آوگولیمونو (سوپ مرغ یونانی با لیمو + تخم مرغ)


به دستور غذا بروید – چاپ کنید

آوگولیمونو سوپ (سوپ مرغ یونانی با لیمو و تخم مرغ) بدون شک بهترین سوپ دنیاست. آوگولیمونو سس را با این سوپ مرغ و برنج که یک سس مجلل است با تخم مرغ امولسیون شده، آب لیمو و آبگوشت داغ تهیه می شود، هم بزنید. نتیجه به سوپ بافتی غنی و خامه ای بدون هیچ گونه لبنیات اضافه می دهد، به علاوه سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین و ویتامین C است!

تصویر بالای سر یک کاسه سفید سوپ آوگولمونو با لیمو دور آن.

آوگولیمونو این تمام چیزی است که از سوپ می خواهید. این ساده و سبک است، در عین حال راضی کننده و راضی کننده است. بافت کرمی لوکسی دارد، اما هیچ جا شیر و خامه ای ندارد. این فقط سس آوگولمونو است – تخم مرغ ها را با آب لیمو مخلوط کرده، به خوبی امولسیون شده، با آبگوشت داغ رقیق کرده و سپس به سوپ اضافه می کنیم. همچنین یک بافت فوم بسیار جالب به بالای سوپ اضافه می کند – به عکس بالا دقت کنید. حباب های کوچک را می بینید؟ به جین فکر کنید کاملا خوشمزه

سس افگولیمونو چیست؟

ترجمه تقریبی، آوگولیمونو به معنای “شهد خدایان” است. شوخی کردم. یعنی سس تخم مرغ و لیمو (آوجو = تخم مرغ؛ لیمونو = لیمو). در این صورت آنها را در سوپ مرغ و برنج هم می زنند. همچنین می توانید سس آوگولیمونو را روی برگ انگور سرو کنید (دوماتیزه کردن)، مرغ، بره، کوفته و … نوع آب مرکبات.

می توانید آن را با مخلوط کردن تخم مرغ و آب لیمو با هم درست کنید، سپس به تدریج آب گوشت بسیار داغ را اضافه کنید و در حین هم زدن تخم مرغ ها نرم شوند.

بعضی ها با درست کردن سس آوگولیمونو می ترسند. درست انجام شد، فوق العاده نرم و کرمی است. اما تخم‌ها گاهی اوقات منعقد می‌شوند و در نتیجه کمتر از حد ایده‌آل هستند (اما هنوز هم خوشمزه است!) بافت

هرگز نترس! من مقداری دارم نکات تضمینی برای تهیه نرم ترین و امولسیون کننده سس آوگولیمونو برای این سوپ. این واقعا آسان است و بسیار رضایت بخش است!

نکاتی برای تهیه آغولیمونو فوق العاده نرم

  1. از مخلوط کن استفاده کنید! مخلوط کن تخم مرغ و آب لیمو را با این سرعت بالا مخلوط می کند و به راحتی می توان در حالی که همزن در حال کار است آب داغ را به تدریج داخل مخلوط بریزید.
    • میکسر نداره؟ استفاده از فایل در عوض یک همزن دستی برقی سس را در ظرف درست می کنیم.
    • شما هستید می توان، البته، از یک لیسک استفاده کنید، و بسیار قوی مخلوط کنید، همانطور که یایایی ها در قدیم انجام می دادند. اما به سختی می توان از این طریق یک سس صاف واقعاً خوب به دست آورد.
    • قابل توجه: یک غذاساز بزرگ در دسته های کوچک سس آوگولیمونو کار می کند. در غیر این صورت ممکن است سرریز شود.
  2. مطمئن شوید که آبگوشت داغ است. قبل از اینکه به سس اضافه کنم، مطمئن می شوم که آب گوشت به جوش بیاید. و آن را اضافه کنید خیلی تدریجی به مخلوط تخم مرغ/لیمو
  3. هنگام اضافه کردن سس آوگولیمونو به سوپ، حرارت را خاموش کنید. مشابه سوپ با خامه غلیظ (مثل سوپ ماهی)باید دقت کنید که سوپ اصلا نجوشد وگرنه ممکن است دلمه شود.
  4. سرانجام، مقداری کره سرد را داخل سوپ بریزید بعد از هر چیزی
    • افزودن کره نه تنها اسیدیته آب لیمو را کاهش می دهد، بلکه به امولسیون شدن بیشتر همه چیز کمک می کند. این کار به همین صورت عمل می کند، کره سرد را به قابلمه اضافه می کند و آن را غلیظ تر و یکنواخت تر می کند.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین

  • سوپ مرغ
  • مرغ پخته شدهمن خودم آبگوشت درست کردم و مرغ را در آرام پزم پختم. این همچنین یک راه خوب برای استفاده از مرغ سوخاری، باقی مانده مرغ سوخاری یا حتی سینه مرغ آب پز است (در صورت تمایل می توانید آن را در سوپ بجوشانید تا برنج در حال پختن باشد).
  • برنج – من دوست دارم از برنج سفید دانه بلند استفاده کنم (باسماتی) چون زود پخته میشه برنج تبدیل شده سنتی تر است. از هر نوع که دوست دارید استفاده کنید، فقط مراقب زمان پخت انواع مختلف باشید.
  • پیاز و کرفس گاهی هویج هم اضافه می کنم. یا می توانید آن را حذف کنید، به خصوص اگر از آب مرغ خوب و خوش طعم استفاده می کنید.
  • گیلاس – یا روغن زیتون یا روغن زیتون برای نسخه بدون لبنیات.
  • تخم مرغ
  • آب لیمو – من خیلی دوست دارم! اگر به طعم لیمو حساس هستید می توانید کمتر استفاده کنید (اگرچه کره اضافه شده کمی اسیدیته را کاهش می دهد.)

لطفاً برای دستور پخت کامل از جمله مقادیر مواد و دستورالعمل های دقیق به انتهای پست بروید.

طرز تهیه سوپ آوگولیمونو

  1. اولین، کرفس و پیاز را در کره تفت دهید. من دوست دارم از فر هلندی استفاده کنم.
  2. آب مرغ را اضافه کنید، تا زمانی که به جوش بیاید.
  3. برنج را اضافه کنید، روی حرارت ملایم را بپوشانید تا برنج تمام شود.
  4. سپس، مرغ پخته شده را اضافه کنید در سوپ قرار دهید و بگذارید چند دقیقه داغ شود تا همه چیز داغ شود.
کلاژ نشان می دهد که کرفس و پیاز را در کره تفت داده و آب گوشت، برنج و مرغ را در یک اجاق هلندی اضافه می کنند.
  1. الان وقتشه سس آجولیمونو درست کنید. تخم مرغ و آب لیمو را به مخلوط کن اضافه کنید. با هم مخلوط کنید در حالی که میکسر در حال کار است، خیلی آرام داخل آب مرغ خیلی داغ بریزید. برای این کار یک لیوان اندازه گیری با دهانه ریزش عالی است – فقط آن را در مایکروویو قرار دهید تا داغ شود و به تدریج بریزید. میکسر را تا زمانی که تمام آب گوشت اضافه شود به کار ادامه دهید. نتیجه یک سس آگولیمونو صاف و کف آلود خواهد بود (تصویر زیر را ببینید).
  2. حرارت سوپ را خاموش کنید. سس آوگولیمونو بریزید با هم زدن
  3. سرانجام، مقداری کیک کره سرد اضافه کنید به سوپ تا آب شود.
  4. در بالا با فلفل تازه له شده سرو می شود.
کولاژ درست کردن سس آغولیمونو در مخلوط کن و ریختن آن در سوپ برنج مرغ.

سوالات متداول درباره Avgolemono

آیا می توانم Avgolemono را بدون لبنیات درست کنم؟

آره! به سادگی از روغن زیتون یا روغن زیتون به جای کره استفاده کنید.

آیا می توانم سوپ آوگولیمونو وگان درست کنم؟

مسلما! به جای آب مرغ از آب سبزیجات استفاده کنید و گوشت مرغ را با سبزیجاتی مانند اسفناج یا قارچ یا یک پروتئین گیاهی مانند لوبیا سفید یا نخود جایگزین کنید.

آیا می توانم سوپ آوگولمونو را فریز کنم؟

متأسفانه، یخ زدن این سوپ باعث ایجاد بافت کشک جداگانه می شود. هنوز هم خوشمزه است و توصیه می کنم آن را فریز کنید تا از شر باقی مانده هایی که وقت ندارید آن را بگیرید خلاص شوید!

چگونه Avgolemono را دوباره گرم کنم تا از انعقاد تخم مرغ جلوگیری کنم؟

سوپ را به آرامی گرم کنید و نجوشد. من معمولا آن را به مدت ۱ دقیقه در یک کاسه گرم می کنم، آن را بر می گردانم و یک دقیقه دیگر آن را در مایکروویو قرار می دهم. روی اجاق گاز، آن را روی حرارت متوسط ​​یا ملایم گرم کنید و مرتب هم بزنید و قبل از اینکه به جوش بیاید، حرارت را خاموش کنید.

تصویر بالای تخت از یک کاسه سوپ مرغ یونانی و لیمو با لیمو، کره و تخم‌مرغ دور آن.

سایر دستور العمل های سوپ مرغ

آیا می دانستید که نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست می‌کنید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious به اشتراک بگذارید یا @bowlofdelicious را تگ کنید!

تصویر مربعی از سوپ آوگولیمونو.

سوپ آوگولیمونو (سوپ مرغ یونانی با لیمو و تخم مرغ)

سوپ آوگولیمونو یک سوپ مرغ و برنج یونانی با لیمو و تخم مرغ است. درست کردن سس آوگولمونو نرم و خامه ای با رعایت این نکات آسان است! این یک سوپ خامه ای و گرم عالی برای یک روز سرد یا زمانی که هوا را احساس می کنید است. سرشار از پروتئین و ویتامین C است

دستگاه چاپ
سنجاق
متوسط

یک مسیر: سوپ

ظرف ها: یونانی

زمان آماده سازی: ۲۰ دقایق

زمان پخت و پز: ۲۵ دقایق

زمان کل: ۴۵ دقایق

سهام: ۸ سهمیه ها

کالری: ۲۸۲کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

عناصر

  • ۴ قاشق های بزرگ کره تقسیم شده (یا روغن زیتون / روغن زیتون، به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • ۲ دنده کرفس مکعبی ریز
  • ۱ یک پیاز مکعبی ریز
  • ۸ فنجان ها آب مرغ / آبگوشت تقسیم شده
  • ۱ فنجان برنج سفید دانه بلند یا هر نوع دیگری (به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • ۲ فنجان ها مرغ پخته شده مثل جوجه گردان
  • ۵ تخم مرغ
  • ۳/۴ فنجان آب لیمو از حدود ۴-۵ لیمو (در صورت تمایل بیشتر یا کمتر – به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • نمک و فلفل تازه ترک خورده چشیدن

دستورالعمل ها

  • ۲ قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه بزرگ با درب آب کنید (مثل اجاق هلندی). مکعب های کرفس و پیاز را اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​زیاد سرخ کنید تا پخته شود (حدود ۳ دقیقه).

  • ۶ فنجان آب مرغ بریزید (دو فنجان دیگر را ذخیره کنید) و همچنین حدود ۱/۲ قاشق چایخوری نمک. آن را به جوش بیاورید. برنج را اضافه کنید (۱ فنجان). هم بزنید، روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که برنج کاملا پخته شود، بجوشانید.

  • مرغ پخته شده را اضافه کنید (۲ فنجان) در سرنوشت هم بزنید، روی آن را بپوشانید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا مرغ داغ شود.

  • در حالی که مرغ در حال گرم شدن است سس آوگولیمونو را آماده کنید. تخم مرغ را اضافه کنید (۵) و آب لیمو (۳/۴ فنجان) به مخلوط کن شما ۲ فنجان آب مرغ باقی مانده را در مایکروویو در یک پیمانه شیشه ای حرارت دهید تا به جوش بیاید. (یا روی اجاق گاز در یک قابلمه کوچک).

  • همزن را خوب هم بزنید.تخم مرغ و آبلیمو را با هم مخلوط کنید. در حالی که میکسر در حال کار است، به تدریج ۲ فنجان آب مرغ داغ بریزید. به هم زدن ادامه دهید تا تمام آبگوشت اضافه شود. در نهایت یک سس کف آلود و کرم رنگ خواهید داشت.

  • حرارت سوپ را خاموش کنید. سس را کم کم به سوپ اضافه کنید.

  • ۲ قاشق غذاخوری کره باقی مانده (سرد) را به قابلمه اضافه کنید. قلبم خیلی ذوب میشه در صورت لزوم چاشنی ها را بچشید و تنظیم کنید. روی آن را با فلفل سیاه تازه سرو کنید.

یادداشت

  • دستورالعمل گرم کردن مجدد: هنگام گرم کردن مجدد، دقت کنید که نجوشد. برای جلوگیری از انعقاد تخم مرغ، آن را به آرامی گرم کنید. من معمولاً یک دقیقه آن را در مایکروویو می گذارم، آن را هم می زنم و یک دقیقه دیگر در مایکروویو می گذارم.
  • سوپ انجمادی: این سوپ را می توان تا ۶ ماه در ظرف دربسته فریز کرد، اما بافت آن کمی جدا می شود و تخم مرغ ها منجمد می شوند. هنوز هم خوشمزه است و بهتر از دور ریختن باقیمانده هایی که به موقع به دست نمی آورید!
  • نسخه گیاهی: برنج و سبزیجات را به استثنای گوشت مرغ در آب سبزیجات بپزید. به جای مرغ، سبزیجات دیگری مانند قارچ، اسفناج، و/یا لوبیا سفید یا نخود اضافه کنید تا حالت خامه ای بیشتری داشته باشد.
  • نسخه بدون لبنیات: به جای کره از روغن زیتون یا روغن زیتون استفاده کنید.
  • از هر برنجی می توان استفاده کرد. من دوست دارم از برنج باسماتی یا هر برنج سفید دانه بلند دیگری استفاده کنم زیرا پخت آن فقط ۱۵ دقیقه طول می کشد. سنتی ترین گزینه برنج تبدیل شده / آب پز است. از هر نوع که می خواهید استفاده کنید! فکر می‌کنم با برنج وحشی خیلی خوب می‌شود تا طعم مغزی جالبی داشته باشد.
  • من لیموناد زیاد دوست دارم. من متوجه شدم که اکثر دستور العمل های آوگولیمونو فقط به یک لیمو و چند تخم مرغ نیاز دارند و این کافی نیست. گاهی برای این کار از یک لیوان کامل لیموناد استفاده می کنم! کره اضافه شده اسیدیته را بسیار کاهش می دهد. اگر به طعم لیمو حساس هستید، می توانید آن را تا ۱/۴ فنجان یا ۱/۲ فنجان آب میل کنید.
  • اطلاعات تغذیه ای ارائه شده شامل هیچ گونه سدیم اضافه شده از چاشنی به طعم، هیچ گونه مواد اختیاری نیست و برندها را در نظر نمی گیرد. با استفاده از این ماشین حساب یا با اضافه کردن دستور غذا به Yummly، خودتان آن را محاسبه کنید.

خوراک

سرویس: ۱.۵فنجان ها | کالری: ۲۸۲کالری | کربوهیدرات ها: ۲۵g | پروتئین: ۱۹g | چربی: ۱۲g | چربی های اشباع شده: ۶g | چربی اشباع نشده: ۲g | چربی های تک غیر اشباع: ۴g | چربی اشباع نشده: ۱g | کلسترول: ۱۴۴میلی گرم | سدیم: ۱۹۶میلی گرم | پتاسیم: ۴۱۹میلی گرم | اساسی: ۱g | قند: ۲g | ویتامین A: ۳۸۴IU | ویتامین سی: ۱۰میلی گرم | کلسیم: ۴۶میلی گرم | اهن: ۲میلی گرم

این پست در ابتدا در ۵ فوریه ۲۰۱۴ در The Bowl of Delicious منتشر شد. با عکس های جدید، دستورالعمل ها، دستور العمل های بهبودیافته و اطلاعات مرتبط بیشتر بازنشر شد.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/