استفاده از هر یک از دستور العمل های ما، شرایط استفاده ما را به دقت بخوانید.

تغذیه در هر وعده

سرویس: ۱نوارها | کالری: ۳۱۰کالری | کربوهیدرات ها: ۰.۵g | پروتئین: ۲۰g | چربی: ۲۴g | چربی های اشباع شده: ۸g | سدیم: ۱۵۰میلی گرم

یک دستور غذا را از دست ندهید! من معمولاً هفته ای یک بار دستور پخت جدید یا به روز شده را ارسال می کنم. آیا آنها را در صندوق ورودی خود می خواهید؟ شرکت کردن!

نماد پینترست نماد فیس بوک نماد یوتیوب آیکون اینستاگرام نماد توییتر

❤️ بیا ادامه بدهیم! من را در پینترست، فیس بوک، یوتیوب، اینستاگرام یا توییتر.



رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/