اشتباهاتی در نگهداری آبلیمو


پنج‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ – ۰۱:۵۵

آبلیمو

تهران (پانا) – برای نگهداری آبلیموی تازه و طبیعی در منزل باید آن را در ظروف مناسب و بی‌خطر بریزید و در دمای مناسب یخچال قرار دهید تا کپک نزند.

بسیاری از ما در فصل لیمو، آب لیموی طبیعی تهیه می‌کنیم تا بتوانیم به مدت طولانی از آن استفاده نماییم. اما اگر آبلیمو به درستی نگهداری نشوند ، تغییر رنگ و مزه می دهد و کپک می زند . بنابراین آبلیمو را باید در ظروف مناسبی نگهداری کنیم تا برای سلامت مصرف کنندگان مشکل ایجاد نکند . در این بخش از نمناک به شما می گوییم که آبلیمو را در چه ظروفی نگهداری نمایید.

مناسب ترین ظروف برای نگهداری آبلیمو ظروف شیشه ای هستند زیرا آبلیمو با این ظروف واکنشی نشان نمی دهد . پس بهتر است پس از خرید لیمو های درشت و سالم و آبگیری آنها ، آب لیموی تازه را درون ظروف شیشه ای دردار بریزید.

قبل از ریختن آب لیمو در این ظروف ابتدا شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از بین برود.با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم گیری می یابد.

برای اینکه آبلیموی شما کپک نزند حتما باید درب ظرف را بگذارید تا هوا به داخل آن راه پیدا نکند. همچنین آبلیمو را باید تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید و مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلاء، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک ها وجود نداشته باشد. ظروف شیشه ای بهتر است تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند.