آیا غذاهای کاملاً منجمد و مقاوم به نشاسته (مانند سیب زمینی شیرین ، میوه) کالری کمی دارند؟ : تغذیه


من کمی مقاوم به نشاسته مقاوم هستم. من می دانم که کالری مقاوم در برابر نشاسته کمتر از نشاسته معمولی است ، و می دانم که مقاوم در برابر نشاسته وقتی غذا پخته می شود و سپس کاملاً سرد می شود (و همچنین زمانی که کاملاً خام است؟). بنابراین اگر سیب زمینی شیرین و آب پز دارید ، کالری کمتری نسبت به قبل پخته و گرم دارد؟

فکر می کنم یک بار اینجا را در یک نظر خواندم ، اما از نحوه عملکرد آن گیج شده ام. وقتی آن را در گوگل جستجو کردم ، در ابتدا به من گفته شد که مقاوم به نشاسته کالری کمتری دارد ، اما مقدار زیادی از آنچه در طول این فرآیند برای کالری مواد غذایی اتفاق می افتد ، وجود ندارد.

همچنین ، در حالی که من اینجا هستم – چقدر سرد “کاملاً یخ زده” است؟ دمای اتاق؟ یخچال سرد؟

دیدگاهتان را بنویسید